Hizli gebelik testi

Bende aynisini soyledim nedense hastaneye gitmek daha zor geliyormus su durumda. Hizli gebelik testine de yuzde yuz guvenebilir mi bilmiyorum.
Yüzde yüz değildir elbette bazen olsa bile negatif gösterebiliyor. Hastaneye gitmek zor geliyorsa sağlık ocağına gitsin kan versin....böyle düşün düşün nereye kadar ? Ayrıca hamile ise o çocuk ne olacak ?

eğer hamilelik çıkmadığı halde gecikmene de bir sebep bulamazlarsa. adetine yakın bol tarçın tüketirsen gecikebiliyor.

Tabii çıkar. Yaptı mı testi kuzeniniz? Sonuç ne?

çok küçük ihtimal ama olabilir. mesela benim de cok duzenliydi ama son iki yıldır mart ayinda hep gec yumurtlar oldum.

bu ay yumurtası catlamadiysa kiste cevirdiyse adeti ondan da gecikmis olabilir. 1 hafta gecince idrar testini tekrarlasın daha olmadi doktora muhakkak gitsin. Allah korusun hamile kaldiysa aldirmayi düşünüyorsa zaman da önemli. Ahhh yaaa keske bi iş yaparken sonunu da düşünseler :işsiz:

ben evli olduğum halde ilk yil cocuk istemiyorum diye deli gibi korundum, eşimin beynini yedim resmen korunma icin. gerci simdi de istiyorum ama hamile kalamiyorum boşa korunmuşum :KK70:

aynı şey bendede geçerli deli gibi korunmak için çabaladık ama korunmayı bırakalı 1 yılı geçti hala hamile kalamıyorum :( sanırım yaş ve zaman meselesi bi yöndende.

kızım var ve ikinciye hamileyim öncesindede boş bir gebelik geçirdim. ve üçündede korunurken hamile kaldım. yani hiçbir korunma yöntemi de %100 değil. bu arada benim adetimde çok düzenlidir ve bir gün geciktiğinde üçünde de çıkmıştı normal testlerde ki hızlısı varsa onda kesin çıkar.

İdrarda kolay kolay çıkmıyor ya. Benim 3 hafta sonra çıktı mesela

kızım var ve ikinciye hamileyim öncesindede boş bir gebelik geçirdim. ve üçündede korunurken hamile kaldım. yani hiçbir korunma yöntemi de %100 değil. bu arada benim adetimde çok düzenlidir ve bir gün geciktiğinde üçünde de çıkmıştı normal testlerde ki hızlısı varsa onda kesin çıkar.
Neyle korunuyordunuz merak ettim.

Ay merak ettim bende sonuç ne çıktı:KK17:o_O

Back
X