Histeroskopi uygulamasını nerelerde yaptırdınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yns
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
33
0
86
İstanbul
Merhaba ,

histeroskopi yaptıran arkadaşlar, hangi hastanelerde ne kadara nasıl yaptırdınız?
bben umut tüp bebek ve acıbademden fiyat aldım, ancak ssk da yaptırsam mı diye düşünüyorum. var mı deneyimizin?

Merhaba ,

histeroskopi yaptıran arkadaşlar, hangi hastanelerde ne kadara nasıl yaptırdınız?
bben umut tüp bebek ve acıbademden fiyat aldım, ancak ssk da yaptırsam mı diye düşünüyorum. var mı deneyimizin?

selam bahsettiğin ofis hitreskopimi ben zekai tahir burakta yaptırdım dr gerek görürse yapılıyo o ücret ödemedim..

canım ben rerrahpaşada yaptırdım, prof.dr.engin oral yaptı geçen temmuzda sgklıyım ama yine de 1200 tlye mal oldu, hemşireler de doktor da çok ilgiliydi...

merhaba ben zekai tahir burakta yaptırdım gayet rahat geçti ve hiç canım yanmadı

Merhaba ,

cnm ne kadar dediler bende yaptıracağım of

Merhaba ,

İstanbul Tüp Bebek Merkezinde, Aret Kamar tarafından canım. Yapılacak işleme göre değişiyor aslında ama ücretleri şu şekilde 1500 ile 3000 TL arasında.
Çok geçmiş olsun.

merhaba histeroskopiyi dün istanbul eğitim araştırma hastanesinde(samatya hastanesi)yaptırdım. ameliyatım güzel geçmiş sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. hastaneyle ilgili tüm ön yargılarım kırıldı. hemşireler son derece ilgili dr. fazla bilgi vermiyor. ama sordukça açıklama yapıyolar. ağrı sızı hissetmiyorsun. 1 gece hastanede kaldım. ameliyat öncesi de gerek görüyorlarsa 1 gecede öyle hastanede kalıyorsunuz. hiç para vermiyorsunuz ve bütün bunlara karşılık hizmetide fena sayılmazdı. yani samatyayı önerebilirim.

bende antalayada vitale hastanesinde yaptırmıştım kızlar 500tl idi halada öyle 1500 5000 çok fazla

geçen hafta çapada ofis histeroskopi yaptırdım.ücret ödemedim.
canlı yaptıkları için çok canım yandı.
canınız tatlıysa aneztezi ile yaptırın!

Ben zekai tahir burak da yaptirdim hic bi anestezi uygulamadan yaptilar 10 dakikalikbi islem saatlae surmus gibi geldi cok fazla canim yandi bagirta bagirta yaptilar kesinle anestezi almadan yaptirmayin

benim daha dün yapıldı. anestezi altında çok kolay oldu. polipler varmış onları almış doktor, birde tüplerde daralma varmış onları genişletmiş. 5 dk bir şey sürdü. sadece adet ağrısı gibi ağrım oldu sonrasında. iğne ile hafifledi o da. ben çok korkmuştum ama çok basitmiş hiç korkttuğum gibi olmadı. ben kütahya'da özel kent hastanesinde 120 tl'ye yaptırdım. doktorumun adı Volkan Aksakallı. başka hiç bir ücret ödemedim. çok ta memnun kaldım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, benimde rahmimde perde var ve ameliyat olmam lazım istanbulda oturuyorum , çok korkuyorum nerede ameliyat olabilirim ????

canım ben rerrahpaşada yaptırdım, prof.dr.engin oral yaptı geçen temmuzda sgklıyım ama yine de 1200 tlye mal oldu, hemşireler de doktor da çok ilgiliydi...

septum tam olarak alınmamış ve yanlış tedavi sonucu yapışıklık oluşmuş son durumlar böyle benden, haberiniz olsun

Merhaba arkadaşlar, benimde rahmimde perde var ve ameliyat olmam lazım istanbulda oturuyorum , çok korkuyorum nerede ameliyat olabilirim ????

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bende geçen hafta öğrendim bende de Perde olduğunu söyledi dr. Ameliyatını oldun mu? benim dr um medicanada prof. bana ordan 3500-4000 tl civarı fiyat çıkarttılar ama çok fazla geldi henüz olmadım sen oldun mu olduysan nerede yaptırdın ameliyatını

Back
X