merhaba canim guzel bi konu...hamile kalmak icin cok fazla yontem kullananlardanim bende, ama en son dusunduyum ve yapmaya hazirlandigim bi sey var, 2hafta once laparoskipi oldum ben, esimdede % dusuklugu var.
Bal + ceviz+ findik+hindisatan cevizi+zencefil+ siyah corek otu+kayisi kurusu+hurma kurusu+incir kurusu+kirmizi uzum kurusu
2kavanoz yapacam, kendime ve esime..balda sifa vardir diyor yuce allah, bizde artik umudumuz bal olsun dedik, ishe yararmiii ?
merhaba canim guzel bi konu...hamile kalmak icin cok fazla yontem kullananlardanim bende, ama en son dusunduyum ve yapmaya hazirlandigim bi sey var, 2hafta once laparoskipi oldum ben, esimdede % dusuklugu var.
Bal + ceviz+ findik+hindisatan cevizi+zencefil+ siyah corek otu+kayisi kurusu+hurma kurusu+incir kurusu+kirmizi uzum kurusu
2kavanoz yapacam, kendime ve esime..balda sifa vardir diyor yuce allah, bizde artik umudumuz bal olsun dedik, ishe yararmiii ?
ne zamandır istiyorsun bebek tatlım
soylediklerin cok dogru canim inanmak en onemlisi.ben 2yildir evliyim canim, bende pko vardi bi turlu tedaviye cevao vermedi, kendimde zayif biriyinm kac doktor gezdim olmadi yumurtalamayi basaramadik, en son laparoskopi yapdirdim 2 hafta once. esimde de zaten sorunlar vardi % dusuk biraz spermlerde. hayirlisi olsun, bu bal karisimini yapacagiz inseALlah bakalim sifa Allahdandr.
Amin adiyecim....ben önceclıkle soğan kuru ıle kuulttum kıstlerımı....daha sonra çörek otuna başladım canım....ama hergun deıl 2 günde 1 de alabılırsın çünkü bazı bünye bı takım tedavilere ters tepkı gösteriyor.....ama soğan kuru ıle baslayabılırsın....çünkü ben bı hafta kullandım ve 2 kıstımde 1er cm kuculdu bu yüzden hala devam edıyorum.....inşallah sabrımızın sonu selamete varır...evet arkadaşlar bende geçtiğimiz ay çörek otu kullanmaya başlamıştım bu ayda kullandım ama 5 cm kist oluştu bende şu anda yasmin d.k hapı kullanıyorum daha önce de klomen kullanmıştım klomendede kistim olmuştu 3 cm çörek otu onuda solladı valla ama herkezde aynı etkiyi yapacak diye bişey yok çörek otu ile hamile kalan çok kadın var çok okudum kadınlar klübünde inşallah hepimizin bebişleri rabbimin izni ve hayrı ile gelir göbişlerimize bebek istiyorken d.k hapı kullanmak o kadar kötü bir duygu ki eminim yaşayan arkadaşlar vardır.hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Amin adiyecim....ben önceclıkle soğan kuru ıle kuulttum kıstlerımı....daha sonra çörek otuna başladım canım....ama hergun deıl 2 günde 1 de alabılırsın çünkü bazı bünye bı takım tedavilere ters tepkı gösteriyor.....ama soğan kuru ıle baslayabılırsın....çünkü ben bı hafta kullandım ve 2 kıstımde 1er cm kuculdu bu yüzden hala devam edıyorum.....inşallah sabrımızın sonu selamete varır...
evet canım bende şuan soğan suyunu kullanıyorum 5 cm lik kistim için :) yasminide hergün aynı saatimde kullanıyorum çocuk istiyorken d.k hapı kullanmak evet çok kötü bir his ama diğer taraftanda o kadar rahatım ki bu ay olmayacağını biliyoruz ya istediğimiz zaman yaşıyoruz birlikteliği normal zamanda bugün günümüz yapmalıyız ertesi gün gene istediğinde yok bugün yapmayalım sperm biriksin yarın günümüz aynen bu hale gelmiştik çok çok kötü bişey gerçekten şuanki rahat fikrim ile düşünüyorumda ne kadar sıradanlaştırıyoruz birlikteliklierimizi halbuki at kafadan ne zaman istersen o zaman yaşa deilmi ama yok işte illa o stres saracak hakkımızda hayırlısı inşallah canım
kızlar bende çok şeyler denedım 6 sene cocuğum olmadı cok tedavıler gördüm tüp bebek bıle yaptım olmadı ama rabbim kendiliğinden verdi çok şükür..hep bu SİTEYE GİRİP HAMILE KALAN BAYANLARIN YAZILARINI OKUYUNCA içim ferahlardi..şimdi hamıleyım hemde kendilğinden kaldım.nasıp oldumu oluyo işte çok dua edin.rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
Soğan kürünü çok duymuştum ama çörekotununda mutlaka faydası olacağına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?