Hanımlar merhaba polipten kaynaklı histeroskopi olanlar var mı histeroskopi sonrası spiral takıldı mı size sonrasında da balon tedavisi gördünüz mü yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz ayrıca ilişki yasağı verdiler mi size d
Bende perde ve polipten oldum cnm spiral yerine ilaç verildi kanaman bittiyse ilişki yasağı yok ama ben 2 hafta ilişki yasamadim
Merhabalar ben 23 Haziran'da oldum benim rahmim y şeklinde idi bir de rahmim çok darmış İzmit'te Eray çalışkan hocam yaptı sonrasında balon ve jel tedavisi oldu ameliyat esnasında takılmış hepsi hissetmedim persembe oldum akşamına taburcu etti kanamam oldu hatta ben kilot orkidlerden aldım rahat ettim açıkçası balon dediği sonda gibi bir şey çıkarken anlamıyorsun oda iyilesirken yapisikligin olmaması için jel de o amaçlı ama rahmim kuculmesin diye koyduğunu söyledi ilk adetimi dün olmam lazımdı bugün oldum bakalım miktarında azalma olup olmadığını merak ediyorum benim normalde de azdı çünkü ilişki kanama sonrası olsun demişti korunmayi da biraktirmisti