• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hizla alinan kilolar

camdanpabuclar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
96
4
28
Adana
merhaba arkadaslar ben16 haftalik hamileyim ve 7 kilo aldim cok hizli kilo aliyorum cok mutsuzum 50 kilo ile hamile kaldim simdi 57yim ve daha doguma cok var sigarayi biraktim ve hic midem bulanmadi ilk 3 ay asiri yedim ilk 2 ay 55 olmustum ne yapmam lazim lutfen yardim edin

Canım dikkat et. Makarna ve pirinç pilavı tüketme. Tatlı çikolata vs yeme. Abur cubur fast food dan uzak dur. Ben 32 haftalık hamileyim 11 kilo aldım dr normal diyor ama yine de keşke daha çok dikkat etseymisim diyorum şimdi.

Son düzenleme:
Canım dikkat et. Makarna ve pirinç pilavı tüketme. Tatlı çikolata vs yeme. Abur cubur fast food dan uzak dur. Ben 32 haftalık hamileyim 11 kilo aldım dr normal diyor ama yine de keşke daha çok dikkat etseymisim diyorum şimdi.[/QUOT

cnm gercekten artik dikkat ediyorum ama bazen dayanamyrm ve o dayanamadigim zmnlarda cok kilo aliyrm dikkat edersem kilo alimim durur mu ki?

Bende ayni senin gibiydim midem bulanmadi yedimde yedim sonuc doguma 23 kiloyla girdim.Simdi ugrasiyorum vermeye dogumda sadece 7. veya 8 kilo gidiyor gerisi bosa yuk.Abur cubur makarna ekmekcok yedim ve sekerim yukseldi riskli gruba girdim.Bebege yariyacak seyler ye et balik tavuk izgara seklinde bol sebze yemelisin.Ara ogunde ufak porsiyon meyve ceviz findik badem bunlar ikinizede cok faydali.Bebegin kemikleri gelissin diyede sut peynir bide yumurta ye bol sutu cok yapiyor. Diyor bazi doktorlar.Benim dustugum hataya dusme.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini tebrikler....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hersey mıdemın bulanmayıp ilk 3 ayda 5 kılo almamla başladı..

hızlı gıdıyorum deyıp sıktıkça kılo aldım..toplamda 26 kılo aldım..

zayıflar daha cok alıyor derler..60 la hamıle kaldım 86 ıle doğuma gırdım..

ve kırkım çıkmadan eskı halıme gerı dondum 60a yanı..çatlağım veya sarkma yok..

alsanda hamılelık kılosu kolay verılır eger yerlesmesıne ızın vermezsen..

doğumdan sonra hemen kılonu kontrol altına al,emzırmek su ıle orantılı bısey..

yedıgın karbonhıdratlar veya sekerler sut yapmaz..aklında olsun..

Bence meyveye ağırlık verin..
Bu iştahın sebebi hamileliğin yanı sıra sigarayı bırakmış olmanız bence..

Kuzenimin esi de hamile. Diyetisyen esliginde geciriyor hamileligini. Ve doktoru 8 kilo sinir koymus. Siz de gidebilirsiniz. Hayirli olsun bu arada.

Canım dikkat et. Makarna ve pirinç pilavı tüketme. Tatlı çikolata vs yeme. Abur cubur fast food dan uzak dur. Ben 32 haftalık hamileyim 11 kilo aldım dr normal diyor ama yine de keşke daha çok dikkat etseymisim diyorum şimdi.[/QUOT

cnm gercekten artik dikkat ediyorum ama bazen dayanamyrm ve o dayanamadigim zmnlarda cok kilo aliyrm dikkat edersem kilo alimim durur mu ki?

Elbette durur. Ara öğün yap mesela 2 ceviz 2 badem ye arada. Bu seni bi iki saat tutar. Hem bebeğe de çok faydalı olur. Yine ara öğün olarak ev yapımı yoğurt ye mesela.

hersey mıdemın bulanmayıp ilk 3 ayda 5 kılo almamla başladı..

hızlı gıdıyorum deyıp sıktıkça kılo aldım..toplamda 26 kılo aldım..

zayıflar daha cok alıyor derler..60 la hamıle kaldım 86 ıle doğuma gırdım..

ve kırkım çıkmadan eskı halıme gerı dondum 60a yanı..çatlağım veya sarkma yok..

alsanda hamılelık kılosu kolay verılır eger yerlesmesıne ızın vermezsen..

doğumdan sonra hemen kılonu kontrol altına al,emzırmek su ıle orantılı bısey..

yedıgın karbonhıdratlar veya sekerler sut yapmaz..aklında olsun..
Yaziyi gorunce icim rahatladi...bende 37 haftalik hamileyim ve 66 ile basladim simdi 85 oldum dahada var gun..onemli olan saglikla kucagimiza almamiZ

Ama gercekten moral oldu bana yaziniz.demekki verilebiliyomus.dogum sekliniz neydi

Yaziyi gorunce icim rahatladi...bende 37 haftalik hamileyim ve 66 ile basladim simdi 85 oldum dahada var gun..onemli olan saglikla kucagimiza almamiZ

Ama gercekten moral oldu bana yaziniz.demekki verilebiliyomus.dogum sekliniz neydi

normal doğum ıcın delırmeme rağmen sezeryan oldum..

kızım 4.200 kılo ıdı..günüde gectı 40 haftam doldu yani..

doktorumda,beklesende sezeryan olcaksın beklemesende dıyınce..sezeryan oldum..

hıc kafana takma,ıstedıkten sonra hepsı gıdıyor..

sadece amaaan yavaş yavaş verırım deme..

doğumdan sonra hemen dıkkat etmeye basla..

zaten emzirmek bayag kalorı yaktıyor..verırsın merak etme;)

sadece 2 ogun yiyorum arkadaslar ama saglam yiyorum mesela sabah sucuklu yumurta yiyorum peynir zeytin yada azicik yagli menemen yada tost aksam 5 gibi ya balik ya et yada tavuk yiyorum bazen sekerim dusuyo ve dondurma yada tatli yiyorum yedigim bunlar neden kilo aliyrm ki tek fark eskisinden cok yiyorum ama 2 ogun yiyorum neden boyle anlamyrm

merhaba arkadaslar ben16 haftalik hamileyim ve 7 kilo aldim cok hizli kilo aliyorum cok mutsuzum 50 kilo ile hamile kaldim simdi 57yim ve daha doguma cok var sigarayi biraktim ve hic midem bulanmadi ilk 3 ay asiri yedim ilk 2 ay 55 olmustum ne yapmam lazim lutfen yardim edin

Cnm belki yapın böyledir.. Görümcem ilk çocuğunda 30 ikincide 35 kilo aldı ( eminin çoğunuz yok artık diodur )
İlk 6 ay içinde gram kalmadan verdi.. Kendisi normalde çok zayıf , öyle zayıf olanlar çok alır çabur verirmiş.. Belki sende öylesindir.. Ben 6 aylıkken başlarım hamilelik giymeye o 3 aylıkken.. Normalde dikkat etmesen o kiloyu almazsın ama hamilelikte alıodun demekki senin bünyende böyle.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini

Cnm belki yapın böyledir.. Görümcem ilk çocuğunda 30 ikincide 35 kilo aldı ( eminin çoğunuz yok artık diodur )
İlk 6 ay içinde gram kalmadan verdi.. Kendisi normalde çok zayıf , öyle zayıf olanlar çok alır çabur verirmiş.. Belki sende öylesindir.. Ben 6 aylıkken başlarım hamilelik giymeye o 3 aylıkken.. Normalde dikkat etmesen o kiloyu almazsın ama hamilelikte alıodun demekki senin bünyende böyle.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini

saol cnm icimi rahatlattin gercekten

Back
X