Hizmet meraklisi baba?

Yok markete oazara evlendigimizden begri beraber gidiyoruz ama 2 yil oldu ya sıkılmaya basladi. Senin gorevin sen neden yapmıyorsun falan. Yook dedim bunu ustume yikamazsin. Beraber...

Konuştuk ama hep yardim etmem diyordu. Suclu benim galiba... ama sirf o yuzdende insan sevdiginden ayrilmak istemiyor o zamanalr.ama evlendikten sonra gercektende sevgili iken bile ayrilik sebebiymis ama bilmiyormussuz.
Ya cok zor surekli evde ne mesai var ne tatil.oh valla zor seyler kadnin gorevi

Ya cok zor surekli evde ne mesai var ne tatil.oh valla zor seyler kadnin gorevi
Aynen. Ama simdilik rahatim vardiyalı calistigi icin. Bazi haftalar yemek falan yapmıyorum. :) ama ist. Tasindimi sabah gidip aksam gelecek. Ozaman bunalıcam.
Evlendigimiz zaman kendintabagini kaldiran adam. Artik yemek yer yemez iceri kaciyor şunu yap derimde. Kardesine bile tabagini götür yengeni yorma diyen adam.... ee alisiyorlar artik. Cicim aylari..

Ay aman bu konu uzerine falza yazmasam iyi olur. Tam karsimda uzaniyor yoksa ustune atlicam :)))

Kulağına kulaklık takın ders çalışırken duymayın. Tee ötelerden seslenip su istemeye niyetlense bile size ulaşamaz böylece.

Ya da kütüphanede falan çalışın.

Dedemle birlikte yaşıyordum ne kadar sinir bir durum olduğunu biliyorum. Ayakucundaki battaniyeyi masadaki kumandayı bile almaz benden isterdi. :KK53: Yaşlı adam, hayatı boyunca öyle alışmış değişmez der yaparım ben de.

Ama ders çalıştığım zamanlar mecbur kalmadan asla bir şey istemez. Babanız bu kadar abartmamalı çok büyük düşüncesizlik. O abartıyorsa siz de duymayın. Sanırım yaşınız da küçük değil, gerekirse misafir gittikten sonra tartışma çıkarın. Olur mu öyle şey.

Iste bunu anlatmaya calisiyorum.aslinda mesele misafir ile tetikledi.
Ona garsonluk yapmak beni cileden cikariyo.keyfiyen geldi kaliyo

Benim arkadaslarimin babasi yemek de yapar boya badana da
Bizde yok mangali bile annem yaksib diye bekler

Biraz da feministlik var sinir oluyorum ben de :/

Lutfen uzun sure yatili misafir olmayin.burdan yetkililere sesleniyorum:)

Ee hafiften tepkini belli et o zaman. Yani cagordiklarinda git yanlarına ders çalışıyorum hava sıcak konu zor konsantre olmak zor. Tam başlıyorum cagiriyorsunuz. Mutfak orada istediğiniz herseyi kendiniz de alabilirsiniz. Lütfen beni rahatsız etmeyin de. Bunu veya benzerini söylemenin lazım

Ee hafiften tepkini belli et o zaman. Yani cagordiklarinda git yanlarına ders çalışıyorum hava sıcak konu zor konsantre olmak zor. Tam başlıyorum cagiriyorsunuz. Mutfak orada istediğiniz herseyi kendiniz de alabilirsiniz. Lütfen beni rahatsız etmeyin de. Bunu veya benzerini söylemenin lazım
Dyorum dememmi :) dun misafirin yaninda dedm ders caliscam hadi by :) ne tembelsin:) diyo.
Bugun de annem sabahin korunde kaldiriyo ben i gidyrum kahvalti hzrla misafire diye tabiki kalkmadim

Bu arada telin dkunmatigi bozuk turkceciler affola :)

Dinletemiyosunki.
Esimede diyorum. Bekarken enistemleri cok kinadim sen onlardanda beter ciktin. Onlar en azindan birseyin ucundan tutuyor .
Ablamlar ne yaoim zorla yaptiramiyorsun ki dediklerinde. Hadi be canim yumusak davraniyorsun onyuzdne diyordum. Ama basima geldi. Yapmiyor adam, yaptiramiyorum. Bir balkonu yika dedim. Onudami bana yaptiracan diyor benim gorevimmiste bilmem neymis. Okadar laf saydim yok...
Olmayinca olmuyor. Bazen yardim ediyor. Siniyi goturup getiriyor :) bukadar
Bende onu dusunuyorum. Cocuk olunca ne yapıcam. Bazen istemiyorum tek basima sorumlulugu kalacak diye. Ne bileyim. Bazen su erkeklere sinir oluyorum. :)
Bir işiniz var mı merak ettim ? Hani ev hanımı isen çoğu şey görevin oluyor anlıyorum ama iş konusunda şartlar eşitse bu yapılan haksızlık olur.
Benim böyle bir erkeğe sevgim kalmazdı....

Bir işiniz var mı merak ettim ? Hani ev hanımı isen çoğu şey görevin oluyor anlıyorum ama iş konusunda şartlar eşitse bu yapılan haksızlık olur.
Benim böyle bir erkeğe sevgim kalmazdı....
Canim. Esimin isi cok ağır vinc bakiminda calisiyor. Vardiyali calisiyor.
Cocuk yok. Hizmet edecek koku komsu yok. Sabahtan aksama kadar evde oturuyorum. Tek yaotigim ev isi ve yemek zaten. 2 kisi oldugumuzda ev cokta kirlenmiyor zaten 2 gunde bir supuyorum. Bazen 3 gunde...
Cok canim.istemediginde yemek yapmıyorum disardan siparis ediyoruz. Yani aman aman yorucu yapacak birseyim yok.butun gun yan gelip yatiyorum zaten. Yani o yuzden cok sıkıntı etmiyorum.
Bende calisiyor olsam yada cocuk olsa. Oyle der ama yapar.
Ben hasta iken uzgunken herseyi yapar mesela.
Bana sevgisin herzaman gosterir, hissettirir ve soyler.
Ev iside bana kalsin artikn butin gun oturuyorum.calisirsam nasil olur bilmiyorum.ama is bulabilecegimide zannetmiyorum.

Canim baba olmanın bir sorumlulugu var zaten. Besleyip buyutmeyeceksen ne diye yaptın bu çocuğu o zaman. Bu çocuk kendi kendine toprakta bitip bu adama gelip yanasmadi besle büyüt diye. Evladın da anne babaya sorumlulugu vardır ama bu o sorumluluk değil.
Bi bardak suya ofluyo evlat daha buyuk sorumlulugu zor alır :KK14:

Iste bunu anlatmaya calisiyorum.aslinda mesele misafir ile tetikledi.
Ona garsonluk yapmak beni cileden cikariyo.keyfiyen geldi kaliyo

Benim arkadaslarimin babasi yemek de yapar boya badana da
Bizde yok mangali bile annem yaksib diye bekler

Biraz da feministlik var sinir oluyorum ben de :/

Lutfen uzun sure yatili misafir olmayin.burdan yetkililere sesleniyorum:)

1 bardak suya offlamiyor. Yıllardır devam eden bardak bardak belki binlerce suyun yanına bir de misafiri getirmesiyle offluyor arkadaş.

He evet konu bir bardak su zaten. Evet konumuz su vermeye dahi oflamak. Tipik kaynana agziyla yaziyorsunuz. Annem Babam bile hak verir bu siteme ama bu zihniyetteki kisiler hayatta anlamaz ortadaki inceligi.

Suuu diye bagirana
Ders calisiyoruuuuum diye bagir
Cicek misin agac misin babacigim de arkasindan da

babam yemek yerken aynı masada masa üstündeki çayı bile diğer odadan bağırır çay koyacak kimse yok nereye gidiyorsunuz diye
şimdi emekli oldu geçen yıl bir aya yaklaşık kendi kaldı köyde düzelir gibi oldu

ne denli sinir bozucu olduğunu biliyorum
ama değişmiyorlar
bizim ki birde götürmezsem kükrer :işsiz:

Ne babamdan ne erkek kardeşlerimden böyle bir şey görmedim babam kaç yaşında hala herşeyini kendi yapar.Gelgelelim eşim ve eşimin ailesinin erkekleri beter anneleri köşe yastığı gibi yetiştirmiş.Sizin babanız ve eşim gibi erkekleri duydukça sinir oluyorum.Bu Türk toplumunun ataerkil ailesinden nefret geliyor.

Yapısal sanırım benim babam da kimseden bir şey istemez yemek hazırlar çağırırsan gelir biz yedik dersen gider kendi yer. ama abilerim malesef onu getir bunu götür modunlaydılar eşleri de öyle alıştırmıştı ama şükür belli bir yaşa geldikten sonra kendi sularınıda alıyorlar çay isteyince dolduruyorlarda ama kolay bu kıvama gelmediler zor ama eğitiliyor bu erkek kısmı :))

Bana cok abes geliyo.bi insanin kisisel isini surekli yapmak
Sirf erkek diye.annem neden istemiyo hatta biseyler hazirlar gelir cagirir

Yok eline dusurmesin yok bi bardak su mu konu?

Insallah bu zihniyetle erkek cocugu yetistirmezsiniz

Beni ve ince cizgiyi anlayanlara tesekkur ediyorum bu arada.

Iftarda bile hepimiz orucluyuz su ver kola ver yogurt getir.bi bismillah biz de acalim dimi?

Misafir gitti bu ara.yine gelir mi bilmem.su an daha rahatim.o yokken daha normallesti :)

ilerde benim yeğenimin yazacağı bir konuyu okuyorum sanki şu an. şahsen erkek kardeşim de aynenböyle, onun kızı eşi yandı ilerde :D

Back
X