al eline bi gül lokumu git güzel bi dille konuş.. tatlı yiyelim tatlı konuşalımbiraz zıpırlık iyidir :)
Doğru olurdu canım da yapı itibariyle karşısındakine sempatiklikler yaparak durumu yumuşatabilen bir insan değilim.Hocalarıma asla hediye almam.Ama saygı çerçevemi de aşmam.
Hiç bir şey almadan öyle girip konuşmalı mıyım sence?
Ne söylersen söyle seni haksız çıkaracaktır .
''Benim işimi bana mı öğretiyorsun ? Sanane !'' bile demesi muhtemel .
ben böyle hocaları iyi bilirim böyle biraz aykırı zıpır öğrencileri severler.. ben dediğim yöntemi bizzat kendim yaptımişe yarıyor :) bence espirilide olur... al gül lokumunu git hocanın yanına deki ;hocam lokum aldım birlikte yiyelim bide bişey diycektim ....... başla derdini anlat ama böle hocaya çakalll dr gibi anlat hani sizde az değilsin gibilerinde ben öle yaptım iyi gülük :))) hocayla ciddiyete bndirme işi bence :))
Bence konuşmanız doğru olacaktır.
Kötü niyetli olmadığınızı, sadece bu durumun sebebini merak ettiğinizi bildirin. Size bir yanlışımız mı oldu hocam bize öyle yaptınız falan diyebilirsiniz.
Kızacağı yönde değil de, daha masumane hakkını arayan öğrenci tavrında olmanızı tavsiye edebilirim.
Evet haksızlık gerçekten çok kötü, bir yıl tekrarlamak da kötü, ipler onların elinde olduğu için huyuna gitmeniz icap edebilir.
Sakın yanlış anlamayın lütfen, yalakalık yapmanız manasında yazmıyorum, sadece hani sinirlerinize çokça hakim olmanız gerekiyor, bunu belirtmek istedim. :)
Aynen canım zıpır öğrencileri seviyor gerçekten.
Lise yıllarımda ben de öyleydim sivri bir öğrenciydim ama şuan ister istemez duruldum.Ve gerçekten gidip muziplikler yapamam sanırım.
Tamam canım yarın gidip bu şekilde davranıcam.Eğer buna rağmen beni terslerse gerçekten artık Allah belirlesin haklı mı haksız mı diyeceğim.
bence sende hala iş varyapabilirsin :) biraz paslanmışın ama bi gül lokumuyla pasları atmaya başla bence üniversitede böyle hocalar daha çok oluyor genelde :) çokta muziplik yapmazsın sadece o hocayla asla gidip adam gibi konuşma yeter çünkü adamın içini şişirirsin yeminle aman diyeyim öle hocalar hiç öyle şeylere gelemez bak tecrübeyle sabittir :)))
Umarım insanlıktan nasibini almış bir eğitimcidir ve egoları uğruna sizi terslemez, yarın akşam gelişmeleri yazarsınız belki buraya, bol şans.. :)
Aynen kesin adamın içini şişircem ama ben üniversite hocalarından birisiyle yaşadığım bir olay yüzünden artık hiç bir hocayla samimi olmuyorum
Bu hoca kadın olsaydı dediğini yapardım muhtemelen de okuldaki erkek hocaların hiç birisine güvenim yok.:26:
hımm anladım bacım.... takma kafayainşallah hakkını verir :)))
kesinlikle konuş ne kaybedersin ki
ama giriş cümleleri önemlidir
ayrımcılık yaptınız kesinlikle deme
ilk cümlelerin de bu yönde olmasın
lokumu beğendim
melisin yorumuna da katılıyorum. dediği gibi
hocam size karşı farketmeden bir yanlış mı yaptım
çok üzüldüm şeklinde konuya girersen ki o muhtemelen konunun ne olduğunu anlamayacaktır
sonrasında da sunumumu rahatsız olduğum için yapamadım
x kişisine müsade edince ben üzüldüm
yanlışım olduğunu düşündüm dersin
Ben olsam o dersin peşinden hemen konuşurdum
Hem olay tazeliğini kaybetmemiş olurdu
Neyse çok da geç sayılmaz ama
Bence en kısa zamanda odasına git konuş
Normalde öyle yapıcaktım canım ama ateşim 40 dereceydi bugün ve aşırı sancılı geçen adet dönemimdeydim.Ama yarın gidip konuşucam artık.Yoksa hazmedemiyeceğim bu olayı.
Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.Ben artık uyuyorum herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?