F FtmaYT Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 14 0 86 34 9 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi FtmaYT #1 Hocam tup bebekle ikizlerime hamileyim 21. Haftada lokositim 75 cikti ve doktorum rahim icin 24mm dedi ne yapmami tavsiye edersiniz
Hocam tup bebekle ikizlerime hamileyim 21. Haftada lokositim 75 cikti ve doktorum rahim icin 24mm dedi ne yapmami tavsiye edersiniz
ProfDrBulentTiras Guru Editor 24 Ekim 2014 1.879 1.298 333 64 10 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi FtmaYT #2 FtmaYT .!.: Hocam tup bebekle ikizlerime hamileyim 21. Haftada lokositim 75 cikti ve doktorum rahim icin 24mm dedi ne yapmami tavsiye edersiniz Genişletmek için tıkla... merhabalar : perınatolojı ( yuksek rısklı gebelık bolumu) departmanından deneyımlı bır hekım ıle gorusmenız rahım agzı kısalıgı durumu ve enfeksıyon ? varlıgı netlestırılmelıdır. Ve sebebe yonelık tedavı yapılmalıdır.Gecmıs olsun dıleklerımle.
FtmaYT .!.: Hocam tup bebekle ikizlerime hamileyim 21. Haftada lokositim 75 cikti ve doktorum rahim icin 24mm dedi ne yapmami tavsiye edersiniz Genişletmek için tıkla... merhabalar : perınatolojı ( yuksek rısklı gebelık bolumu) departmanından deneyımlı bır hekım ıle gorusmenız rahım agzı kısalıgı durumu ve enfeksıyon ? varlıgı netlestırılmelıdır. Ve sebebe yonelık tedavı yapılmalıdır.Gecmıs olsun dıleklerımle.