- Konu Sahibi BeyazBulut
-
beyaz bulut canım sen ne zaman doğum yaptın.
ben 2008 eylülde doğum yaptım 93 kiloydum.
6 ay hiç diyet yapmadım sütüm olmaz diye.
6. ayı doldurunca yavaştan başladım diyete 86 kilo ile başladım. şimdi 69 kiloyum daha vermek istiyorum hedefim 55
ama bu halime de şükür ediyorum açıkçası 80 li 90 lı kilolar kabus gibiydi benim için.
ben 10 kilo akupunkturla verdim 7 kiloyuda kendi çabalarımla
az yemek bol su akşam 6 dan sonra bişey yemeden verdim.
kararlı olursan verirsin canım
bencede senin ne işin var burda boyun iyi hayatım okadar kiloda nazar boncuğu olsun lütfenYazıp yazmamak arasında kararsız kaldım..benim vermek istediğim 5 kilo var..Dün akşam tartıldım çok sinirlerim bozuldu..2 haftadır durmadan yemenin cezası 2-3 kilo olarak geri dönmüş..bugünden itibaren dikkat etmeye başladım..
Boyum 1.76 kilo 64_65 ..ben 59 olmak istiyorum..Bi ara 62 ye kadare inmiştim ama geri almışım
Canım boyum uzun oldugu için zayıf bile sayılabilirim bu kiloyla ama ben rahatsız oluyorum..Aslında toplu hatunlarçok hoşuma gdiyo ama kendimde istemiyorum
Zaten öyle agır bi rejim falan uyglayamam ben..Uygularsam daha çok kilo alıyorum..çünkü 1 hafta sonra çikolata tatlı krizi geçirip sabahtan akşama kadar hep o tarz şeyler yiyorum..
Aslında sorunun çözümü basit ama hemen zayıflamak istediğimiz için veremiyoruz..Zamana yaymak lazım..
ne güzel ya..vallahi çok imrendim.
darısı bizekaydirigubbakcemile5
canım sende 169 boy vr ben nerelere kaçayım 164 boyla 74 kiloyum.top gibi hissediyorum kendimi iyice..akannehir
verecez verecez..
nesfit-rejim-spor her ne olursa olsun zayıflayalım kızlar..
verelim kilolardan kurtulalım..yaza incecik girelim
bide benim eşim hiç kilo sevmiyor.oda diyor zayıfla nolur aşkım diye..:gitme:
vercez vercezzzzkaydirigubbakcemile2
ben 2009 şubatta doğum yaptım canım kızım emmiyor 4 ay emdi sadece
koca yaz geçti bir grm gitmedi ama bende çabalamadım
artık yeter diyorum çok sıkıldım çünki etrafımda benle beraber doğum yapanların hepsi
verdi kiloları gördükçe canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?