hitap şekilleri

ay kız güldürdün beni sabah sabah. afedersin ama acık çatlak var galiba senin yengede(öyle diyecekmişsin ya ) :52::52::52::52::52:
benim eşimin kardeşi bir kez yenge diyecek oldu bana ki benden 2 yaş küçük "yok sakın ismimle hitap et abla de ama asla yenge deme "dedim. ay ne meraklıymış millet yenge olmaya:33::33::33:
sen ara bir yengeni özür dile affet ben küçüğüm bilemedim haddimi sen büyüğümsün :27: falan de gönlünü al :52::52::52::52:

puhahahahahaha :9: :52:

kız korktu ama benden haa, gıkı çıkmadı :9:

eşimin anaannesi bi kere demiş ona kızım kayınpederin yanında askılı giyme (''yengem'' kapalı çünkü normalde) ''sen ne oliysin bu evde, sen kimsunda karşıma geçmiş akıl veriysin demiş ya'' :27:

ayyyh birtane de böyle densiz entrikacı çirkef cahil benim başımda var kötü olanı hemm eltim hemde benimle yaşıt olmasına rağmen ruhsal yaşı yengenle aynı. okurken şiştim yani bu kızda potansiyel var tahminimce maceralarınızdan 50 bölümlük dizi senaryosu çıkar bu gidişle. senin zaten birşey yapmana hiç gerek yokmuş kayınvaliden maşallah iyi laf sokuyor:46:

Buna benzer bi durum benimde başıma geldi biraz farklı olarak :) EŞimin kendinden 5 yaş küçük yeğeni var. Ablasının kızı. Kız benden 2 yaş büyük. EŞime dayı diyor ama bana hiç bişey demiyor çünkü konuşmuyor :)) En baştan beri bi muhabbetimiz olmadı ne düğünde ne hiç bişeyde. Kendi kendine triplere girmiş beni görüyordu arkasını dönüyordu felan. Ki ben yengesi oluyorum şekil olarak :) Bu ve bu gibi durumlarda kişilerin karakterine göre değişimler olduğunu düşünüyorum. Bir kıskanma bir çekememe vs. :)

ayyyh birtane de böyle densiz entrikacı çirkef cahil benim başımda var kötü olanı hemm eltim hemde benimle yaşıt olmasına rağmen ruhsal yaşı yengenle aynı. okurken şiştim yani bu kızda potansiyel var tahminimce maceralarınızdan 50 bölümlük dizi senaryosu çıkar bu gidişle. senin zaten birşey yapmana hiç gerek yokmuş kayınvaliden maşallah iyi laf sokuyor:46:

hemde ne dizi çıkar
kız resmen komedi ya :27:

bi bakışı varki bana gören dicek ki babasını öldürdüm
kaynanam diyorki normalde o çok konuşkandır, kendini sevdirmek için çaba gösterir
bana sökmedi ama yüzümü çeviripte bi bakış bile atmadım ona

ama varya bana, kaynanama yada eşimin anaannesine bi laf soksaydı bnm yanımda onu doğduğuna pişman ederdim, yerin dibine sokardım, sinirlendiğim zaman gözüm kararır :27:

Buna benzer bi durum benimde başıma geldi biraz farklı olarak :) EŞimin kendinden 5 yaş küçük yeğeni var. Ablasının kızı. Kız benden 2 yaş büyük. EŞime dayı diyor ama bana hiç bişey demiyor çünkü konuşmuyor :)) En baştan beri bi muhabbetimiz olmadı ne düğünde ne hiç bişeyde. Kendi kendine triplere girmiş beni görüyordu arkasını dönüyordu felan. Ki ben yengesi oluyorum şekil olarak :) Bu ve bu gibi durumlarda kişilerin karakterine göre değişimler olduğunu düşünüyorum. Bir kıskanma bir çekememe vs. :)

kesin kıskanma var bence
bu poposunu göstermiş ya kaynanama, kaynanam diyorki ben anladım, o hareketi bilinçli yapmıyor dedi, birşeyi kıskandığı zaman o hareketi hep yapar diyor :26:

sonra istanbula geldik kaynanamda geldi bizle, içimde kaldı ya çatlıycam diyor, telefon açtı ''yengeme'' diyorki carrienin evindeyim, carrie şunu yaptı bunu yaptı oyyy oyyyy yerim ben gelinimii, gelinim dört dörtlük benimmm
''yengem'' de diyorki şiştim yaaa kapat bu konuyu banane snn gelininden :27:

carriee çok komikmiş yaa
17 yaşındaki ergene bak sen
en trajik olanı da mariftemiş gibi 17 yaşında çocuk yapmakla övünmesi
senin yaşına geldiğinde muhtemelen annen gibi duracak zaten işte o zaman yenge dersin :27:

carriee çok komikmiş yaa
17 yaşındaki ergene bak sen
en trajik olanı da mariftemiş gibi 17 yaşında çocuk yapmakla övünmesi
senin yaşına geldiğinde muhtemelen annen gibi duracak zaten işte o zaman yenge dersin :27:

hay aklınla bin yaşa, bi daha öle birşey derse öle dicem, bakalım sen benim yaşıma gelince nasıl olacan, aynı annem gibi durursun, o zaman sana yenge derim elinide öpüp anlıma koyarım :9::9::9:

Son düzenleme:
Hiç güleceğim yoktu gerçekten.. :1: Kaynana dostlar başına ama ne güzel savunuyor seni :nazar:

evet ya, sağolsun laf söyletmez bana :42:

oda zaten gıcık kapmış, bana ikide bir hoşttt diyor dedi kaynanam
bi iki defa uyardım diyor, görümcen olabilirim ama anan yaşında kadınım bana hoşt deme diye ama yine dedi diyor
en sonunda sinirlendim hoşt senin anandır demiş :27:

Son düzenleme:
Yenge lik statüsünden başka birşeye sahip olmadığı için onu bir halt sanıyor galiba...ayrıca gencecik yaşında okuması gereken zamanda anne olduğu için birde onu kendine statü yapmış;aslında cehaletinin altında acınası haline göstersin o poposunu haddini bilmez densiz...belkide yanlış zamanda sahip olduğu statüler onun psikolojisini bozmuştur,kaldıramıyordur ....muhattap olmaya gelmez böyleleri

Yenge lik statüsünden başka birşeye sahip olmadığı için onu bir halt sanıyor galiba...ayrıca gencecik yaşında okuması gereken zamanda anne olduğu için birde onu kendine statü yapmış;aslında cehaletinin altında acınası haline göstersin o poposunu haddini bilmez densiz...belkide yanlış zamanda sahip olduğu statüler onun psikolojisini bozmuştur,kaldıramıyordur ....muhattap olmaya gelmez böyleleri

eşimde aynı şeyi söyledi..aman boşver, cahillerlemi uğraşacaksın dedi, onun aklı anca ona yetiyor demek

aslında doğru diyorsunuz gülünecek değil, ağlanacak bir durum bu
bide yukarda bir arkadaşında belirttiği gibi, bunu gururla söylemesi dahada acı
allah cehaletten uzak tutsun bizi

muhattabım olamaz, ama dediğim gibi, ilkokul mezunu olduğu için değil, köylü olduğu içinde değil, yaptığı hareketlerden dolayı

marifet sanıyolar erkenden evlenmeyi.. Bi de hava atıyolar çok iyi Bişeymiş gibi . ahkam kesiyolar akıl veriyolar.. hey allahım yaa .. Benım sözlümün kuzeninin eşi de 16 yaşında, karşıma geçip evlilikle aileyle ilgili ahkam kesiyor aklınca Bana akıl veriyor, kızımmm senin Bu yaşta ygs lys derdinde olman lazımm diyesim geliyor yutuyorum.. Benim annem de 16 yaşinda evlenmiş ama dedem vermiş rızasını almadan.. o zaman devir Başkaymış ama şimdi nedir Bu anlamıyorum.. hepsini geçtim Bu yaşta Bu "kadın" olma hevesleri nedir.. Ben onun yengesiyim ne demek ya, resmen özenti ya resmen.. evcilik sanıyolar evliliği.. nolacak Birilerinin yengesi gelini olunca Başi göğe mi erecek ? allah yardım etsin...

dayım benden 2 yaş küçük 2 senedir evli kendisi evlenmeden önce dayı dememe kızıyodu :52:
abi dedim senelerce öz dayıma :D
evlendi şimdi dayı diyoruz:27:

Back
X