Hizmet Hastanesi Sait Halil

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
kızlar merhaba benım 2010 doğumlu bir prensesim var hizmet hastanesinde sait halil'de doğum yaptım çokta memnun kaldım sımdı nişh istanbulda özel muaynannesinde giden varmı merak etttım birde ücretle ılgılı bılgısı olan sımdıden teşekkürler

kusura bakma cok gec gordum ben bu konuyu :)) ben gidiyorum sait bey e. benim özel saglık sigortam var o yuzden cok emin degilim fiyattan ama sanırım 120 130 tl.

aaaa ne güzel birini buldum cok teşekkür ederım cevap verdığın ıcın bende ayın 9 unda gıttım canım sait beyden korkum yoktu zaten fıyat konusundada dedığın fıyatlarda cıktı 140 cok zorlamaz butcemı şahsen sait bey için gayette ıyı fıyat :)

ay ben de sevındım cok, doktordas olduk desen :)) ben 11. haftaya gırdım bugun. haftaya pazartesi ikili testim var, heyecanla bekliyorum. sait bey cok rahat bırısı o yuzden sevdım ben. sen ikinciyi de sait beyle dusundugune gore dogru karar vermişim mutlu oldum :))

canım doktor ıcın öncemlı deyıl ama hasta için verdiği güven cok öncemlı sait bey çok mukemmel bır ınsan disiplinide bir doktor ona ters olan birşeyi kesınlıkle evet demez ben güvenim tam ona ben 2010 hastasıyım tekrardan onu bulduk hizmetteydi yıne hizmete gelıcek bızım ıcın inşallah sonsuz güvenebılırsın sen benden öndesın bıraz ben daha 9 haftamdayım sevgılerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…