• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam tahlillerimi yorumlar misiniz lutfeeen

lolita555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
7.525
5.469
198
Hocam merhaba.ben kizligimdan beri polikistik overim.suan evliyim 4 sene oldu.2senedirde cocuk istiyiruz nasip olmadi :( tek sikayetim kendi kendime adet olamamam ve yemedigim halde aldigim kilolar.klomene yanit wermedi bunyem 2asilama oldum ignelerle gene olmadi.bunlar mayis 2016 adetin 3.gunu hormon tahlilim.yorumlarsaniz okadar sevinicem ki?birde endokrine gitmeyi disunuyorum sizce yardimi olurmu???en son gittigim doktor tsh biraz yuksek dedi siz ne dusunuyorsunuz???
IMG-20161105-WA0006.webp

Eklentiler

• IMG-20161105-WA0006.webp
    IMG-20161105-WA0006.webp
    4 KB · Görüntüleme: 35
Benimde hamile kaldığımda tsh 3 küsür çıkmıştı endokrine yönlendirdi ama ben bu değerleri çok yüksek bulmuyorum. Tiroit hamile kalmayı zorlaştıran bir hormon hamile kalıncada bir sürü sıkıntısını bir araya getiren sinir bozucu birşey. Hem pko lu hem tsh ı yüksek olan biri olarak iki hastalığım içinde tedaviyi red ettim. Şimdi çok şükür en doğalından 2 tane sağlıklı bebeğim var. Sağlıklı beslen yeme içmene dikkat et ve sporu hayatından eksik etme. Şimdi sedef türedi bende inş bunuda yenecen şuanda kontrol altında tutuyorum ilerlememesi için.

Benimde hamile kaldığımda tsh 3 küsür çıkmıştı endokrine yönlendirdi ama ben bu değerleri çok yüksek bulmuyorum. Tiroit hamile kalmayı zorlaştıran bir hormon hamile kalıncada bir sürü sıkıntısını bir araya getiren sinir bozucu birşey. Hem pko lu hem tsh ı yüksek olan biri olarak iki hastalığım içinde tedaviyi red ettim. Şimdi çok şükür en doğalından 2 tane sağlıklı bebeğim var. Sağlıklı beslen yeme içmene dikkat et ve sporu hayatından eksik etme. Şimdi sedef türedi bende inş bunuda yenecen şuanda kontrol altında tutuyorum ilerlememesi için.

Ins yenersin cnm.gecmis olsun.boyle pkolu olup cocugum war diyenler bana umut oluyor.ama iste 2asilama denedik olmadi cnim?tsh etkisi olabilirmi sence?birde sana asil sorum adetlerin nasildi?kendi kendinemi oluyordun yoksa tarlusalla mi?????

Spor yapınca düzenli oluyordum kilomu hep kontrol altında tuttum. Pko lu olup sporla hamile kalan arkadaşlarım çok fazla. Bu kadar çok kimyasala maruz kalıp hem bedeninle hem hormonlarınla en önemliside psikolejinle oynamalarına izin verme. Spor hem mutlu olmana hemde sağlıklı kaliteli bir yaşam sunar sana. Benim her zaman söylediğim şey pko hamileliğe engel değil bu konuda doktorlara inanmıyorum bana senin çocuğun kesinlikle olmaz tedaviyle bile zor demişti hem de kaç tanesi...
yılda 1 kere adet olan pkolu bir arkadaşımın 3 tane çocuğu var :)
Senin daha önceki konularında da sana bu konuyu yazmıştım ama sen sentetik tedavi yöntemlerini seçiyorsun. Bu forma girdiğimde aklıma hep sen geliyorsun bebeği oldumu acaba diye... inş sende en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsın en doğalından

Spor yapınca düzenli oluyordum kilomu hep kontrol altında tuttum. Pko lu olup sporla hamile kalan arkadaşlarım çok fazla. Bu kadar çok kimyasala maruz kalıp hem bedeninle hem hormonlarınla en önemliside psikolejinle oynamalarına izin verme. Spor hem mutlu olmana hemde sağlıklı kaliteli bir yaşam sunar sana. Benim her zaman söylediğim şey pko hamileliğe engel değil bu konuda doktorlara inanmıyorum bana senin çocuğun kesinlikle olmaz tedaviyle bile zor demişti hem de kaç tanesi...
yılda 1 kere adet olan pkolu bir arkadaşımın 3 tane çocuğu var :)
Senin daha önceki konularında da sana bu konuyu yazmıştım ama sen sentetik tedavi yöntemlerini seçiyorsun. Bu forma girdiğimde aklıma hep sen geliyorsun bebeği oldumu acaba diye... inş sende en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsın en doğalından

Cok tesekkurler cnim benim.ins tadarim bende bigun...ne yapayim cnim kilo weremiyorum ki yaa.bi umut iste napim:(((
Sen kac kiloydun

Cok tesekkurler cnim benim.ins tadarim bende bigun...ne yapayim cnim kilo weremiyorum ki yaa.bi umut iste napim:KK43:((
Sen kac kiloydun
1.65 boy 54 kilo
2. Doğumu yaptım 5 ay oluyor yine eski kiloma döndüm... adet düzenleyiciler doğum kontrol hapları aşırı kilo yapıyor. Diana 35 kullandım bir ara 3 ayda 10 kilo aldım. Sonra ne oluyor diye bu konuyu araştırmaya başladım... mutlaka kilo ve spor sonuç alan çok arkadaşım var 1 ayda adetlerinin düzeldiğini göreceksin...

1.65 boy 54 kilo
2. Doğumu yaptım 5 ay oluyor yine eski kiloma döndüm... adet düzenleyiciler doğum kontrol hapları aşırı kilo yapıyor. Diana 35 kullandım bir ara 3 ayda 10 kilo aldım. Sonra ne oluyor diye bu konuyu araştırmaya başladım... mutlaka kilo ve spor sonuç alan çok arkadaşım var 1 ayda adetlerinin düzeldiğini göreceksin...

Peki ben suan 73 um kac kilo wermem lazim????.1.65 boyum benimde

Peki ben suan 73 um kac kilo wermem lazim????.1.65 boyum benimde
Aiden salihin gerçek tıp uygulamalarıda var istersen bir onu araştır... ama mutlaka detaylı araştır.. 73 kilo fazla bu kadının uygulamalarını ben 2 ay önce başladım sonuç iyiye gitti ama tam anlamıyla uygulayamadım denemeye değer

Hocam merhaba.ben kizligimdan beri polikistik overim.suan evliyim 4 sene oldu.2senedirde cocuk istiyiruz nasip olmadi :KK43: tek sikayetim kendi kendime adet olamamam ve yemedigim halde aldigim kilolar.klomene yanit wermedi bunyem 2asilama oldum ignelerle gene olmadi.bunlar mayis 2016 adetin 3.gunu hormon tahlilim.yorumlarsaniz okadar sevinicem ki?birde endokrine gitmeyi disunuyorum sizce yardimi olurmu???en son gittigim doktor tsh biraz yuksek dedi siz ne dusunuyorsunuz???Eki Görüntüle 1910348
merhabalar : öncelıkle tiroıd bezınız yavas calısmakta. Hormon takvıyesı yapılması yararlı olur. Endokrın ve dıetısyen kontrolunde dıet +egzersız ıle (ınsulın dırencı varlıgında ılaclar ıle yardım yapılarak bu durumun kırılması gerekır)kılo verılmelı.4 yıl evlılık - 2 yıl gebelık ıstemı - aşılama tedavılerı yapılmıs olması nedenı ıle tüp bebek tedavısıne gecmek dogru bır yol olucaktır. Bol sans dılerım.

Back
X