- 20 Eylül 2013
- 32
- 9
- Konu Sahibi nazendehayat
Kizlar yakin zamanda medical park hastanelerinde histeroskopi yaptiran var mi? Fiyati ve nasil oldugu konusunda bilgi verir misiniz? Acil lutfen....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acil kizlar yok mu,histeroskopi yaptiran?
ben biri tek biri ikiz iki dusuk yaptim buna bagli olarak rahim duvarina yakin bi alanda ne oldugu bilinmeyen kanama durumunda olan br sey farkedildi sali gunu insallah histeroskopi yapilacak. Merak ediyorum nasil,bir sey ve ucreti ne kadar?ben varim.ilk histereskopimi 2 yil once yaptirdim/,polip alindi.simdi yine yaptiricam.Ama ben yurtdisinda yasiyorum.sen ne icin yaptirmak istiyorsun?polipmi var sendede?
ben biri tek biri ikiz iki dusuk yaptim buna bagli olarak rahim duvarina yakin bi alanda ne oldugu bilinmeyen kanama durumunda olan br sey farkedildi sali gunu insallah histeroskopi yapilacak. Merak ediyorum nasil,bir sey ve ucreti ne kadar?[/
gecmis olsun canim.histereskopi genel anesteziyle 25 dakika surmusdu benimki.anesteziyle uyutulduktan sonra uc kisminda kamerasi olan cihazla rahmine bakiyorlar ve alinmasi gereken sey varsa kesip aliyorlar.sonrasinda adet agrilari gibi agrilar ve kanama oluyor.ozel hastenede yapiliyorsa gun icinde eve birakiyorlar.ben ilk histereskopimde devlet hastenisnde oldugum icin 3 gun kalmisdim orda.
Cok gecmis olsun insallah bundan sonra yavrun sana tutunur be hic birakmaz bende histeroskopi ve laparoskopi oldum insallah bundan sonra hersey hepimizi icin daha iyi olur ...., hangi hastanede oldun nekadar odedinizBende bugun histeroskopi oldum cok sukur..
cnm geçmiş olsun bende bayramdan sonra histeroskopi yaptıracağım sende durumlar ne hala kanaman varmı kanaman yoksa korunmaya gerek varmı acaba ben merak ediyorum ne kadar korunmalıyız diyeTrabzon medical park karadeniz hastanesinde oldum 500 tl odedim sgk liyim. Hepimizin kalbine gore versin rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin insallah. Rahimde de sekil bozuklugu varmis duzeltilmis. Onceki dusuklerinin sebebi buyuk ihtimalle sekil bozuklugundu dedi dr. 2 aydan sonra tekrar deneyeckmisiz. İki antibiyotik ve 2 ay surekli kullanacagim bir ilac daha verdi.
geçmiş olsun bende pazartesi oldum aynen doktorum rahim içini düzelttim temizledim falan dedi banada antibiyotik verdi birde doğum kontrol hapı verdi sanada verdi mi cnm o haptan ilişki için ne dediBugun sabah saat 9.10 geçe girdim ameliyata
45 dakika sürdü genel anestezi altında.
Histeroskopi doktor ameliyatın iyi geçtiğini rahim içinin ve rahim duvarında ki pürüzlerin giderildiğini söyledi
Antibiyotik verdi önümüzdeki çarşamba kontrolum var
Anestezisizde yapiyolar canim histereskopiyi.ofis histereskopi diye geciyor.bizzat ben kendim oldum yanirahim filmi mi sizin bahsettiğiniz çünkü histeroskopi yi anestezi ile yapıyorlar