hızlı kilo alışı

esiy

Her aşk ölümü tadacakk..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
137
32
323
İstanbul
Son iki ayda tam 7 kilo aldım ve nasıl vereceğimi bilmiyorum boyum 1.68 suan ki kilom 57 ama sadece göbek yapıyorum annem senin göbeğini benn 4 aylık hamileyken yapmıştım diyo nasıl yapsam 53e falan düssem bilemiyorum yardımcı olur musunuz? :43:

tatlım bende 1.68 boyundayım 62 kıloyla basladım su an 53 kıloyum gobegım baya fazlaydı sımdı tam gıtmesede gıttı sayılır yedıklerını yaz kalorılerını hesapla kendıne bı duzen olustur dar badı gıyınce cok kotu duruyordu sımdı tam ıstdgım gıbı tabı dıyetle bırlıkte sporda cok onemlı mekık cekmek falan neyse kolay gelsın :)

göbekten kilo artışı varsa hormonlarınıza baktırın erkeklik hormonu fazla olabilir. eğer kalça ve bacaklarda kilo artışı fazla ise kadınlık hormonu fazla olabilir. göbeği inceltmenin en iyi yolu aç karnına merdiven çıkmaktır 1 er 2şer 3 er çıkın. gazlı içecekler içmeyin onun yerine limonata maden suyu için. karbonhidrat yerine protein yiyin. et yanında sebze yiyin karbonhidrat değil.etin yanına salata çok yakışır zaten.etle birlikte ekmek yemeyin yani. protein ve karbonhidratın parçalama enzimleri zıt olduğundan ikisi bir anda alınınca birbirini nötrlerler ve ikisi de parçalanamaz hazımsızlık oluşur parçalanmayan da harcanamayacağı için vücutta birikir. yemeklerden 30 dk önce 1 çay kaşığı çörekotu çiğneyip yutun. anason bitki çayı içebilirsiniz.

Canım öncelikle diyet günlüğün hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Zaten seni çok zorlayacak kadar fazla kilon yok. Günlüğüme bekleriiim öpücükleeer:16:

Merhabalar
yağlanma göbek bölgesinde oluyosa insülin direnciniz olabilir
mutlaka tahlil yaptırın derim

Back
X