Teşekkür ederim cevap için bu ay tüp bebeğe de başlayacaktık ama düzelene kadar beklesem daha iyi sanırımBen de rahim icin de yapışıklık nedeni için olmuştum ve rahim ağzı çok dardı o yüzden hsg filmi çekilemedi.Histeroskopi den sonraki ay çok adet oldum ama sonra ki ay düzeldi
Ben histeroskopiden 1 ay sonra tedaviye başladım canım.Testler falan filan derken kaç ay geçti aradan .Sonun da yaptık aşılamayı 4 gün oluyorTeşekkür ederim cevap için bu ay tüp bebeğe de başlayacaktık ama düzelene kadar beklesem daha iyi sanırım
Hayırlısı olsun sizin için ☺Ben histeroskopiden 1 ay sonra tedaviye başladım canım.Testler falan filan derken kaç ay geçti aradan .Sonun da yaptık aşılamayı 4 gün oluyor
Aslında yapışıklık olduğunda sulu kanama gelmezki. Yoğun ve lekeli olur adetler. Durumuunuz farklı geldi bana. Tüp bebeğa ne zaman başlayacaksınız siz peki?Teşekkür ederim cevap için bu ay tüp bebeğe de başlayacaktık ama düzelene kadar beklesem daha iyi sanırım
Merhaba benim kürtajdan beri hep sulu kanama oldu.. yapışıklık sadece rahim ağzındaydı belki o yüzden farklıdır bilmiyorum. Bir de hem yapışıklık hem de tanı amaçlı yapılmıştı histeroskopim ve rahmin küçük olduğu görülünce ona da müdahale edilmiş. Bu sulu kanama olayını ben de çok anlamadım ama hem böyle olması hem de kanama miktarında azalma yapışıklık belirtisi demişti doktorum. 2 gün sonra kontrolüm var hem ameliyat sonrası ilk kontrol hem tüp bebek için görüşmeye gidecektik ama şu anda gebelik şüphem varAslında yapışıklık olduğunda sulu kanama gelmezki. Yoğun ve lekeli olur adetler. Durumuunuz farklı geldi bana. Tüp bebeğa ne zaman başlayacaksınız siz peki?
aaaa aaa gebelik süphesi mi şok şok şok....... Hadi inşallah.. Günün mü geçti? Rahim ağzınaki yapııklık derecen neydi? ben de eşimle oprasyon sonra 2 ay adar kendimiz deneyelim öyle tüpe başlayalım diyoruzMerhaba benim kürtajdan beri hep sulu kanama oldu.. yapışıklık sadece rahim ağzındaydı belki o yüzden farklıdır bilmiyorum. Bir de hem yapışıklık hem de tanı amaçlı yapılmıştı histeroskopim ve rahmin küçük olduğu görülünce ona da müdahale edilmiş. Bu sulu kanama olayını ben de çok anlamadım ama hem böyle olması hem de kanama miktarında azalma yapışıklık belirtisi demişti doktorum. 2 gün sonra kontrolüm var hem ameliyat sonrası ilk kontrol hem tüp bebek için görüşmeye gidecektik ama şu anda gebelik şüphem var
Operasyondan sonra 2 ay yasakaaa
aaaa aaa gebelik süphesi mi şok şok şok....... Hadi inşallah.. Günün mü geçti? Rahim ağzınaki yapııklık derecen neydi? ben de eşimle oprasyon sonra 2 ay adar kendimiz deneyelim öyle tüpe başlayalım diyoruz
Anladım canım,Operasyondan sonra 2 ay yasakkorunman gerekiyor zaten 1 ayında progynova içtim. Korunma süremiz yeni bitti. Daha günüm geçmedi ama kasıklarda batma karıncalanma falan gibi gebelik belirtileri var bekliyorum kontrolde belki progesteron tahlili yaptırır ya da ultrasonda rahim kalınlaşmıştır diye umuyorum
Yapışıklık düzeyini bilmiyorum ama doktor hemen histeroskopi yapmadı 2 adet dönemi bekleyelim açılabilir dedi gerçekten reglim düzelir gibi oldu, kanama artışı oldu sonra tekrar azalınca ameliyata karar verdik. Yani çok ciddi bir Yapışıklık olmayabilir
Sonucunu yaz canım merak ettim. Benim de 2. Reglim bitmek üzere ameliyattan sonra. Bu ay deneyeceğiz bakalım hayırlısı.Merhaba benim kürtajdan beri hep sulu kanama oldu.. yapışıklık sadece rahim ağzındaydı belki o yüzden farklıdır bilmiyorum. Bir de hem yapışıklık hem de tanı amaçlı yapılmıştı histeroskopim ve rahmin küçük olduğu görülünce ona da müdahale edilmiş. Bu sulu kanama olayını ben de çok anlamadım ama hem böyle olması hem de kanama miktarında azalma yapışıklık belirtisi demişti doktorum. 2 gün sonra kontrolüm var hem ameliyat sonrası ilk kontrol hem tüp bebek için görüşmeye gidecektik ama şu anda gebelik şüphem var
Yazarım tabiiSonucunu yaz canım merak ettim. Benim de 2. Reglim bitmek üzere ameliyattan sonra. Bu ay deneyeceğiz bakalım hayırlısı.
Canım histeroskopi sonrası kanama ne kadar sürdü hatırlıyor musunSonucunu yaz canım merak ettim. Benim de 2. Reglim bitmek üzere ameliyattan sonra. Bu ay deneyeceğiz bakalım hayırlısı.
Canım benim çok az kanamam oldu 2 gün deyim en fazla 3. oda regl kanaması gibi değildi daha azdı. Sonraki 4 5 günde çok hafif lekelenmeler oldu.Canım histeroskopi sonrası kanama ne kadar sürdü hatırlıyor musun
Benimde ilk 3 gün kanamam oldu şimdide lekelenmeler devam ediyor. İşlem geçen cuma yapıldı korkuyorum birazCanım benim çok az kanamam oldu 2 gün deyim en fazla 3. oda regl kanaması gibi değildi daha azdı. Sonraki 4 5 günde çok hafif lekelenmeler oldu.
Korkma gayet normal lekelenmeler. Sonuçta rahimde bir operasyon oldu. Sen neden oldun peki?Benimde ilk 3 gün kanamam oldu şimdide lekelenmeler devam ediyor. İşlem geçen cuma yapıldı korkuyorum biraz
Merhaba ben kontrole gittim ameliyat videosunu izletti başarılı geçmiş. Gebelik şüphem vardı şimdilik görünmüyor adet geçene kadar bekledi dediSonucunu yaz canım merak ettim. Benim de 2. Reglim bitmek üzere ameliyattan sonra. Bu ay deneyeceğiz bakalım hayırlısı.
Benim rahim hafif T şeklindeydi o düzeltildi. İki negatif tüp bebek denemem varKorkma gayet normal lekelenmeler. Sonuçta rahimde bir operasyon oldu. Sen neden oldun peki?
Rabbim bundan sonra normal yollardan nasip etsin inşallah. Hiç endişelenme dediğim gibi lekeler çok normal. Yalnızca fazla akıntı olursa devam ederse görün doktora. Benim doktorum ban öyle demişti.Benim rahim hafif T şeklindeydi o düzeltildi. İki negatif tüp bebek denemem var
Ayy öyle videoya mı alıyorlarmış. Keşke bende izleyebilseydimMerhaba ben kontrole gittim ameliyat videosunu izletti başarılı geçmiş. Gebelik şüphem vardı şimdilik görünmüyor adet geçene kadar bekledi deditüp bebek için de kilo vermeden başlamayalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?