Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki nasıl bir tedavi uygulandıMesela kronik rahim intihabi sadece histeroskopide görünüyor bu tarz şeyler var gülüm mesela ben 3 kere düşük yaptım histeroskopide bunu buldular
Hiç fark etmediniz mi peki4 farklı anbiyorik ile 14 gün süren bir tedavisi hatta hayla geçip gelmediğinden emin değilim
Çok geçmiş olsun bakalım 1 hafta sonra bende ne çıkacak böyle belirsizlik de kötü bazen artık bişey çıksın da onun tedavisini görelim diyorum hiç birşey yok ama bebiş te yok 2 başarısız denemem varHayır zaten o fark edilmiyormus aslında vajinal enfeksiyon degil
Aynısı bende de çıktı ama az miktardaymısMesela kronik rahim intihabi sadece histeroskopide görünüyor bu tarz şeyler var gülüm mesela ben 3 kere düşük yaptım histeroskopide bunu buldular
Oldum bir sorun yokmuş biraz enfeksiyon varmış birde tüpleri genişletmiş tekrar rahim filmi istediSen genede ol orda daha iyi çıkıyor dün oldum ben 2 tane 1 cm polip için doktorun dediğine göre küçük çaplı poliplerde varmis temizledi ultrason da gözükmüyor
Dönemsel değişiyor olabilir genelde 2 haftalık antibiyotik tedavisiyle tedavi ediliyorAynısı bende de çıktı ama az miktardaymıs
Ben transfer oncesi yaptirmistim, kamera ile rahmi inceliyorlar bir de parca alip patalojisine bakiyorlar iltihap vs var mi diye. Ayrica transfer oncesi yaptirirsaniz cizik atiyolar rahime tutunmaya faydasi oluyormus. Rabbim kolaylik versin size.Merhabalar benim 1 ay önce olumsuz tüp bebek denemem oldu sebepsiz inferlite bu ay histerkopi olacağım fakat kafama takılan bir konu var polip yok yapısıklık yok rahim filminde gözükmüyor histeroskopinin amacı nedir acaba
Suan sadece Histeroskopi olduğum için antibiyotik verdi 5 günlük onun dışında bir ilaç vermedi bakalımDönemsel değişiyor olabilir genelde 2 haftalık antibiyotik tedavisiyle tedavi ediliyor
Ben transfer oncesi yaptirmistim, kamera ile rahmi inceliyorlar bir de parca alip patalojisine bakiyorlar iltihap vs var mi diye. Ayrica transfer oncesi yaptirirsaniz cizik atiyolar rahime tutunmaya faydasi oluyormus. Rabbim kolaylik versin size.Bir
Tüpleri mi genişletmiş benim tek tüp te hafif genişleme çıktı rahim filminde bu bazen bebeğin tutunmasına engel diyorlar sizinkisi bilerek mi genişletmiş kafam karıştıÇizik atmadı biraz tüpleri genişletmiş tekrar rahim filmi istedi diğer regl de onu yaptıracağım vakalım