- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..
Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir.
(( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................
BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................
TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM K.BAKMAYIN ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM IKISIDE DOSTUMUZDU . EŞİ KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA NAFILE... HIC BIR ISE YARAMIYOR
((((((((((((((((((

BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................
TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM K.BAKMAYIN ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM IKISIDE DOSTUMUZDU . EŞİ KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA NAFILE... HIC BIR ISE YARAMIYOR

Son düzenleme: