Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,
En son hızma değiştirdiğimde burnum baya hırpalanmış ve kanamıştı. Aksi gibi yeni hızmamın taşı düştü ve değiştirmeye korkuyorum. Kolay bir yolu var mu işin? Bu arada kremle değiştirmiştim ona rağmen kanadı..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hızmanız orada sabit kalmamalı bence. Çünkü o delik kısa zamanda kapanıyor ve ucundaki top büyük sıkıntı:) ben hızmalarımın ucundaki topu kesiyorum hep böylece takıp çıkarmak zor olmuyor. Yol olarak emla krem tarzı bir şeyden başka çare yok gibi...
Hızmanız orada sabit kalmamalı bence. Çünkü o delik kısa zamanda kapanıyor ve ucundaki top büyük sıkıntı:) ben hızmalarımın ucundaki topu kesiyorum hep böylece takıp çıkarmak zor olmuyor. Yol olarak emla krem tarzı bir şeyden başka çare yok gibi...
Tabi takmadan önce kesiyorum, makaslar kesmiyor ben tırnak makası kullanıyorum. Ben gece çıkarıyorum hep onun dışında düşme gibi bir durum olmadı ama yatarken olabilir tabi...
Tabi takmadan önce kesiyorum, makaslar kesmiyor ben tırnak makası kullanıyorum. Ben gece çıkarıyorum hep onun dışında düşme gibi bir durum olmadı ama yatarken olabilir tabi...
Geç oldu biraz :) iki taktiği birleştirdim ve hızmamı değiştirdim :) önce başını tırnak makasıyla kırıp eski hızmamı çıkardım, duştan sonra da yeni hızmayı taktım. Yine de çok kolay takabildiğimi söyleyemem ama en azından çıkarırken yıpratmamış oldum burnumu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi