Hocam lütfen yardım edin

Ladyrose17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
2.272
1.447
53
Hocam lütfen yardımcı olun ciddi anlamda hırpalanmış kandırılmıi hissediyorum kendimi embriyo transferi yapıldım iki embriyo koydular ve tutmadı 4.gün emriyosuydu ve arayıp iki embryomun kaldığını 6.gün blast olduğunu söylediler merkeze gidip embriyo bilgisi aldım ve 6bb 4bc olduğu yazıyor sizce bunlar transfere değermi tutma imkanı var mı bana donduran embriyolog gebelik vadeddiğini söyledi 1.kalite dedi resmen kandırdı beni sonuç bu ne yapmalıyım nolur yardımcı olun çok zor durumdayız yaşım 21 eşim 26 yaşında genetik problem olabilir dedi artı rahmine yara açalım bu seferki transferden önce rahimi uyaralım dedi korktukta sizce ne yapalım hocam

merhabalar : embrıolarınız 6. gün ıle uyumlu gorunuyor.gebelıgın olusmaması nedenı ıle bazı arastırmalar yapmak yararlı olucaktır. Rahım tüp fılmı çekılmesı, pıhtılasma testlerı - bay ve bayan genetık tahlıller, - hısteroskopı ıle rahım içinin kontrol edılmesı yararlı olucaktır.ayrıca embrıolara genetık tarama yapılması ( array cgh) gereklı mı muayene ve tetkık sonuclarınıza göre karar verılmelıdır.Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…