- 21 Ekim 2014
- 221
- 164
- 38
- 42
- Konu Sahibi Delphi_HACISI
hadi inşallh hamile kalırsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallh hamile kalırsın canım
Bune ya turkiye tam dolandirici olmus ben belcikadayim ve bugun , yaptirdim 30 euro ya sonra asilama yapicaklar bu arada cok zor du cektireceklere Allah kolaylik versinBu arada 6000 tl ödedim ben ...
Bune ya turkiye tam dolandirici olmus ben belcikadayim ve bugun , yaptirdim 30 euro ya sonra asilama yapicaklar bu arada cok zor du cektireceklere Allah kolaylik versin
Hi bende dedim bi anormallik var isteyen herkese versin Allahgünaydınn rahim filmi ücreti değil ameliyat ücreti 6000 tl yanlış anlaşılma olmasın
Hi bende dedim bi anormallik var isteyen herkese versin Allah
arkadaşlar bende histereskopi yaptıracağım ama ofis histereskopi olacak bunun için narkoz almaya gerek yok veya var birşey demedi dr .nasıl oluyor yaptıran var mı adet bitsin hemen gel dedi zekai tahir burak ta. endişeliyim biraz özele mi gitsem acaba karar veremedim. 4 aşılama yaptırdım ilki tuttu ama 9 haftalık kürtaj oldum. sonra ki 3 aşılamada tutmadı. hsg de minimal düzeyde yapışıklık çıktı kürtaj sonrası olabilir dediler ondan bu işlemi yaptıracağım zaten sonra tüp bebeğe geçeceğiz bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
teşekkür ederim yardımcı olduğun için bende orada yaptıracağım sanırım. sonrada tüp bebeğe geçmek için bir iğneli aşılama belki aşılamada tutar allah bilir..Forumları dolaşırken gördüm başlığı ve yardımcı olmak istedim.mesajı yeni yazmışsın sıcağı sıcağına yaZayım ben de:) öncelikle ofis histereskopiden hiç korkmayın öyle rahim filmi gibi ağrılı değil.ayrıca narkoz alınmıyor çünkü basit bir işlem.aletin ucunda kamera var onunla rahime girip bakıyorlar.ben zekai tahir burakta yaptırdım 5 dakika sürdü rahime ilerlerken son noktada adet ağrısı gibi bir ağrı yaşadım ama bikaö saniye ve bitti.bana kalırsa özele gitmeye okadar para vermeye değmez gerçekten basit bir işlem.geçmiş olsun
teşekkür ederim yardımcı olduğun için bende orada yaptıracağım sanırım. sonrada tüp bebeğe geçmek için bir iğneli aşılama belki aşılamada tutar allah bilir..
Allah yardımcın olsun canım bende tedaviyle hamile kaldım bebeğim şu an bir aylık:)kucağımda.Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.ben tahlillerimi ve histereskopiyi ztb yaptırdım ama aşılama ve tüp bebekte pek başarılı değiller özel hastaneler daha ii[/QU
birşey çıktı mı histereskopide sonrasında operatif histeroskopi gerekir mi acaba. allah bağışlasın güle güle büyüt..
Allah yardımcın olsun canım bende tedaviyle hamile kaldım bebeğim şu an bir aylık:)kucağımda.Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.ben tahlillerimi ve histereskopiyi ztb yaptırdım ama aşılama ve tüp bebekte pek başarılı değiller özel hastaneler daha ii
birşey çıktı mı histereskopide sonrasında operatif histeroskopi gerekir mi acaba. allah bağışlasın güle güle büyüt..
teşekkür ederim ilgilendiğin için. benim hsg de minimal düzeyde yapışıklık çıktı ondan bu işlemi yaptıracağım daha önceki kurtajda oluşan. ofis histeroskopi yaparken açarsa diye endişeleniyorum sonuçta canlı olacağım ya. acaba gün mü verirler operatif histeroskopi için. sürekli beklemek ve zaman kaybı artık yoruldum.Çıkmadı senin de çıkmaz inşallah.
bende şimdi adet olmayı bekliyorum. Benim ev Kanuni S.S.Hastanesine yakın.
Ordaki bir doktorun çok methini duydum (Gonca Yetkin Yıldırım) ona gidicem.
Artık derdimi anlatcam. Histereskopi derse
ona yaptırcam.
Sonuçta bir çok kişiye operasyon yapmış bu sitede okuduğum kadarıyla herkes memnun.
Ayın 21 inde randevum var.
Nerede yaptırdınızBen devlete oldum hem his lepoliskopi ve ayrica tupler tikankti acildi ve uc ay sonra hamile kaldim elh yeniyim daha