Histerosopi

yorgun52

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
28
3
6
30
Merhabalar benim 1 ay önce olumsuz tüp bebek denemem oldu sebepsiz inferlite bu ay histerkopi olacağım fakat kafama takılan bir konu var polip yok yapısıklık yok rahim filminde gözükmüyor histeroskopinin amacı nedir acaba

Mesela kronik rahim intihabi sadece histeroskopide görünüyor bu tarz şeyler var gülüm mesela ben 3 kere düşük yaptım histeroskopide bunu buldular

4 farklı anbiyorik ile 14 gün süren bir tedavisi hatta hayla geçip gelmediğinden emin değilim

Hayır zaten o fark edilmiyormus aslında vajinal enfeksiyon degil
Çok geçmiş olsun bakalım 1 hafta sonra bende ne çıkacak böyle belirsizlik de kötü bazen artık bişey çıksın da onun tedavisini görelim diyorum hiç birşey yok ama bebiş te yok 2 başarısız denemem var

Sen genede ol orda daha iyi çıkıyor dün oldum ben 2 tane 1 cm polip için doktorun dediğine göre küçük çaplı poliplerde varmis temizledi ultrason da gözükmüyor

Sen genede ol orda daha iyi çıkıyor dün oldum ben 2 tane 1 cm polip için doktorun dediğine göre küçük çaplı poliplerde varmis temizledi ultrason da gözükmüyor
Oldum bir sorun yokmuş biraz enfeksiyon varmış birde tüpleri genişletmiş tekrar rahim filmi istedi
Birdahaki adette

Merhabalar benim 1 ay önce olumsuz tüp bebek denemem oldu sebepsiz inferlite bu ay histerkopi olacağım fakat kafama takılan bir konu var polip yok yapısıklık yok rahim filminde gözükmüyor histeroskopinin amacı nedir acaba
Ben transfer oncesi yaptirmistim, kamera ile rahmi inceliyorlar bir de parca alip patalojisine bakiyorlar iltihap vs var mi diye. Ayrica transfer oncesi yaptirirsaniz cizik atiyolar rahime tutunmaya faydasi oluyormus. Rabbim kolaylik versin size.

Çizik atmadı biraz tüpleri genişletmiş tekrar rahim filmi istedi diğer regl de onu yaptıracağım vakalım
Tüpleri mi genişletmiş benim tek tüp te hafif genişleme çıktı rahim filminde bu bazen bebeğin tutunmasına engel diyorlar sizinkisi bilerek mi genişletmiş kafam karıştı

Back
X