• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam sizinle tedaviye başlamak istiyorum ama

ahha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
580
765
103
Merhaba hocam ben üç tüp bebek tedavisi yaptırdım ilkinden bir evladım var ama diğer ikisi kimyasal gebelik oldu. Konya da yaşıyorum ve tedavilerimi burada ki bir merkezde yaptırdım ama laboratuvarına güvenmiyorum ve sizle tedaviye başlamak istiyorum ancak tedavi sırasında istanbul da o kadar süre kalmamız imkansız burada sizinle irtibatta olacak başka bir drla takibim yapılıp opu ve transfer merkezinizde yapılabilir mi acaba

Merhaba hocam ben üç tüp bebek tedavisi yaptırdım ilkinden bir evladım var ama diğer ikisi kimyasal gebelik oldu. Konya da yaşıyorum ve tedavilerimi burada ki bir merkezde yaptırdım ama laboratuvarına güvenmiyorum ve sizle tedaviye başlamak istiyorum ancak tedavi sırasında istanbul da o kadar süre kalmamız imkansız burada sizinle irtibatta olacak başka bir drla takibim yapılıp opu ve transfer merkezinizde yapılabilir mi acaba
Canım hangi merkezlerde yaptırdın bende konyadayım ve şu an merkez araştırması yapıyorum seçenek çok ama neye güveneceğim, merkezlerde neye dikkat etmem gerek bilmiyorum gittiğim yerler hep ilgiliydi ama karar veremiyorum

Back