histeroskopi

nazendehayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
32
9
Kizlar yakin zamanda medical park hastanelerinde histeroskopi yaptiran var mi? Fiyati ve nasil oldugu konusunda bilgi verir misiniz? Acil lutfen....

ben varim.ilk histereskopimi 2 yil once yaptirdim/,polip alindi.simdi yine yaptiricam.Ama ben yurtdisinda yasiyorum.sen ne icin yaptirmak istiyorsun?polipmi var sendede?

ben varim.ilk histereskopimi 2 yil once yaptirdim/,polip alindi.simdi yine yaptiricam.Ama ben yurtdisinda yasiyorum.sen ne icin yaptirmak istiyorsun?polipmi var sendede?
ben biri tek biri ikiz iki dusuk yaptim buna bagli olarak rahim duvarina yakin bi alanda ne oldugu bilinmeyen kanama durumunda olan br sey farkedildi sali gunu insallah histeroskopi yapilacak. Merak ediyorum nasil,bir sey ve ucreti ne kadar?

ben biri tek biri ikiz iki dusuk yaptim buna bagli olarak rahim duvarina yakin bi alanda ne oldugu bilinmeyen kanama durumunda olan br sey farkedildi sali gunu insallah histeroskopi yapilacak. Merak ediyorum nasil,bir sey ve ucreti ne kadar?[/
gecmis olsun canim.histereskopi genel anesteziyle 25 dakika surmusdu benimki.anesteziyle uyutulduktan sonra uc kisminda kamerasi olan cihazla rahmine bakiyorlar ve alinmasi gereken sey varsa kesip aliyorlar.sonrasinda adet agrilari gibi agrilar ve kanama oluyor.ozel hastenede yapiliyorsa gun icinde eve birakiyorlar.ben ilk histereskopimde devlet hastenisnde oldugum icin 3 gun kalmisdim orda.

Bende bugun histeroskopi oldum cok sukur..
Cok gecmis olsun insallah bundan sonra yavrun sana tutunur be hic birakmaz bende histeroskopi ve laparoskopi oldum insallah bundan sonra hersey hepimizi icin daha iyi olur ...., hangi hastanede oldun nekadar odediniz

Trabzon medical park karadeniz hastanesinde oldum 500 tl odedim sgk liyim. Hepimizin kalbine gore versin rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin insallah. Rahimde de sekil bozuklugu varmis duzeltilmis. Onceki dusuklerinin sebebi buyuk ihtimalle sekil bozuklugundu dedi dr. 2 aydan sonra tekrar deneyeckmisiz. İki antibiyotik ve 2 ay surekli kullanacagim bir ilac daha verdi.

Trabzon medical park karadeniz hastanesinde oldum 500 tl odedim sgk liyim. Hepimizin kalbine gore versin rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin insallah. Rahimde de sekil bozuklugu varmis duzeltilmis. Onceki dusuklerinin sebebi buyuk ihtimalle sekil bozuklugundu dedi dr. 2 aydan sonra tekrar deneyeckmisiz. İki antibiyotik ve 2 ay surekli kullanacagim bir ilac daha verdi.
cnm geçmiş olsun bende bayramdan sonra histeroskopi yaptıracağım sende durumlar ne hala kanaman varmı kanaman yoksa korunmaya gerek varmı acaba ben merak ediyorum ne kadar korunmalıyız diye

Saol canim benim. Sana da simdiden gecmis olsun. Buralarda yazildigi gibi cok korkulacak bi sey degil hic anlamiyosun bile. Sonrasinda da hic agrim olmadi o gun hastaneden ciktim. Kanamam 2 hafta kadar surdu ama oyle cok yogun falan degil dr zaten normal dedi. Herkeste farkli olurmus bu sure. Dr. korunmayla ilgili hicbir sey demedi bana. Korunmam gerekseydi soylerdi zaten korunmadim da. İlk adetim gecikmedi ama ama ikincisi 8 gun gecikti buda normalmis telefonla sordum hatta agri ve batmalarim oldu aradim adet olamadigin icin vucudun tepki veriyor onemli bi sey degil dedi. Simdi olacagim ilk adetimin 3. Gunu gelmemi soyledi bakalim ne diyecek? Hatta adetim gecikince gebelik testi yaptirdin mi diye sordu ki yaptirmistim zaten negatif cikti. Yani korunmaya gerek yok ama her dr. Ayri bi sey soyluyor. Ben doktoruma cok guveniyorum. Sende sakin kafana takma olur mu? Allahin izniyle her sey guzel olacak...

Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi

Hayırlısı olsun inşallah.. ve geçmiş olsun bugün histeroskopi oluyosun sanırım.. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim..

Bugun sabah saat 9.10 geçe girdim ameliyata
45 dakika sürdü genel anestezi altında.
Histeroskopi doktor ameliyatın iyi geçtiğini rahim içinin ve rahim duvarında ki pürüzlerin giderildiğini söyledi

Antibiyotik verdi önümüzdeki çarşamba kontrolum var

Bugun sabah saat 9.10 geçe girdim ameliyata
45 dakika sürdü genel anestezi altında.
Histeroskopi doktor ameliyatın iyi geçtiğini rahim içinin ve rahim duvarında ki pürüzlerin giderildiğini söyledi

Antibiyotik verdi önümüzdeki çarşamba kontrolum var
geçmiş olsun bende pazartesi oldum aynen doktorum rahim içini düzelttim temizledim falan dedi banada antibiyotik verdi birde doğum kontrol hapı verdi sanada verdi mi cnm o haptan ilişki için ne dedi

Hayatımda bu kadar kötü bır fılme gırmedım aklıma geldıkce bıle bacaklarımı kasıyorum Allah yardımcın oldum

Ben dün oldum genel anestesi ile ama

Lokal anestes yapmadı doktor hatırlamanı görmeni istemem dedi

İyi ki de genel anestesi olmuşum

Rahim filmi değil

Genel anestezi altında oldum zaten

Rahim duvarımda kalınlaşma vardı

Rahim duvarımda miyom alındı

(Rahim duvarı temizlendi prüzler giderildi dedi doktorum)

X