Hizmetçi muamelesi görmek (!)

Geceniz iyi olsun kızlar ..

Eşimle güzel bir film sonrası benimde iyi olmasını dilerdim ama olmadı maalesef.
Ben ev hanımıyım ve eşimin herşeyini evin herşeyini ben yapıyorum eşim sadece maddi anlamda katkı sağlıyor.
Eşimin ayakkabısını da temizliyorum yeri geliyor çorabını da çekiyorum. Bundan gocunmuyorum lakin bunu benim görevim işim gibi hissettirmediği ve emretmediği sürece!

İşte tam da bu bahsettiğimi yaptı az önce. İşten geldiğinde yatak odasına onunla gider sarılır hoşgeldin der kıyafetlerini alır dolaba koyarım pijamaları hazırdır veririm. Bu sürekli böyle değil tabi bazen öpüp direk sofra hazırlamaya giderim. Oğlumla oynarken üstünü geç değiştirir felan yatağa koyar sonra bende denk gelir yatmadan görürsem koyarım dolaba.
Yemek sonrası hemen filme oturduk ve odaya girmedim. Film gittikten sonra eşime oğlumuzu yatırmasını söyledim bende bulaşıkları kaldıracaktım. İki dakika sonra adımla seslendi (nasıl ağırıma gitti nasıl üzgünüm ) neyse şarkıya girersem çıkamam :) gittim yanına bana söylediği ‘Şunları kaldır’
Allahım sinir oldum. Tutamadım kendimi. Senin elin yok mu ? Bu benim görevim değil yapıyorum evet ama sende yapabilirsin. Mesela beni çağırmak yerine alıp koyabilirdin dedim. Ters ters yap diyorsam yap ben böyle istiyorum dedi :110:
Hamilelikten dolayı hormonlar tavan abarttım mı bilmiyorum ama haksız da olmadığımı düşünüyorum. Gururum incindi. Kendimi eşi gibi değilde hizmetçisi gibi hissettim!
Şimdi ben bunu kalas kocama anlatmak istiyorum ama bu ara dilimin hiç ayarı yok. Kısa ve net nasıl anlatabilirim ona kendimi
Güzel hatunlar bu gururu incinmiş arkadaşınıza var mı tavsiyeniz?
Telefonun başında çaresiz bekliyorum ama çalacak biliyorum diyorum ve hepinizi kocaman yüreğinden öpüyorum :KK15:
Senınle aynı durumda sayılırım ama kayın valıdemle yaşadığım için kocamla konusamıyorum bıle sadıce yatak odasında konusa bılırım o zamnda telefonla oynuyor ama yıne idare edıyoruz

Bugun tum gun evdeydim yarin misafirler gelecek vs. Tum gun cocuklarla guzel vakit gecirdik.. oynadik gulduk eglendik...bi yandanda ortaligi topladim supurge tuttum bulasiklar vs.acilinden hemen bi menemen yaptim esime. O da alisveris yapmisti isten donuste ...onlari yerlestirdim. Esime sofra kurdum.,derken en kucuk uyandi mamasini vs vs cocuklar tum gun skldi parka goturdum alisveris merkezine goturdum biseyler aldik vs. Eve geldim 10 dk sonra kucuk olan uyandi.. ona mamasini yedir arasa digerine yenegini yedir vs. Yoruldum yani.. o sirada esim durup durup aciktim diyor :) meger sofra kurmami bekliomus :) tey ya ula madem aciktin belki bu kadinda acikmistir cocuklarin karnini doyurmaktan uyutmaktan firsat bulsmiyodur.. ee sofrayi kurda sende ye bende dimi? Mutfakta su var bu var dedim gitti yedi kendi basina., ben ztn yemiycektinde..ne kdr kosturdugumu bilior gun boyu... ama genede bu kdr dusuncesiz olabilio.. neyseki severek ilgileniyorum cocuklarimla..

Az oncede yarinki misafirlerim icin hazirlik yaptim yatagi anca gordum..

Geceniz iyi olsun kızlar ..

Eşimle güzel bir film sonrası benimde iyi olmasını dilerdim ama olmadı maalesef.
Ben ev hanımıyım ve eşimin herşeyini evin herşeyini ben yapıyorum eşim sadece maddi anlamda katkı sağlıyor.
Eşimin ayakkabısını da temizliyorum yeri geliyor çorabını da çekiyorum. Bundan gocunmuyorum lakin bunu benim görevim işim gibi hissettirmediği ve emretmediği sürece!

İşte tam da bu bahsettiğimi yaptı az önce. İşten geldiğinde yatak odasına onunla gider sarılır hoşgeldin der kıyafetlerini alır dolaba koyarım pijamaları hazırdır veririm. Bu sürekli böyle değil tabi bazen öpüp direk sofra hazırlamaya giderim. Oğlumla oynarken üstünü geç değiştirir felan yatağa koyar sonra bende denk gelir yatmadan görürsem koyarım dolaba.
Yemek sonrası hemen filme oturduk ve odaya girmedim. Film gittikten sonra eşime oğlumuzu yatırmasını söyledim bende bulaşıkları kaldıracaktım. İki dakika sonra adımla seslendi (nasıl ağırıma gitti nasıl üzgünüm ) neyse şarkıya girersem çıkamam :) gittim yanına bana söylediği ‘Şunları kaldır’
Allahım sinir oldum. Tutamadım kendimi. Senin elin yok mu ? Bu benim görevim değil yapıyorum evet ama sende yapabilirsin. Mesela beni çağırmak yerine alıp koyabilirdin dedim. Ters ters yap diyorsam yap ben böyle istiyorum dedi :110:
Hamilelikten dolayı hormonlar tavan abarttım mı bilmiyorum ama haksız da olmadığımı düşünüyorum. Gururum incindi. Kendimi eşi gibi değilde hizmetçisi gibi hissettim!
Şimdi ben bunu kalas kocama anlatmak istiyorum ama bu ara dilimin hiç ayarı yok. Kısa ve net nasıl anlatabilirim ona kendimi
Güzel hatunlar bu gururu incinmiş arkadaşınıza var mı tavsiyeniz?
Telefonun başında çaresiz bekliyorum ama çalacak biliyorum diyorum ve hepinizi kocaman yüreğinden öpüyorum :KK15:
Yerinde olsam elime bir makas alir. Kaldirmami istedigi seyleri gozunun onunde lokma lokma kesip cope atar kaldirdim sevgilim der ve tv karisinda keyif yapmaya baslardim. Vr bundan sonra bana kaldir yap drdigi herseyde olabildigince sakin ayni tepkiyi verirdim. Adam olana kadar.

Vallahi senin gibi ayağına dek hizmet etmiyorum . Çorabını çeksin, pijamasını kendi odasından alıp giysin bir zahmet. 5.5 yaşında Kızım kendi yapıyor bu yazdıklarını. Evde vakit fazla geliyor sıkılıyorsun sanırım?

Evetttt kocasına tapınan ve sonrada sömürülmekten bıkan bir bayanla karşınızdayız.
Sanki dün evlenmişsiniz adam bugün bunu yapmış incinmişsiniz,asıl eşiniz incinmiştir alışmadığı bu davranış karşısında.
Hakaret gibi olmuş davranışınız resmen.
Yıllarca itaat eden köle baş kaldırmış.
Tiiiizzzz kellesi vurula .
Kusura bakmayın ama tek adamları haklı bulduğum konu,sizin gibi kadınları bulup böyle davranmaları.

Enterasan şaşkınım resmen, bu kadar pışpışlayacak ne var,eşiniz engelli filan olsa ancak bu kadar bakıma ihtiyacı olur,çorap çekmek filan,çok abartmışsınız. Şuan yaşadıgınız size müstehak ben de bu kadar hizmet alsam eşinizin yaptığını yapabilirdim,kolaya çabuk alışılır.

Back
X