• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam Yardımınızı Bekliyorum

Tekellum

كُنْ فَيَكُونُ
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
51
36
88
Hocam merhaba. Ben pcos hastasıyım. Toplam 4 tüp bebek denemem var. Biri düşük diğerleri kimyasalla sonuçlandı. Genetikte herhangi bir sorun yok. Kan pıhtılaşma testinde çıkan sonucumu ekte paylaşıyorum. Drum çok önemli birşey olmadığını söyledi ve açıkcası kan sulandırıcı iğne kullanımını bana bıraktı diyebilirim. İki Tüp bebek denememde coraspinle beraber hibor 3500 kullandım. Birinci denemem düşükle sonuçlandı ikinci denememde kimyasal gebelik oluştu.
Size sorum şu bir sonraki denememde kan sulandırıcı iğne kullanmalı mıyım? Bu iğneler düşüğe sebep olur mu? Cevabınızı bekliyorum hocam saygılarımla.

Eklentiler

• IMG_6205.webp
    IMG_6205.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 82
Hocam merhaba. Ben pcos hastasıyım. Toplam 4 tüp bebek denemem var. Biri düşük diğerleri kimyasalla sonuçlandı. Genetikte herhangi bir sorun yok. Kan pıhtılaşma testinde çıkan sonucumu ekte paylaşıyorum. Drum çok önemli birşey olmadığını söyledi ve açıkcası kan sulandırıcı iğne kullanımını bana bıraktı diyebilirim. İki Tüp bebek denememde coraspinle beraber hibor 3500 kullandım. Birinci denemem düşükle sonuçlandı ikinci denememde kimyasal gebelik oluştu.
Size sorum şu bir sonraki denememde kan sulandırıcı iğne kullanmalı mıyım? Bu iğneler düşüğe sebep olur mu? Cevabınızı bekliyorum hocam saygılarımla.
merhabalar : bu hafıf pıhtılasmaya meyil durumu ;olumsuz sonuclarınız uzerıne mayor etkılı bır durum degıldır.tedavısı kan sulandırıcı ıgne ve ılaclar ıle mumkun olmaktadır. olumsuz denemeler ve olumsuz gebelık sonuclarınız ıcın baska nedenler arastırılmalı . genetık taramalı tup bebek ? yonunden degerlendırılmelıdır.bol sans dılerım.

Back