Sayın Hocam 15/09/1976 doğumluyum.38 yaşındayım eylülde 39 olucağım. Geçen sene 2014 Kasım ayında evlendim. Şubatta ilk düşük kürtaj oldum sonda 1 temmuz ikinci düşük. İkisinde de kalp atımı yoktu 5. Hafta.İkincisinde yolk sac ve bebek görünmüştü. Malesef ki düşük yaptığımda iki kürtajda da sadece patalojiye gitmiş haberim yoktu bana bilgi verilmedi.
4 nisanda üçüncü kez yeniden doğal yolla hamileydim. değerlerim az yükseldi ve en son giitğimde değer düşüşe geçti ve ilaç ile sonlandı 17 nisanda kanamam başladı.
Ben ciddi pko yaşadım genç kızlığımda. Ama 30 şyaşından sonra herşey düzeldi. Adetlerim düzenli yıllardır en fazla 2-3 gün en fazla oynar.
;Ama coraspin ve folibolu ikinci gebeliğimden sonra kullanmaya başlamıştım.
Folibol ve coraspin B12 kullandım. üçüncü gebeliğim sona erince bıraktım.
Şubat ayında; Testlerimi yaptırdım;
- Rahim filmi temiz zaten çektirdim ve üçüncüye ertesi ay hamile kaldım.
- FSH 5.53.
- LH 3,65
- Polaraktin 19,5
- TSH 1,63
- E2 67,6
- AMH 3.56
- HbA1c 5.8
- rubella
- toxoplazma
- cmv ıgm
- cmv ıgg sorun yok
- trompofil paneli ise MTFR 677 heterizigot
-lupus antigor testi bile yaptırdım negatif
- Eşim de spermmigografi yaptırdı sonuç saya iyi morfoloji % 6 kurtere göre
- Eşimle birlikte kromozon analizi testi verdik bekliyoruz. Önümüzdeki hafta çıkacak.
Ama değerlerim iyi görünürken yumurta da kromozon anamolisi sadece yaşımlamı ilgili? Yaşıma rağman AMH 3.56 kalite sorunumu yaşıyorum? Yaşımdan dolayı çocuğum olmayacakmı? Tüp bebek düşünüyorum burda bir doktora gittim muanne etti tahlilleri baktı 32 yaşında gibisin dedi, Yanıtlarsanız çok teşekkür ederim.
4 nisanda üçüncü kez yeniden doğal yolla hamileydim. değerlerim az yükseldi ve en son giitğimde değer düşüşe geçti ve ilaç ile sonlandı 17 nisanda kanamam başladı.
Ben ciddi pko yaşadım genç kızlığımda. Ama 30 şyaşından sonra herşey düzeldi. Adetlerim düzenli yıllardır en fazla 2-3 gün en fazla oynar.
;Ama coraspin ve folibolu ikinci gebeliğimden sonra kullanmaya başlamıştım.
Folibol ve coraspin B12 kullandım. üçüncü gebeliğim sona erince bıraktım.
Şubat ayında; Testlerimi yaptırdım;
- Rahim filmi temiz zaten çektirdim ve üçüncüye ertesi ay hamile kaldım.
- FSH 5.53.
- LH 3,65
- Polaraktin 19,5
- TSH 1,63
- E2 67,6
- AMH 3.56
- HbA1c 5.8
- rubella
- toxoplazma
- cmv ıgm
- cmv ıgg sorun yok
- trompofil paneli ise MTFR 677 heterizigot
-lupus antigor testi bile yaptırdım negatif
- Eşim de spermmigografi yaptırdı sonuç saya iyi morfoloji % 6 kurtere göre
- Eşimle birlikte kromozon analizi testi verdik bekliyoruz. Önümüzdeki hafta çıkacak.
Ama değerlerim iyi görünürken yumurta da kromozon anamolisi sadece yaşımlamı ilgili? Yaşıma rağman AMH 3.56 kalite sorunumu yaşıyorum? Yaşımdan dolayı çocuğum olmayacakmı? Tüp bebek düşünüyorum burda bir doktora gittim muanne etti tahlilleri baktı 32 yaşında gibisin dedi, Yanıtlarsanız çok teşekkür ederim.