Histeroskopiyi servet ödemeden nerde yaptırırım ?

Bune ya turkiye tam dolandirici olmus ben belcikadayim ve bugun , yaptirdim 30 euro ya sonra asilama yapicaklar bu arada cok zor du cektireceklere Allah kolaylik versin

günaydınn rahim filmi ücreti değil ameliyat ücreti 6000 tl yanlış anlaşılma olmasın

arkadaşlar bende histereskopi yaptıracağım ama ofis histereskopi olacak bunun için narkoz almaya gerek yok veya var birşey demedi dr .nasıl oluyor yaptıran var mı adet bitsin hemen gel dedi zekai tahir burak ta. endişeliyim biraz özele mi gitsem acaba karar veremedim. 4 aşılama yaptırdım ilki tuttu ama 9 haftalık kürtaj oldum. sonra ki 3 aşılamada tutmadı. hsg de minimal düzeyde yapışıklık çıktı kürtaj sonrası olabilir dediler ondan bu işlemi yaptıracağım zaten sonra tüp bebeğe geçeceğiz bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

arkadaşlar bende histereskopi yaptıracağım ama ofis histereskopi olacak bunun için narkoz almaya gerek yok veya var birşey demedi dr .nasıl oluyor yaptıran var mı adet bitsin hemen gel dedi zekai tahir burak ta. endişeliyim biraz özele mi gitsem acaba karar veremedim. 4 aşılama yaptırdım ilki tuttu ama 9 haftalık kürtaj oldum. sonra ki 3 aşılamada tutmadı. hsg de minimal düzeyde yapışıklık çıktı kürtaj sonrası olabilir dediler ondan bu işlemi yaptıracağım zaten sonra tüp bebeğe geçeceğiz bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Forumları dolaşırken gördüm başlığı ve yardımcı olmak istedim.mesajı yeni yazmışsın sıcağı sıcağına yaZayım ben de:) öncelikle ofis histereskopiden hiç korkmayın öyle rahim filmi gibi ağrılı değil.ayrıca narkoz alınmıyor çünkü basit bir işlem.aletin ucunda kamera var onunla rahime girip bakıyorlar.ben zekai tahir burakta yaptırdım 5 dakika sürdü rahime ilerlerken son noktada adet ağrısı gibi bir ağrı yaşadım ama bikaö saniye ve bitti.bana kalırsa özele gitmeye okadar para vermeye değmez gerçekten basit bir işlem.geçmiş olsun

Forumları dolaşırken gördüm başlığı ve yardımcı olmak istedim.mesajı yeni yazmışsın sıcağı sıcağına yaZayım ben de:) öncelikle ofis histereskopiden hiç korkmayın öyle rahim filmi gibi ağrılı değil.ayrıca narkoz alınmıyor çünkü basit bir işlem.aletin ucunda kamera var onunla rahime girip bakıyorlar.ben zekai tahir burakta yaptırdım 5 dakika sürdü rahime ilerlerken son noktada adet ağrısı gibi bir ağrı yaşadım ama bikaö saniye ve bitti.bana kalırsa özele gitmeye okadar para vermeye değmez gerçekten basit bir işlem.geçmiş olsun
teşekkür ederim yardımcı olduğun için bende orada yaptıracağım sanırım. sonrada tüp bebeğe geçmek için bir iğneli aşılama belki aşılamada tutar allah bilir..

teşekkür ederim yardımcı olduğun için bende orada yaptıracağım sanırım. sonrada tüp bebeğe geçmek için bir iğneli aşılama belki aşılamada tutar allah bilir..

Allah yardımcın olsun canım bende tedaviyle hamile kaldım bebeğim şu an bir aylık:)kucağımda.Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.ben tahlillerimi ve histereskopiyi ztb yaptırdım ama aşılama ve tüp bebekte pek başarılı değiller özel hastaneler daha ii

Allah yardımcın olsun canım bende tedaviyle hamile kaldım bebeğim şu an bir aylık:)kucağımda.Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.ben tahlillerimi ve histereskopiyi ztb yaptırdım ama aşılama ve tüp bebekte pek başarılı değiller özel hastaneler daha ii[/QU
birşey çıktı mı histereskopide sonrasında operatif histeroskopi gerekir mi acaba. allah bağışlasın güle güle büyüt..

Allah yardımcın olsun canım bende tedaviyle hamile kaldım bebeğim şu an bir aylık:)kucağımda.Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.ben tahlillerimi ve histereskopiyi ztb yaptırdım ama aşılama ve tüp bebekte pek başarılı değiller özel hastaneler daha ii

birşey çıktı mı histereskopide sonrasında operatif histeroskopi gerekir mi acaba. allah bağışlasın güle güle büyüt..

Çıkmadı senin de çıkmaz inşallah.
teşekkür ederim ilgilendiğin için. benim hsg de minimal düzeyde yapışıklık çıktı ondan bu işlemi yaptıracağım daha önceki kurtajda oluşan. ofis histeroskopi yaparken açarsa diye endişeleniyorum sonuçta canlı olacağım ya. acaba gün mü verirler operatif histeroskopi için. sürekli beklemek ve zaman kaybı artık yoruldum.

aman Allahımmmmmm iyi ki bu başlığı görmüşümmmm! arkadaşkar ben Ankara Başkent ünv hastanesinde (özel) Dr Göğşen Ünalan a 350 tl ye yaptrdıım!!! Bu ne yaa soygunluk resmen başka yerler! Üstelik dr um MUHTEŞEMMMM bi insan..abi..baba..her şey! Orada tüp de çok uygun 3659 tl..Üstelik dr um daha önce kmsenn farke edemediği başka sorunlarımı fark etti..Resmen bir psikolog aynı zamanda..Ben çok memnun kalınca İst dan bi arkadaşım atladı geldi adet bitince,3 yıldr çocuğu olmuyodu,bahçeci de tüp yaptrdı olmadı...benm dr um hist yaptı,rahmin dardı biraz genişlettim dedi..(uyutmadan 5-6 dakka da bakıyo,baktığı gibi hallediyo) kız sabah gelmişti yaptrdı öğlen geri döndü İstanbul a...VE O AY HİÇ ADET GÖRMEDEN HAMİLE KALDI!!! Ya sakn çok para ödemeyin...özelden de bana yazabilirsiniz her konuda yardmc olurum..

kızlar ben de özelde yaptırdım histeroskopiyi ama servet ödemeye gerek yok devlette de aynı şeyi bedavaya yapıyorlar.

İyi geceler kızla bendede çok para ben İzmir tepecik tüp bebek de olacam yarın sabah rahimde çöküklük varmış işallah iyi olur gidin devlet yaptırın özeller hep para tuzağı başka birşey değil şimdiye kadar özele gittim kimse bana demedi burada çıktı özeller gitsin gelsin para alsin senelerim gitti...

bende şimdi adet olmayı bekliyorum. Benim ev Kanuni S.S.Hastanesine yakın.
Ordaki bir doktorun çok methini duydum (Gonca Yetkin Yıldırım) ona gidicem.
Artık derdimi anlatcam. Histereskopi derse
ona yaptırcam.
Sonuçta bir çok kişiye operasyon yapmış bu sitede okuduğum kadarıyla herkes memnun.
Ayın 21 inde randevum var.

Merhabalar postunuz eski ama bu doktor hanim gonca yetkin yildirima yarin randevum var nasil iyi bir doktormu kendisi aşılama istiyorum surec vs bilginiz varmı???

Merhaba bayanlar,
Ben de yaklaşık iki ay önce bebeğimin gelişimi durduğu için 8 haftalık olarak kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası lekelenmelerim hiç bitmedi. Ara ara adet kanaması gibi kanamaltim da oldu kısa süreli. Kürtaj sonrası kontrole gittiğimde kötü birşey görmedi doktor kistin var dedi 3 cm ama korkulacak birşey değil. Takipte kalınır dedi. Ama sonraki günler ve bugün hala lekelenmem devam ediyor. Bu arada oluyorum surkeli kanama lekelenme hala bitmediyse parça kaldığından yanaydi açıklamalar. İçim rahat etmedi bugün yine genel muayeneye gittim. Bugünkü doktor da miyom gördü rahimde daha doğrusu miyomdsn şüphelendi, o miyom etrafına bebekten kalan plesentasi yapışmış olabilir kürtaj da müdahale edilememsi olabilir bundan emin olmamiz için histereskopi yapmalıyız dedi o sırada da miyom varsa onu temizlerim dedi. En net bu şekilde görülebilir mi. Bende kabul ettim o an. Ama içimde çok soru işaretleri var şuan. Anestezi altında olacakmış bütün tektkikleri yaptılar bugün anestezi için. Perşembe gün verilecek operasyon için. Bence içimde parça unutuldu. Miyom olsa daha önceleri de çıkmaz mı. Bazen de düşünüyorum acaba bu miyomsa bebeğim bunun yüzünden mi gelisemedi. 1,5 sene üstüne hamile kalabilmistm onun etkisinden dolayı mı geç hamile kaldım. Bir oğlum var 5,5 yaşında Allah ona uzun ömür versin ama kardeşi olsn çok istiyorum yaşımda 38 oldu olacak artık. Beklemek benim için bir lüks bu aşamada. Benim gibi sorun yaşayan var mi aranızda.

Back
X