hızla zayıflıyorum

morkedii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
116
1
96
Ankara
kızlar 9+5 günlük hamileyim,tam 6 kilo verdim,kusmuyorum ancak sürekli bulantım oluyor,hafif,yağsız,tuzsuz,kokusuz besinler tüketebiliyorum,diğerlerinin yanına bile yaklaşamıyorum,sıgarayı bıraktım acayip şişerim ben diyordum,sürekli zayıflıyorum,bu durum normalmidir?

ılk 3 ay kilo kaybetmen normal cnm.sen yine yiyebiliyormuşsun.hiçbirşey yiyemiyordum ben.o nedenle serum bağlanıyordu ancak rahatlıyordum.3 aydan sonra çok kilo aldım 20 kadar.Sen yine de doktoruna danış,serum bağlamayı önerebilir sana da.geçmiş olsun cnm:teselli:

doktor kontrolunde oldukca merak etme.doktorun destek vermiştir herhalde vitamin gibi bisey.3 aydan sonra istahinda artıcak kilon da merak etme:)))

ben ilk 3 ay 7 kıloya yakın vermistim. sureklı kusuyordum.. ama doktorum ılk 3 ay sorun degil demısti.hem kusmuyorsan su kaybın yoktur.. su kaybıda olunca ınsan cok fena oluyor.. ılk aylar zordur, allah sabır versın..

cnm şimdilik kılo verde daha sonra fazlasyla alıcaksınn.....bende ılk aylar 4 kılo vermiştm sonra 7.aya kadar 7 kılo sonrakı 2 ayda o kıloyu 24e tammladım düşün....kılo almk çok hızlnyo ve anlamıyosun bıle.ama benm vicudum çok su topladı brazda ondan fazla aldım..hayırlısı cnm sende merak etme duzelcek hersey...

canım öncelikle saglıklı gebelık ve saglıklı bir bebiş diliyorum senın için ama kaybettıgın kıloyu muhakkak doktorunla görüş geçmiş olsun

ılk 3 ay hatta 4 ay 6 kılo verdım sonra almaya baslıyorsun tuzlu krakerler ıyı gelıyor hele mıde bulantısı için verdıgı hap benı dahada kotu etmıstı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…