• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hızlı Beta HCG Artışı

hexahera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
7
3
1
32
Merhabalar
siteye yeni üye oldum. 10 mayıs günü 572 beta hcg ile hamile olduğumu öğrendim. en son 13 Nisanda regl olmuştum ve 11 mayısta regl olacağım gibi görünüyordu. 12 mayısta tekrar kan verdiğimde değer 1510 çıktı. cumartesi günü doktora gideceğim fakat hızlı artış beni biraz endişelendirdi. böyle bir durum başına gelen var mı acaba?

merhabalar hızlı beta artışı bazen ikiz gebelikte olabiiyormuş , bazen erkek bebekte de hızlı artıyor diyorlar.
ama bilimsel değil bunlar
tamamen hormonla ilgili olduğu için artması önemli olan

çok teşekkür ederim ♥️ ilk hamileliğin verdiği bilgisizlikle araştırma yapmaya çalışıyorum. umarım burada güzel şeyler öğrenirim 🌸
Bende aynı durumdayım daha çok yeniyim en ufak olumsuzluk görünce endişelenip araştırmaya geçiyoruz sizi çok iyi anlıyorum 🩷

merhabalar hızlı beta artışı bazen ikiz gebelikte olabiiyormuş , bazen erkek bebekte de hızlı artıyor diyorlar.
ama bilimsel değil bunlar
tamamen hormonla ilgili olduğu için artması önemli olan
Erkek bebekte arttığını hiç duymadım valla olabilir mi cidden aydınlanma yaşadım şu an

Merhabalar,
13.05.2025 = 167.97
15.05.2025= 391.91
18.05.2025 = 1445 farklı haftaneden
21.05.2025 = 4195 (bugün kese görüldü)
25.05.2025 = 11.502
Farklı hastaneden yazdığım yerin dışındakiler hepsi aynı kurumdan verilen beta degerleri normal şartlarda 25.05.2025 olan zamanda betam 16.000 küsur olmalıydı ancak o sonuç çıkmadı carsmaba günü doktor kontrolüm var ve korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba yorumlarsanız çok sevinirim

Back
X