kızlar 9+5 günlük hamileyim,tam 6 kilo verdim,kusmuyorum ancak sürekli bulantım oluyor,hafif,yağsız,tuzsuz,kokusuz besinler tüketebiliyorum,diğerlerinin yanına bile yaklaşamıyorum,sıgarayı bıraktım acayip şişerim ben diyordum,sürekli zayıflıyorum,bu durum normalmidir?
ılk 3 ay kilo kaybetmen normal cnm.sen yine yiyebiliyormuşsun.hiçbirşey yiyemiyordum ben.o nedenle serum bağlanıyordu ancak rahatlıyordum.3 aydan sonra çok kilo aldım 20 kadar.Sen yine de doktoruna danış,serum bağlamayı önerebilir sana da.geçmiş olsun cnm:teselli:
ben ilk 3 ay 7 kıloya yakın vermistim. sureklı kusuyordum.. ama doktorum ılk 3 ay sorun degil demısti.hem kusmuyorsan su kaybın yoktur.. su kaybıda olunca ınsan cok fena oluyor.. ılk aylar zordur, allah sabır versın..
cnm şimdilik kılo verde daha sonra fazlasyla alıcaksınn.....bende ılk aylar 4 kılo vermiştm sonra 7.aya kadar 7 kılo sonrakı 2 ayda o kıloyu 24e tammladım düşün....kılo almk çok hızlnyo ve anlamıyosun bıle.ama benm vicudum çok su topladı brazda ondan fazla aldım..hayırlısı cnm sende merak etme duzelcek hersey...