HOCAM LÜTFEN YARDIMMM acill

denizlimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
46
9
86
44
Hocam benim 2007 doğumlu sağlıklı bi oğlum var . 4 seneye kadar çocuk istemedik korunduk. daha sonra 4 defa kalp atılarının durması sebebi ile kürtaj olmak zorunda kaldım son 2 gebelikte coraspin ve cleksan 0,4 kan sulandırıcı kullanmama rağmen gitmediğim doktor kalmadı rahim filmide ekilde eşimin sperm tahlilleride normal çıktı. şimdi doktorum bana östrojen tedavisi yapacağız dedi. Bu tedavi gereklimi sizce bununla ilgili bana tavsiyeniz nedir hocam lütfen acil yarım bu arada yaşım 36

Hocam benim 2007 doğumlu sağlıklı bi oğlum var . 4 seneye kadar çocuk istemedik korunduk. daha sonra 4 defa kalp atılarının durması sebebi ile kürtaj olmak zorunda kaldım son 2 gebelikte coraspin ve cleksan 0,4 kan sulandırıcı kullanmama rağmen gitmediğim doktor kalmadı rahim filmide ekilde eşimin sperm tahlilleride normal çıktı. şimdi doktorum bana östrojen tedavisi yapacağız dedi. Bu tedavi gereklimi sizce bununla ilgili bana tavsiyeniz nedir hocam lütfen acil yarım bu arada yaşım 36
Merhabalar :
Ardışık olumsuz gebelık sonucları varlıgı nedenı ıle ;bay ve bayan genetık ,pıhtılasma testlerı, rahım ıcının degerlendırılmesı(histeroskopı) ,rahım - tup fılmı (hsg),tıroıd ve şeker durumları gıbı detaylı bır arastırma gerektirir. Sonuclara gore ılerı tup bebek yontemınden genetık taramalı tup bebek yontem secımıne karar verılebılir. (bu yontemle embrıolar genetık ayıklama yontemı ıle saglıklılar saglıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edılır.Bol sans dılerım.

Back