- 13 Aralık 2023
- 1.257
- 815
- 43
- 32
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
-
Histeroskopiden sonra tüp bebek ile kaldım rahime çizik atılmıştı onun etkisinin olduğunj düşünüyoruöBu ay Histeroskopi oldum. Doktor 3 gün ilişki yasağı koydu. Biz beş gün falan düşünmüyoruz ama. Histo olduğu ay gebe kalan var mı, veya diğer ay doğal gebelik elde edenler bana umut ışığı verir misinizçiko kistim var amh düşük her şeye rağmen olur mu dersiniz
Yaa ay inşallahhh , hayırlı olsun sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasip olsun. Bir şey daha sormak istiyorumm, histeroskopiden sonra kanamam çoğaldı. Sanki adet oluyorum ilk iki gün az geldi bitiyor herhalde dedim, şu an pıhtılı bildiğinizHisteroskopiden sonra tüp bebek ile kaldım rahime çizik atılmıştı onun etkisinin olduğunj düşünüyoruö
Vallahi ismen bilmiyorum polip alındı birkaç tane ufak ufak. Biraz yapışıklık varmış açıldı çizik de atılmış.Operatif mi? Keşif histeroskopisi mi oldunuz? Ne için olduğunuza bağlı. Operatif ise 3 gün dinlenme olmaz ama en az 2 ay oluyor.
İnşallah daha sağlıklıışekilde gebe kalırsınızBen histeroskopiden 1 ay sonra hamile kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlanmıştı
O zaman operatif ameliyat gibi olmuşsunuz. Keşifte adı üstünde kamera ile girip bilmeyenleri keşfediyorlar. Burda bir arkadaş vardı ondanda polip alınmış 2 ay korunma süresi demişler. Aynı şekilde banada 2,3 ay dediler. Siz 3 gün doğru anladığınızfan emin misiniz? 3 ay olmasın o.Vallahi ismen bilmiyorum polip alındı birkaç tane ufak ufak. Biraz yapışıklık varmış açıldı çizik de atılmış.
Aminn tüp bebek denedik bugün kan vereceğim bakalımİnşallah daha sağlıklıışekilde gebe kalırsınız
Valla üç gün dedi ama. Neyse diğer adete kadar zaten hiç yapmam ama adette kontrole çağırdı. O zaman sorucam tekrarO zaman operatif ameliyat gibi olmuşsunuz. Keşifte adı üstünde kamera ile girip bilmeyenleri keşfediyorlar. Burda bir arkadaş vardı ondanda polip alınmış 2 ay korunma süresi demişler. Aynı şekilde banada 2,3 ay dediler. Siz 3 gün doğru anladığınızfan emin misiniz? 3 ay olmasın o.
Ben varım :) histereskopi ile Rahime çizik atıldı sonrasında tüp bebek ile hamile kaldımBu ay Histeroskopi oldum. Doktor 3 gün ilişki yasağı koydu. Biz beş gün falan düşünmüyoruz ama. Histo olduğu ay gebe kalan var mı, veya diğer ay doğal gebelik elde edenler bana umut ışığı verir misinizçiko kistim var amh düşük her şeye rağmen olur mu dersiniz
Oyy maşallahhh sağlıklarla gelsin inşallaaahhhBen varım :) histereskopi ile Rahime çizik atıldı sonrasında tüp bebek ile hamile kaldımdarısı başınıza inşallah
Benim çok olmadı sanki yani leke şeklinde geliyordu , bi hap vermişti doktorum onu kullanuyordumOyy maşallahhh sağlıklarla gelsin inşallaaahhhpeki işlemden sonra kanamanız ne kadar sürdü benim çoğaldı gibi 4.günde
Benim doktorum gelebilir dedi ama benden öyle pıhtılı bir kanama gelmedi doktorunuza danışın mutlakaYaa ay inşallahhh , hayırlı olsun sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasip olsun. Bir şey daha sormak istiyorumm, histeroskopiden sonra kanamam çoğaldı. Sanki adet oluyorum ilk iki gün az geldi bitiyor herhalde dedim, şu an pıhtılı bildiğiniznormal mi doktora yazmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?