Histeroskopi

Balım bir süre ara vereceğim diye haber etmiştim grupta sağ ol düşündüğün için 😍🤗
Ben ara kanama yaşayınca doktora gittim polip gördü o nedenle bir sonraki ay için histeroskopiye karar verildi. 5 gün geçti ama hala hafif de olsa kanama devam ediyor. Bir umut bu ay gebe kalırım dedim ama kanama varken ilişki de olmaz 🤷🏼‍♀️ bekliyorum öyle bakalım.
Sen nasılsın herhangi bir şey bulundu mu sende?
Histereskobi zor mıydı bende yaptıracağım ve aşırı korkuyorum kanama çok mu fazla oluyor

Histereskobi zor mıydı bende yaptıracağım ve aşırı korkuyorum kanama çok mu fazla oluyor
Merhaba 🌸 zor değildi. Anestezi altında olduğu için hiçbir şey anlamadım. Sonrasında da çok çok hafif adet ağrısı gibi ağrı hissettim. Kanama 5 gün sürdü ama sulu kanama gibi bir şeydi. Rahmi daha iyi görebilmek için sıvı veriyorlarmış aslında gelen kanla birlikte o sıvıymış.
Korkmayın hiç korkulacak bir şey değildi kesinlikle 🌸

Merhaba 🌸 zor değildi. Anestezi altında olduğu için hiçbir şey anlamadım. Sonrasında da çok çok hafif adet ağrısı gibi ağrı hissettim. Kanama 5 gün sürdü ama sulu kanama gibi bir şeydi. Rahmi daha iyi görebilmek için sıvı veriyorlarmış aslında gelen kanla birlikte o sıvıymış.
Korkmayın hiç korkulacak bir şey değildi kesinlikle 🌸
İçim rahatladı ya aşırı korkuyorum benim tüp benekte yumurta toplama işlemi çok zor olmuştu anestezi sonrası aşırı ağrılarım olmuştu iki gün

Bir tüp benek denemesi oldu başarısız hiç hamile kalamadım herhangi bir sorunda yok aklımızda kalmasın diye birsey hemde rahme çizik atmak için doktor kesin yapalım demedi bize bıraktı
Benim de çizik atıldı canım hiç korkma 🌸 hayırla sonuçlansın inşAllah 🤲🏻

Bende hem histeroskopi hem laparoskopi oldum nerdeyse iki hafta olacak hala sulu kanamam geliyor normalmi korkuyorm
5 gün sonra bitti benimki ama siz laparoskopi de olmuşsunuz bilgim yok ki bir şey söyleyeyim 🤷🏼‍♀️ doktorunuza danışmanız en doğrusu. Sulu kanama ise korkmayın

Back
X