• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.419
28.809
798
Kizlar yarin histeroskopi olacagim
Tavsiye edeceginiz bir seyler varsa alabilirim
Simdiden yazanlarin ellerine saglik ❤

Geçmiş olsun canım iyisindir inşallah ben yaptırmadığım için fikrim yok

Anestezili yapıldığı için zaten bir acı hissetmiyorsunuz. Tabi polip, myom alınacaksa onu bilmiyorum. Bana tanısal histeroskopi yapılmıştı. Yaklaşık 20 dk sürmüştü. İki üç gün hafif kanama oldu,sonra geçti. Sonrasında da hiç acı hissetmemistim. İnşallah sizinki de kolay geçer, bir sorun yoktur.

Geçmiş olsun arkadaşım. Bende ilk denemem de kimyasal yaşadıktan sonra doktor tavsiyesiyle histereskopi oldum. Anestezi verildiği için birşey hissetmedim sonrasında biraz adet ağrısı gibi sancı oldu ama çok yoğun değildi. Rahime çizik atıldı bir de çok hafif eğrilik varmış rahimde onu düzelttim demişti benim 1 haftaya yakın leke şeklinde kanamam oldu o ay ki adetimde gecikti.

Yorum yapan arkadaslar tesekkur ederim
Anestezili oldugu icin cok bisey anlamadim
Ama uyandigimda karnim agridi
Simdi iyiyim cok sukur
Biraz kanamam var
Cok sagolun

İnşallah ameliyatın iyi grçer canım korkulcak birşey yok bende oldum hemen ayaklanmıştım

Yorum yapan arkadaslar tesekkur ederim
Anestezili oldugu icin cok bisey anlamadim
Ama uyandigimda karnim agridi
Simdi iyiyim cok sukur
Biraz kanamam var
Cok sagolun
Geçmiş olsun canım kanama normal bendede olmuştu sorun neydi canım

bugun oldum canim bitti bir sorun yokmus. Bebegimin kalbi atmadigi icin dusuk yaptim canim nedenini arastirmak icin yaptirdim
Histeroskopi bunun için yapılıyormuydu ilk defa duyuyorum kürtaj degilmi onun adı

Histeroskopi bunun için yapılıyormuydu ilk defa duyuyorum kürtaj degilmi onun adı
yok canim yanlis anladin. Kurtajda olabilirdim ama istemedim. Ilac verdi dr.um ilacla dusurdum. Ama kalbi atmadi yani neden kalbi atmadi nwden gelismedi diye arastirmak icin bakti dr.um. polip kist falan var mi diye

Back
X