Akıntıdan korkma o hep oluyor. Ağrı varsa doktora hemen söylemek gerek asıl o sorunAaa benim zaten 1 yumurtam var mecburek toplanacak ve akıntım başladı ipneden sonra çatladıysa diye çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntıdan korkma o hep oluyor. Ağrı varsa doktora hemen söylemek gerek asıl o sorunAaa benim zaten 1 yumurtam var mecburek toplanacak ve akıntım başladı ipneden sonra çatladıysa diye çok korkuyorum
Ben de akıntı vardı. Bi anda kesildi. Ben de kesin çatladı diye baya bi korktum. Ama o akıntı durumu sürekli değişti. Bazen arttı bazen azaldı. Ama ağrı gerçekten çatladiginin belirtisiydiAaa benim zaten 1 yumurtam var mecburek toplanacak ve akıntım başladı ipneden sonra çatladıysa diye çok korkuyorum
Anladım teşekkür ederim umarım sizin operasyon da güzel geçerBen de akıntı vardı. Bi anda kesildi. Ben de kesin çatladı diye baya bi korktum. Ama o akıntı durumu sürekli değişti. Bazen arttı bazen azaldı. Ama ağrı gerçekten çatladiginin belirtisiydi
İnşallah teşekkürlerAnladım teşekkür ederim umarım sizin operasyon da güzel geçer
Evet yarın normalde doktorum Yücel Hoca ama Gülseren hoca yapacakmış. Sonraki ay hitereskopi, poliplerim var. Tabi yarın tek yumurta toplanabilirse yoksa yine iptalİnşallah teşekkürler
Yarın mi opu![]()
İnşallah hayırlısıyla dolu yumurtalar çıkarEvet yarın normalde doktorum Yücel Hoca ama Gülseren hoca yapacakmış. Sonraki ay hitereskopi, poliplerim var. Tabi yarın tek yumurta toplanabilirse yoksa yine iptal![]()
Merhaba, toplayabildiler mi acabaEvet yarın normalde doktorum Yücel Hoca ama Gülseren hoca yapacakmış. Sonraki ay hitereskopi, poliplerim var. Tabi yarın tek yumurta toplanabilirse yoksa yine iptal![]()
Günaydın evet 1 tane toplanabildi sabah arafılar çok şükür döllenmiş nasıl ağladım anlatamam buna şükür dedim. Umarım siz de iyisinizdirMerhaba, toplayabildiler mi acaba
Güzel haberler almissinizdir inşallah
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza. Ben de Çarşamba gununu bekliyorum inşallahGünaydın evet 1 tane toplanabildi sabah arafılar çok şükür döllenmiş nasıl ağladım anlatamam buna şükür dedim. Umarım siz de iyisinizdir
Operasyonunuz mu var semra hoca sanırım yapacak çok güzel geçsin kolay olsun bir çırpıdaÇok şükür çok sevindim sizin adınıza. Ben de Çarşamba gununu bekliyorum inşallah![]()
Evet histereskopi olacak. İnşallah çok teşekkür ederimOperasyonunuz mu var semra hoca sanırım yapacak çok güzel geçsin kolay olsun bir çırpıda
Opu işleminden sonra bizi sadece labaratuar arıyor değil mi doktor ya da hemşire hiç arıyor mu acabaEvet histereskopi olacak. İnşallah çok teşekkür ederim![]()
![]()
![]()
Opu işleminin hemen ertesi günü sabah embriyoloji labaratuvarindan arayıp bilgi verdiler. Bu sürede doktorla hiç konuşmadim. Üçüncü ve beşinci gün aradilar. Bir kere de pgt odemesi için aradılar. Pgt sonucu çıkınca beni takip eden doktorum arayıp bilgi verdi pgt sonucu hakkındaOpu işleminden sonra bizi sadece labaratuar arıyor değil mi doktor ya da hemşire hiç arıyor mu acaba
Çok teşekkür ederim bilgi içinOpu işleminin hemen ertesi günü sabah embriyoloji labaratuvarindan arayıp bilgi verdiler. Bu sürede doktorla hiç konuşmadim. Üçüncü ve beşinci gün aradilar. Bir kere de pgt odemesi için aradılar. Pgt sonucu çıkınca beni takip eden doktorum arayıp bilgi verdi pgt sonucu hakkında
Rica ederim. Hayırlı sevinçli haberler alın her aramalarında inşallahhhhÇok teşekkür ederim bilgi için
Amin hepimizeRica ederim. Hayırlı sevinçli haberler alın her aramalarında inşallahhhh
Arkadaşlar doktorlara güvenmek gerekiyormuş biraz da. Bugün histereskopi oldum ve gerçekten polip yokmuşKızlar selam, kafam çok karışık, paylaşmak istedim.
Tüp bebek tedavim devam ediyor. Daha önce rahmimde polip olduğu söylenmişti ve doktorum embriyonun tutunma şansını düşürmemesi için mutlaka histeroskopiyle alınması gerektiğini söylemişti. Ben de kendimi ameliyata hazırlamıştım.
Ama bugün hastaneden aradılar ve şok oldum! Hemşire, “Dosyanızda histeroskopi artık önerilmiyor, rahim filmi de temiz görünüyor, direkt transfer yapılacak” demiş. Yani sanki polip hiç yokmuş gibi davranıyorlar ve transfer planlanıyor.
Bütün emeklerimiz, hayallerimiz söz konusu… Daha önce “mutlaka alınmalı” denilen bir şey şimdi yok sayılmış gibi. Polip varken transfer yapmak ne kadar doğru, gerçekten bilmiyorum ve içim hiç rahat değil.
Bu konuda deneyimi olan var mı? Polip olduğu söylenen bir durumda histeroskopi yapılmadan transfer yapanlar oldu mu? Sonuçlar nasıl oldu? Doktorunuz rahim filmine bakarak polipin sorun yaratmayacağını mı düşündü? Benim kafam karıştı, kendi durumumu nasıl yönetmem gerektiğini bilemiyorum.
Hepimize bol şans diliyorum!![]()
Kaça yaptırmıştınızArkadaşlar doktorlara güvenmek gerekiyormuş biraz da. Bugün histereskopi oldum ve gerçekten polip yokmuş![]()
45 binKaça yaptırmıştınız