ben de sizin bu güzel tariflerinize bir ilave yapmak isterim,Doğal Saç Uzatma Maskesi
Badem yağını saçlarınıza sürün ve 2 saat kadar bekletin. Ardından saçlarınızı yıkayıp badem yağından arındırın. Saçlarınızı yıkamaya koyulmadan önce 1 litre suyu ocakta kaynamaya bırakın. Su kaynadıktan sonra sinameki ilave edip ılıması için bir süre bekletin. Karışım ılıdıktan sonra süzdürün ve süzdüğünüz suyu saçlarınıza söküp 10 dakika bekletin. Sonrasında tekrardan saçlarınızı yıkayıp temizleyin. Haftada 2 kere bu uygulamayı tekrarladığınızda kısa zaman içinde istediğiniz saç uzunluğuna kolayca erişebileceksiniz.
- 1 şişe badem yağı
- 1 litre su
- 1 avuç sinameki
ben bu kuru bemiks ampulle duzenli kullandim bundan 2 yil once 2 ayda sac doktum saclarim normal hizinda uzadi. ama saclarimida bir o kadar doktu bende ise yaramamistiDoğal Saç Uzatma Maskesi
Badem yağını saçlarınıza sürün ve 2 saat kadar bekletin. Ardından saçlarınızı yıkayıp badem yağından arındırın. Saçlarınızı yıkamaya koyulmadan önce 1 litre suyu ocakta kaynamaya bırakın. Su kaynadıktan sonra sinameki ilave edip ılıması için bir süre bekletin. Karışım ılıdıktan sonra süzdürün ve süzdüğünüz suyu saçlarınıza söküp 10 dakika bekletin. Sonrasında tekrardan saçlarınızı yıkayıp temizleyin. Haftada 2 kere bu uygulamayı tekrarladığınızda kısa zaman içinde istediğiniz saç uzunluğuna kolayca erişebileceksiniz.
- 1 şişe badem yağı
- 1 litre su
- 1 avuç sinameki
Canım ben de bu bakımı Liquid Keratin Şampuanıyla beraber kullanıyorum daha da etkisini arttırıyor diyebilirim. Hem şampuan hem keratin dip bakım bence muteşem bir set oluyor.Hızlı saç uzatma çok sabır isteyen bir iş ama ben çaresini buldum ve artık bakımla çok yorulmuyorum, haftada bir iki defa yatarken saç diplerime masaj yapıyorum ve saç diplerini ısıtıyorum sonra da biraz sıcakta beklettiğim ''keratin dip bakım yağı'' kullanıyorum. Sabah kalkınca organik yumuşak bir şampuanlada yıkıyorum. Saçlarım nasıl da hızlı uzuyor ve nasıl güçlendi anlatamam. Biraz da düzenli uygu ve düzenli beslenmeye dikkat etmeye başladım çok faydası oldu.
Arkadaşlar, saçım oryalden fena halde yandı, varsa bir çaresini bilen acil ardıma ihtiyacım var, saçımı kestirmek istemiyorum. Ya da saçımı kestirince nasıl hızlı uzatırım? Lütfen yardım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?