Hocam Bana Bir Yol Gösterin.

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
466
31
123
İstanbul
merhaba hocam ben 3 yıllık evlıyım evlılıqımızın ılk senesınden bu yana hiç korunmadık esımle olmadı ılk senesı esımde varıkosel olduqunu oqrendık canlı sperm % 35 olduqunu en az % 50 olması gerektıqını soledı doktor ve esım amelıyat oldu amelıyat olalı 2 sene oldu bende bundan 3 ay once rahım fılmı cekıldım tüplerım acık cıktı ve 6 ay once klomen : catlatma ıgnesı vuruldum ılıskı gunlerı verdı o qunlerı degerlendırememıstık esımle bu ay doktor klomen verdı asılama ya gecıcez dedı ama klomenle hıc yumurta olusmadı doktorumda ıgneyle yumurtalıkların uyarılması gerekıyor dedı benım hanqı tedavıyı uygulamam gerekıyor ? doktor sebebsız olmuyor dıyo bıze nabmam lazım hocam bana bı yol gösterın klomenle yumurta olusmaması normalmı bırde

Merhabalar ; 3 yıl gibi bir süreye rağmen gebelik elde edilememesi neticesinde sıze yüksek gebelik şansı verecek olan tüp bebek tedavisine geçmek doğru bir adım olucaktır. Deneyimli ellerde yapılacak muayene -usg ile tetkikleriniz değerlendirilerek sizi gebeliğe götürecek yol çizilmelidir. ( yumurtlatma ve /veya aşılama tedavileri başarı şansı düşük metodlar olduğundan tüp bebek tedavisine geçmek faydalı olucaktır.)Bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…