• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıv aıds virüsü arkadaşımın eşi........ :(((

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..:50: Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir. :((( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................

BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................

TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM K.BAKMAYIN ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM IKISIDE DOSTUMUZDU . EŞİ KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA NAFILE... HIC BIR ISE YARAMIYOR :(((((((((((((((((((

Son düzenleme:
Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..:50: Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir. :((( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................

BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................

Geçmiş olsun arkadaşınıza ama neden eşlerimize anlatacağımızı anlamadım. Hastalık korkusuyla mı sadık olacak ? E ben ne anladım öyle sadakatten..

Son düzenleme:
karısını aldatmıs allahta ceza vermiş ne denebilirki hayatta uyarmam eşimi öyle bir pislik yaparsa sonuclarına katlanır

evet ama işte sadece olan adama olmadı zavallı karısı............................. Ona bulaşmış olma ıhtımalı çok yuksek zaten son zamanlarda sureklı hasta ve ateşi vardı :(((

çok geçmiş olsun, Allah yardımcıları olsun. çok zor bir durum, arkadaşınız eşine mi yansın, aldatıldığına mı üzülsün, kendine mi korksun? inşallah ona bulaşmamıştır ve belki de bir mucize olur da eşi de kurtulur...

Son düzenleme:
Adama üzülsem mi üzülmesem mi bilemedim ama inşallah kadında bişey yoktur ya :( Yazık kadıncağız hangi birine yansın şimdi :14:

ben kıbrısta yaşıyorum
buraya tatile gelen erkeklerin ilk işi gece klubune gidip bir gecelik bayan çıkarmaktır
bunlar gece klubünde çalışırlar ve yasaldır
ve her pazartesi tüm hayat kadınlarının doctor ve polis kontrolü olur.
bulaşıcı hastalık taşıyan anında polis eşliğinde deport edilir.
ve en son onu çıkaran müşterilerle temasa geçilir.
çok acı gerçekten birkaçgün sonra duyulur burda yazar mutlaka gazeteler
umarım eşine bulaşmamıştır

Adama gram üzülmedim..
Karısı için her iki anlamda da üzüldüm..

Aldatıldığını bildiği halde her şeyi yok sayıp eşinin hala yanında ve ona destek oluyor ya helal olsun valla !
Böyle kadına yapılmaz bu !

Korunmadan uçkurunun derdiyle yollara düşerse olacağı bu!
En çok arkadaşınıza üzüldüm. Aldatıldığına mı yansın, yoksa masum iken kapma riskinde olduğu hastalığa mı...
Yazıklar olsun o adama da!:47:

adama gram üzülmedim..
Karısı için her iki anlamda da üzüldüm..

Aldatıldığını bildiği halde her şeyi yok sayıp eşinin hala yanında ve ona destek oluyor ya helal olsun valla !
Böyle kadına yapılmaz bu !

evet başucunda, tabıkı kız çok svıyor o benım herseyımdı dıyor naparım onsuz dıyor aldatıldığı umrunda değil gbı çok acı bır durum. Yoğunbakımdaymış adam senı çok sevdım affet benı demiş bırdahada acmamış gözlerını. :(( :50::50:

korunmadan uçkurunun derdiyle yollara düşerse olacağı bu!
En çok arkadaşınıza üzüldüm. Aldatıldığına mı yansın, yoksa masum iken kapma riskinde olduğu hastalığa mı...
Yazıklar olsun o adama da!:47:

korundum demiş doktor raporlarında oyle yazılmış. Ama yınede gecmıs ıste

evet başucunda, tabıkı kız çok svıyor o benım herseyımdı dıyor naparım onsuz dıyor aldatıldığı umrunda değil gbı çok acı bır durum. Yoğunbakımdaymış adam senı çok sevdım affet benı demiş bırdahada acmamış gözlerını. :(( :50::50:

ölürken gider ayak jubilemi yapayım demiş..

çok sevdim seni nalan (!)

Ondan aldattım

Back
X