gaiasoul Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 133 97 13 34 Cuma 21:41 Konu Sahibi Konu Sahibi gaiasoul #1 Ben bu ara yemek workshoplarına katılmaya başladım çok ilgimi çekiyor kursa da yazılıcam Sizler nelerden keyif alıyorsunuz
Ben bu ara yemek workshoplarına katılmaya başladım çok ilgimi çekiyor kursa da yazılıcam Sizler nelerden keyif alıyorsunuz
Aysegul3437 Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2025 90 120 8 Cuma 23:58 Konu Sahibi Konu Sahibi gaiasoul #2 Kitap okumak, örgü, maket yapmak, bazen de resim.
gaiasoul Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2025 133 97 13 34 Cumartesi 00:36 Konu Sahibi Konu Sahibi gaiasoul #3 Aysegul3437 .!.: Kitap okumak, örgü, maket yapmak, bazen de resim. Genişletmek için tıkla... Şu örgü işini bir türlü beceremiyorum aslında o kadar istiyorum ki
Aysegul3437 .!.: Kitap okumak, örgü, maket yapmak, bazen de resim. Genişletmek için tıkla... Şu örgü işini bir türlü beceremiyorum aslında o kadar istiyorum ki
Aysegul3437 Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2025 90 120 8 Cumartesi 00:59 Konu Sahibi Konu Sahibi gaiasoul #4 gaiasoul .!.: Şu örgü işini bir türlü beceremiyorum aslında o kadar istiyorum ki Genişletmek için tıkla... Ben de bu sene öğrenmeye başladım. Youtube'da sıfırdan, basit modellerle anlatan güzel kanallar var. Onları takip ederek öğrendim diyebilirim. Zor değil aslında. Ve ortaya bir şeyler çıkınca da çok güzel hissettiriyor. Siz de bakın isterseniz.
gaiasoul .!.: Şu örgü işini bir türlü beceremiyorum aslında o kadar istiyorum ki Genişletmek için tıkla... Ben de bu sene öğrenmeye başladım. Youtube'da sıfırdan, basit modellerle anlatan güzel kanallar var. Onları takip ederek öğrendim diyebilirim. Zor değil aslında. Ve ortaya bir şeyler çıkınca da çok güzel hissettiriyor. Siz de bakın isterseniz.
M matilda1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2023 2.956 2.659 63 Cumartesi 01:25 Konu Sahibi Konu Sahibi gaiasoul #5 gaiasoul .!.: Ben bu ara yemek workshoplarına katılmaya başladım çok ilgimi çekiyor kursa da yazılıcam Sizler nelerden keyif alıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Kitap okumak pilates yazı yazmak eskiden öyküler yazardım uzun zamandır yazmıyorum ancak merak edip yapmak istediklerim arasında sup var .
gaiasoul .!.: Ben bu ara yemek workshoplarına katılmaya başladım çok ilgimi çekiyor kursa da yazılıcam Sizler nelerden keyif alıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Kitap okumak pilates yazı yazmak eskiden öyküler yazardım uzun zamandır yazmıyorum ancak merak edip yapmak istediklerim arasında sup var .