hizmet hastanesini bilen var mı?

kızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.:KK42:

son bir hafta da bhcg si düştü.yarın bebek kürtajla alınıp,genetik testleri yapılacak.

doktoru mürüvvet sarıyar.hastane hizmet hastanesi.doktorundan herhangi bir şüphem yok ama hizmet hastanesini bilen,memnun olan veya olmayan var mı?gelinim çok korkuyor.dualarnızı eksik etmeyin ne olur.

Arkadaşım benim çok üzüldüm ne diyeceğimi bile bilemiyorum şu anda..
Bebek haberini duyunca bende çok sevinmiştim,sende ne olur üzme kendini,gelinine destek çok önemli.
İnşalah tez vakitte tekrar bebeğine kavuşur arkadaşım..
Hastane hakkında hiçbir bilgim yok.

Çok geçmiş olsun :( Allahım sağlıklı bebiş nasip etsin inshAllah :KK200:

Çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı bir evlat yine nasip edecek inşallahh :dua::dua::dua::dua::dua:

Allahim sabir versin . Kolaylik versin insallah. Çok üzüldüm.

Çok geçmiş olsun ablacım.Allah yerine hayırlı bir evlat versin.Cennette sefaatci olacak yavrunuz size.Öyle iyi anliyorumki ..11haftalık bebeğimin kalbi durdu kasımda benim de..Allah yardımcınız olsun hepinizin.❤❤❤

hunter7 hunter7 durumlar nasıl arkadaşım.

canım arkadaşım,kusura bakma geç cevap yazabildim.bebek malesef kürtajla alındı,ama şükür ki,gelinim iyi.evdeyiz.sadece çok üzülüp,hayal kırıklığına uğradığı için,moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz.bir de operasyondan çok korkuyordu.şükür,herhangi bir sıkıntı çıkmadan atlattık.sağolun ilgilendiğiniz için.

Kalbi atmaya baslamis miydi?
Ben de 8 haftalikken gittigimde kalp atisi yoktu. 8+6 da atiyordu. Gec dollenme olmus. Tabii onceden atip durduysa baska

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.çok üzücü ama her şeyin hayırlısı derim,her zaman.

çok şükür bir sorun çıkmadı,kanaması ve sancısı hiç yok gibi.sadece çok korktu.ama şimdi iyi şükür.

doktorumuza zaten güveniyorduk ama hizmet hastanesini bilmiyorduk.bu yüzden tereddüt ettik ama memnun kaldık.

gen testleri ve diğer testleri yapıldıktan sonra,yeni btr bebek için çalışmaya başlaycak doktorumuz.bıu kez işimizi şansa bırakamayız dedi.
ilk doktoru o değildi.gaziosmanpaşa medicalparka gidiyordu.ama adam,son güne kadar b-hccg takibine devam ettirdi.kalp atışını duymamamasına rağmen.cumartesi ona gittik,hiç bir şey söylememişti.zaten muayenesi 3-4 dakika sürdü.kalp atışları duyulmuyor,haftaya yine gel demişti ama biz bekleyemedik,salı gününe randevu aldık,şimdiki doktorundan.
bakar bakmaz anladı.ve hemen ertesi güne randevuyu aldık.dün,hamilelik sonlandırıldı ve test sonuçlarını
bekliyoruz.

canım arkadaşım,kusura bakma geç cevap yazabildim.bebek malesef kürtajla alındı,ama şükür ki,gelinim iyi.evdeyiz.sadece çok üzülüp,hayal kırıklığına uğradığı için,moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz.bir de operasyondan çok korkuyordu.şükür,herhangi bir sıkıntı çıkmadan atlattık.sağolun ilgilendiğiniz için.

Kusur ne demek arkadaşım olurmu hiç,merak ettik tabi durumlar nasıl diye sormak istedim..
İyi olsunda yeterki morali düzelir kendine gelir nasılsa..
Dinlenecek en azından,yaşadıkları elbette kolay değildi..

Back
X