Histeroskopi sonrasında gebelik

seyrana

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
209
74
13
Merhaba kizceler merak ettigim bir sey var.. Histeroskopi sonrası gebe kalanlar var mi ve ne kadar sürede oldu? Ben mart ayında oldum hala adet düzensizliği yaşıyorum. Benim gibi olan var mı acaba?

Merhaba kizceler merak ettigim bir sey var.. Histeroskopi sonrası gebe kalanlar var mi ve ne kadar sürede oldu? Ben mart ayında oldum hala adet düzensizliği yaşıyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Nisan ayında hsg çekildim temmuz ayında hamile kaldım

Merhaba canım, bende hem aralık hem de iki gün önce oldum. Kalınlaşma vardı benle o yüzden. Ayrıca tekrarlayan düşüklerim de vardı. Aralık ayında olduktan sonra adetim baya düzensiz oldu hatta ilk 3 ay doğru düzgün regl yaşamadım. Ama farklı bir şikayetim olmadı. İkinci işlemi yeni oldum. Ama bu tarz şeyler olabilirmiş. Yine de ağrın ve adet sürecin böyle devam ederse doktoruna danış. Bende gelişmelerden haberdar ederim

Merhaba canım bilgilendirdiğin icin teşekkür ediyorum. En son mayıs sonunda kontrole gittim her şeyin yolunda olduğunu söyledi hekimim. Her ay adet görüyorum fakat maalesef düzensizlik devam ediyor. Bu ay da gebelik oluşmazsa Eylül de gideceğim. Aşılama için. Bende haberdar ederim. Her şey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…