hizmetçisi oldum resmen

Eğer cırlak olmayı beceremiyorsan işin zor. İnsanın 11-12 yıl mazisinin olduğu bi insanla yollarını ayırması kolay değil. Ama o kadar yılın verdiği bi samimiyet vardır, kötü huyları şakasına yüzüne vurulur falan. Hani şaka yollu biraz uyarsan onu, nasıl olur?

Ayrıca şunu söylemeliyim ki, en yakın arkadaşın bile olsa huyunu suyunu beğenmediğin insanla aynı evi paylaşmayacaksın. Sonra böyle yüz göz olunuyor. Ama sen de sessiz kalma ya böyle bi pişkinlik karşısında hala onu kırmak istemediğini mi düşünecekmişsin. Pehh...

hep derler zaten en yakın arkla eve cıkılmaz die ..

neden dayanıosun guzelım hemen evlerı ayır guzelce konus acık acık dıle getır
senın yerınde olsam o ınsanla ılıskıyı keserdım.

saygısız cnku !

kesinlikle çıkılmıyomuş.burdan böyle düşüncesi olan arkadaşlarıma sesleniyorum ''kardeşim'' dediğiniz insan bile olsa aynı evi paylaşmayın.sonuç pek içaçıcı olmuyo.istisnalar olabilir tabi

tatlım kendinden bu kadar taviz verme
üzülecek kırılacak diye otur peşin peşin
konuş baktın uslanmıyor neden çekiyorsun ki_?

Eğer cırlak olmayı beceremiyorsan işin zor. İnsanın 11-12 yıl mazisinin olduğu bi insanla yollarını ayırması kolay değil. Ama o kadar yılın verdiği bi samimiyet vardır, kötü huyları şakasına yüzüne vurulur falan. Hani şaka yollu biraz uyarsan onu, nasıl olur?

Ayrıca şunu söylemeliyim ki, en yakın arkadaşın bile olsa huyunu suyunu beğenmediğin insanla aynı evi paylaşmayacaksın. Sonra böyle yüz göz olunuyor. Ama sen de sessiz kalma ya böyle bi pişkinlik karşısında hala onu kırmak istemediğini mi düşünecekmişsin. Pehh...

bukadar tahamüllün sebebi geçen yılların hatrınaydı zaten.keşke azcık cırlak olabilseydimm .herlanda işim daha kolay olurdu eminim.bukadr kafa yormazdım en azından

sidiklinin :D güldüm buna ya.hoşuma gitti:D cırlak olmayı pek beceremiyorum malesef

ama öyle canım sidikli işte hatta bıyıklı bir kardeşimiz bile olabilir o pislikle. cırlak ol yırtık ol yırt yol ikiye ayır yok ayrı eve çıkmam diyorsan odasına hamam böcekleri koy fare sal bul ben gelir yaparım cidden olmadı yatağının üstüne git s... yap bişeyler o pisse sen pislikler kraliçesi ol kısasa kısasta yapmak var ne bileyim erkek arkadaşı varsa gel evin halini gör rezil leş gibi kokuyor de boz utandır :D yada arkadaşı geleceği zaman kilotları da pistir yüzde yüz değilsede pislet bi şekilde iz miz bişey bırak at yatağının üstüne rezil olsun bütün okul duysun sende gül ne bileyim :D hahahahahahhahaha ben fenayımdır sen bana uymada uy az bucuk iyi oluyor eğlenirsin :D

ama öyle canım sidikli işte hatta bıyıklı bir kardeşimiz bile olabilir o pislikle. cırlak ol yırtık ol yırt yol ikiye ayır yok ayrı eve çıkmam diyorsan odasına hamam böcekleri koy fare sal bul ben gelir yaparım cidden olmadı yatağının üstüne git s... yap bişeyler o pisse sen pislikler kraliçesi ol kısasa kısasta yapmak var ne bileyim erkek arkadaşı varsa gel evin halini gör rezil leş gibi kokuyor de boz utandır :D yada arkadaşı geleceği zaman kilotları da pistir yüzde yüz değilsede pislet bi şekilde iz miz bişey bırak at yatağının üstüne rezil olsun bütün okul duysun sende gül ne bileyim :D hahahahahahhahaha ben fenayımdır sen bana uymada uy az bucuk iyi oluyor eğlenirsin :D

sen baya baya fenasın.biliyo musun aksi gibi erkek arkadaşıda çok temiz titizdir.evlenince ne yapacak çok merak ediyorum.bazen espiriine söylüoyurm mafetçeksin çocuğu ne yapacak senle.birazda laf sokmak istiyorum tabi benide mafediyosun diye ama sanırım burdaki arkadşlaın söylediği gibi pişkinn anlamamazlktan geliyo.

sen baya baya fenasın.biliyo musun aksi gibi erkek arkadaşıda çok temiz titizdir.evlenince ne yapacak çok merak ediyorum.bazen espiriine söylüoyurm mafetçeksin çocuğu ne yapacak senle.birazda laf sokmak istiyorum tabi benide mafediyosun diye ama sanırım burdaki arkadşlaın söylediği gibi pişkinn anlamamazlktan geliyo.

Sen daha pişkin ol sana bunu yapan biriyle dost olsan ne olmasan ne rezil rüsva et laf sok vallahi inan senden iyisi olmaz.O pisse sende pislik ol sonrada onu terk et.Ama evi insan giremeyecek şekle sok. Zaten o pislikle kira gücün yetmesini bırak pislikten hasta oluverirsin hastaneler daha masraflı dikkat et ve ez geç hakkedene hakketiğini ver ;)

dün arkadaşım bize geldi ve allem ettim kallem ettim konuyu ev meselesine getirdim.anlattım bööyle böyle bütün evin sorumluluğunu ben üstleniyorum hiçbişeyle igilenmiyosun.yemekti temizlkti hiç oraları olmadın 1 yıl boyunca.eğer seeneyede aynı şekil olacaksa ben seninle kalmak istemiyorum dedim.nasıl söylyiverdim bukdar şeyi kendime şaşaırdım buarada.banaa ne dese beğenirsiniz ''kendini göstermeseydin en başında''dedi. şok oldum rsmen.harbi pişkinmiş bu kız ya.lafa bak.insan bi utanır evet haklısın der.bi bahane uydururu bişey eder.bi de akıl verdi bana bi iişi biliyosan çaktırmayacakmışsın sonra o iş hep sana kalırmış.şaştım kaldım.

gerçekten pişkinmiş arkadaşın cnm,ne demek biliyosan çaktırmıycaksın nasıl bi mantık insan utanır biraz ya,sen bunca zaman ona katlanmışsın kırılmayı hakettiği halde kırmamışsın sen ayrıl evden o öyle birine denk gelir ki görür gününü,çok pişman olur seni bu kadar üzdüğü için ama sen artık katlanma ona

gerçekten pişkinmiş arkadaşın cnm,ne demek biliyosan çaktırmıycaksın nasıl bi mantık insan utanır biraz ya,sen bunca zaman ona katlanmışsın kırılmayı hakettiği halde kırmamışsın sen ayrıl evden o öyle birine denk gelir ki görür gününü,çok pişman olur seni bu kadar üzdüğü için ama sen artık katlanma ona

kendinden beterini bulur inşallah

kırılırsa bir kere kırılacak yoksa siz hergün sıkıntıya gireceksiniz..açık açık konuşun,dağınıklık,düzenlilik konusunda ev arkadaşlığını bitirenler ilk siz olmadığınız gibi sonda olmayacaksınız..eğer sizinle yaşamak istiyorsa şartlara uymak zorunda..

İnanmıyorum birde üste çıkmış, siz kırmıycak diye düşünürken o herşeyi bile bile yapmış baksanıza... Artık ayrı eve çıktığında inşallah gönlüne göre bir arkadaş bulursun.

denedim o nöbet olayınıda yanaşmadı hiç.benim bi şekilde ona derdimi anlatmam gerekiyo kırmadan tabi ama okdar alınganki nasıl anlatcm bilemiyorum

insanları kırmayayım diye düşününce sen daha cok kırılıyorsun.bırak inceldiği yerden kopsun.bende yasadım aynısını ünv.de okurken eve bile gitmek istemıyordum bazen en sonunda restimi cektım yalnız basıma yasadım

kusura bakma ama böyle şeylerden kırılsa bile açık açık anlat.böyle böylesin ya düzelt kendine çekidüzen ver yada ben yokum de.bu kadarı olmaz ki.sabahtan akşama kadar hangi masa unutulur toplanılmayı ya..hemde bir senede her ev işini senin yapmanda cabası :44:

kırmadan mı?
canım benim artık bunun kırılcak bişeyi yok yani ağırlığını koysana ortaya
terbiyesiz yani bi evin sorumluluğunu kaldıramıycaksın madem niye ev tutuyo
bence gayette kırarak söyle
zaten hep başkalarını düşündüğümüz için kaybetmiyomuyuz:47:

canım kusura bakma hepsini okuyamadım çünkü çok sinirlendim.. ben 2 senedir ev sorunlarıyla uğraşıyorum en sonunda devlet yurduna yazıldım o kadar kötü bi zamanda yanıt aldım ki param olmadığı için kayıt olamadım.. bunların başıma gelme sebebi de senin gibi çok taviz vermem.. sakın ha sakın artık taviz verme.. özel yurtta kaldığımda yurt müdürü bi şey anlatmıştı, 2 çocukluk arkadaşı gelmiş ille aynı odada kalıcaz diye tutturmuşlar ve kalmışlarda.. 3 ay dayanabilmişler 3 ay sonunda kızlar odalarını ayırmış ve artık arkadaş değillermiş.. paylaşmak istedim..

Ay çok sinirlendim. Arkadaşım ben de öğrenciyim, seni çok iyi anlarım. Böyle bir arkadaşımız vardı düşman başına. Herkesin yapması gereken, kendisine düşen görevler var. Kaldı ki sen de öğrencisin. Sen çok sabırlıymışsın bu anlattıkların cinayet sebebidir bir kız öğrenci evinde :)) Sakın aynı hatayı yapma. Ona ne söylemen gerekiyorsa evirip çevirmeden söyle. Seneye kiminle kalacaksa, kalacağı kişi ya da kişiler emin ol sen gibi idare etmeyecektir. Anlayacaktır anya yı konya yı...

kızlar yakın arkadaşımla aynı üniyi kazandık ve beraber eve çıktık.ama arkdaşım haddinden fazla pis dağınık ve sorumsuz.sorumsuzluğunu geçtim hadi ama pis ve dağınık olmasına dayanamıyorum.1 yıl boyunca sadece 1 kez temizlik yaptırabildim.oda zorla.yemek yapmaz hiçbizaman.(açlıktan ölse bile benm yapmamı bekler)bulaşıkları yıkamayı geç yediği tabağı bardağı bile ben kaldırrım.ilk başlarda arada sırada yalvara yalvara sofrayı toplatırabiliyodum ama sonraları bnede pes ettim.bigün kahvaltı yaptık salonda. acil çıkmam gerekiyodu sofrayı bıraktım öyle 23 te eve geldim sofra öylece duruyyo.tepem attı tabi ama oldukça sakin bi şekilde bari tezgaha toplasaydın onları dememle kalktı sinrili sinirli tabkları bardkları birbirine vura vura topladı.dediğime bin pişman oldum.ne dedim ebn sana şimdi dedim yok çok kırlmışta öyle demem gerekmiyomuşta unutmuş toplamayayıda.ogünden sonra ağzımı açıp bişey demedim daha zaten.o olmadığı zamnlarda kalkarım odayı dip köşe temizlerim ferah ferah bi oturym diye. o gelir alllaahh evin altını üstüne getiiri.yeni temizlemiş 1 2 gün sabredeym temz düzenli olayım demez.eve aykabıyla girer bazı zamanlar kızma temzilicem ben der(hiçbizaman temzilemez tabi).resmen 1 yıl boyunca ona hizmetçilik yaptım.bikere bende yapmicam hiçbişey dedim 2 hafta sabredbldim o pisliğe ancaak.bana evide çöp götüryo eskiden senin zorunla yapardık ama şimdi sende saldın dedi.bende sevindim rahatsız oldu psilikten diye hadi yapalım temzlik dedim yarın yaparz 2 gün sonra yaparz diye diye yine bana kaldı.şimdi ben bu arkadaşımla aynı evi paylaşmak istemiyorum ona nasıl bu durumu izah edebilrim kırmadan ?çünkü çok alıngan hemen küsüyo herşeye. bi kaçkere temizlik konusunu dile getirdim böyle gitmez diye ama hep tartışma yarattı. sende dost musun dedi bana bukdar basit şeyleri söylüyosun dedi.napıcam kızlar yardım edin lütfenn. seneye yine hizmetçilik yapmak istemiyorum:(

bizde 3 kişi kalıyorduk, bır tanesı vardı ki ömür törpüsüydü
1 ay böyle gitti..ben diğer arkadasla konustum biz hizmetçisi miyiz x'in dedim..(bir iki kez konuşmuştuk ama hala ısrarla devam edıyordu.)

arkadaşta napalım yapmıyor dedi, arkadaş kimsenin yüzüne bir şey söyleyemiyordu.
öyle napalım yapmıyor deyip kabullencez mi dedim, ben konuscam dedım..
aldım karşıma ciddi şekilde anlayacağı dilden konustum..sonra kendıne geldi..gıcık yaa, bak aklıma geldı sinir oldum:1::1:

Son düzenleme:
arkadaşımla yolları ayırdık.küs değiliz ama artık hiçbizaman eskisi gibi olamaycz.hernekdar tatlı tatlı konuşaym kırgınlık olmasın diye uğraştımsada olmad ıolay ona okdar basit geliyo ki hala.tek isteiğim kendi gibi biriyle karşılaşsın ve benim çektiğim şeyi anlasın.en çokta şu lafı oturdu içime ''kendini göstermeseydin'' bu ne demek ya Allah aşkına ben bisürü şeyine tahammül ederken söylencek şey mi bu .durup durup hala bu dediğini düşünüyorum.kızda nankörlük hadsafhada . neyse.buda bi hayat tecrübesi oldu bana.yakın arkadştan ev arkadaşı olmuyomuş

Back
X