Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Histeroskopi / Y Rahim / Ameliyat Sonrası Gebelik / Rahimde Perde
Teşekkür ederim henüz kontrole gitmedim doktorum üç adet gördükten sonra muayene edeceğini söyledi. Beklemedeyim. Olumsuzluklarla zihninizi bulandırmayın.
Merhaba hiç korkmayın bende histeroskopi oldum zaten anestezili oluyor uyandığınızda ne zaman oldu diyorsunuz, doktorum bana perde var ama almasakta olur filan demişti ben karar verip aldırdım iyiki aldırmışım perde rahim filmindekinden daha büyükmüş aynı gün taburcu edildim yapışıklık olmaması için normal doğum kontrol hapı enfeksiyon olmamaaı için antibiyotik vermişti doktorum düzenli kullandım bir ay sonra muayene gittim hiç bir problem yoktu hatta ilk gittiğim hastane de 10 bine yapışıklık olmaması için jel koyalım demişti hiçte gerek yokmuş boşuna etmişim etmişim
Merhaba hiç korkmayın bende histeroskopi oldum zaten anestezili oluyor uyandığınızda ne zaman oldu diyorsunuz, doktorum bana perde var ama almasakta olur filan demişti ben karar verip aldırdım iyiki aldırmışım perde rahim filmindekinden daha büyükmüş aynı gün taburcu edildim yapışıklık olmaması için normal doğum kontrol hapı enfeksiyon olmamaaı için antibiyotik vermişti doktorum düzenli kullandım bir ay sonra muayene gittim hiç bir problem yoktu hatta ilk gittiğim hastane de 10 bine yapışıklık olmaması için jel koyalım demişti hiçte gerek yokmuş boşuna etmişim etmişim
Gerçekten tek istediğim bu. Her ne kadar çevremizdeki arkadaşlarımız bizi anlamaya çalışıp destek olsalar da. Aynı duyguyu yaşayan kişilerle bu hisleri paylaşmak başka oluyor. Çünkü biliyorsunuz ki karşıdaki sizin yaşadığınız duygunun ve arzunun aynısını taşıyor. Bunun için reel olarak birbirimizi görmeye gerek yok. İnşallah en kısa zamanda hak ettiğimiz bu duygulara kavuşuruz