Hocama aşığım galiba

mltm_hn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
71
0
36
Ankara
Kızlar uzun zamandır aşık olma konusunda sıkıntı yaşıyordum. Kimselere aşık olamıyordum bu yüzden de normal insanlar gibi beraberliğim olmadı hiç. Sonra bu kişi karşıma çıktı ilk görüşte aşk değildi ama bir elektrik almıştım. Yavaştan hoşlanmaya başladım aylar geçtikçe de aşık oldum sanırım. Sanırım diyorum çünkü aşk nedir unutmuşum yıllardır.

Şimdi diyeceksiniz ki boşluktasın ve ilk gördüğüne aşık oldun, aşk değil hayranlık, aşk değil takıntı, kız öğrenciler hep hocalara aşık olur. Klasik hoca hayranlığı değil işte. Üniversiteye gidiyorum ikinci üniversitem 1. sınıf ve 24 yaşındayım. Çocukça takıntıları geçmiş yaştayım o ise yardımcı doçent. Aramızda 8 yaş var 32 yaşında ve bekar. Şimdiden söyleyim statüsüne hayran değilim statüye hayran olsam doçent ve profesörlere olurdum. Karakterine hayranım. Sesi, bakışı, duruşu heryönüyle hoş. Onu tanıdıktan sonra aradığım ideal kişi kriterlerine uyduğunu gördüm. Neden olmasın diye düşündüm. Kurdun aklına kuzu düştü yani. Sonra gözlemlemeye başladım onun da bana ilgisi varmı diye. Her hareketinden anlam çıkarmalar başladı. Ben objektif olamayacağım için sizlerin görüşü daha önemli. Şüphelendiğim şeyler var o da boş değil sanıyorum.

Kimilerine göre etik gelmeyebilir bana göre sakıncası yok.

(Bunları kimseye anlatmadım tabi anlatmam da. Beni tanımayanların tarafsız düşüncelerini duymak için buraya yazıyorum. Belki benim gibi birileri de vardır :) )

Bu konularda acemi olduğum için bilmiyorum.
Bi erkeğin hoşlanıp hoşlanmadığı nasıl belli olur? Vücut diliyle de olsa belli olmalı.
Benim tavrım ne olmalı? Aşık olduğumu söylemeden nasıl anlatırım? Yanlış anlaşılmak istemiyorum.
İlk adımı ben atsam olmaz dimi? Terslerse falan rezil olurum. Nasihat etmeye kalksın istemem.

siz hoşlandıgınızı bakışınızla ilginizle bellı edın..açılmayın ama... o mesajı alır, ılgısı varsa kendısı acılır zaten....
siz anlamıyor musunuz ilgisi olup olmadıgını bakısından dawranısından anlamanız lazım aslında

canım benim benimde 2.üniversitem etrafımda neler oldu neler yaşandı ;) sana öncelikli tavsiyem sakın sınıf arkadaşlarına belli etme dalga konusu olursun ve olayı dillendirirler en klasiğidir senin için iyi olmaz;) bölüm ne ? bu arada benim arkadaşlarım arasında üniversite hocasıyla evlenen var hıkayeleri çok uzun ;)

aynı şey benmde başıma geldi üniv 1 sınıftım o da bizm okulda asistan idi. ilk onu gördüğümde öğrenci sandım. iiçimden bişeyler aktı gitii hep gözleirm onu aradı takii profun yrine derse girene kadar kapıyı açuıp snıffa girdği zaman şimdi gözlerimin önünden geldi geçti. hayatımın en güzel en uzun ve bi o kadar da kısa dersi idi.dersin sonunda koşar adımlarla yanına gittim sınıfın kapısında yakaldım ama ne konuştum neler saçmaladım hiç bişey hatırlamıorum bu bir yıl sürdü sonra 2. sınıfta ikemn açılmaya karar verdim başka bir msn adresi alarak ekledim tabi benim okulda öğrneci olduğumu bilmioyordu en sonunda söledim rahat karşıladı bunun şimdilik olamyacağını söledi. istese elbette olurdu. ama hep baktı aradı konuştu tamamne kapıları kapatmadı. ama başka kızlarla hep çok daha yakın idi yani sanki bunu bana inadına yapıyordu. benim olduğum her yerde bunu yapar oldu okulda dışarda. tabi bunu okulda kimse bilmiyordu. sadece yakın bikaç arkadaşım biliyorud. lisans boyuca bu böyle devam etti lisans bitti yüksek lisansa başldadım yakınlaşma oldu bikaç kez görüştük. ama olmadı hala görürüm sağda solda o benim için ilkti bi çok duyguyu onda yaşadım ama haketmemiş meğerse sonradan anladım ondan dikkatli olmak gerekio o da benden 8 yaş büyük idi. ama yaşa yani ben yaşadım ama pişmsan değil gene olsa sölerim ona anlatırım duygularımı önemli olan benim ne hissetiğim ona idi

siz hoşlandıgınızı bakışınızla ilginizle bellı edın..açılmayın ama... o mesajı alır, ılgısı varsa kendısı acılır zaten....
siz anlamıyor musunuz ilgisi olup olmadıgını bakısından dawranısından anlamanız lazım aslında

Anlayamıyorum :) Böyle konularla pek işim olmamıştı.

canım benim benimde 2.üniversitem etrafımda neler oldu neler yaşandı ;) sana öncelikli tavsiyem sakın sınıf arkadaşlarına belli etme dalga konusu olursun ve olayı dillendirirler en klasiğidir senin için iyi olmaz;) bölüm ne ? bu arada benim arkadaşlarım arasında üniversite hocasıyla evlenen var hıkayeleri çok uzun ;)

Belli etmem :) Alay ederler biliyorum.

Son düzenleme:
aynı şey benmde başıma geldi üniv 1 sınıftım o da bizm okulda asistan idi. ilk onu gördüğümde öğrenci sandım. iiçimden bişeyler aktı gitii hep gözleirm onu aradı takii profun yrine derse girene kadar kapıyı açuıp snıffa girdği zaman şimdi gözlerimin önünden geldi geçti. hayatımın en güzel en uzun ve bi o kadar da kısa dersi idi.dersin sonunda koşar adımlarla yanına gittim sınıfın kapısında yakaldım ama ne konuştum neler saçmaladım hiç bişey hatırlamıorum bu bir yıl sürdü sonra 2. sınıfta ikemn açılmaya karar verdim başka bir msn adresi alarak ekledim tabi benim okulda öğrneci olduğumu bilmioyordu en sonunda söledim rahat karşıladı bunun şimdilik olamyacağını söledi. istese elbette olurdu. ama hep baktı aradı konuştu tamamne kapıları kapatmadı. ama başka kızlarla hep çok daha yakın idi yani sanki bunu bana inadına yapıyordu. benim olduğum her yerde bunu yapar oldu okulda dışarda. tabi bunu okulda kimse bilmiyordu. sadece yakın bikaç arkadaşım biliyorud. lisans boyuca bu böyle devam etti lisans bitti yüksek lisansa başldadım yakınlaşma oldu bikaç kez görüştük. ama olmadı hala görürüm sağda solda o benim için ilkti bi çok duyguyu onda yaşadım ama haketmemiş meğerse sonradan anladım ondan dikkatli olmak gerekio o da benden 8 yaş büyük idi. ama yaşa yani ben yaşadım ama pişmsan değil gene olsa sölerim ona anlatırım duygularımı önemli olan benim ne hissetiğim ona idi

Hmm güzelmiş. Neden haketmedi ki canım? Bana da şimdilik olmaz dese beklerim hemen olsun demiyorum zaten.

ya nie haketmediğini lisans bittikten sonra anlayabilidm . bu hocalar biraz ya çok okuduklarından ya da çok fazla gencin aarsında bulunduklarından biraz sapıtıolar tabi herkes aynı değildir muhakkak ama bilmiorum yani tadını çıkarmaya bak bence o heyecan çok güzel onun odasına giden merdivenleri her çıkışımda nasıl bir heyecan basardı anlatamam şimdi ben de aynı üniv hocayım odası yan tarfftaki oda her gün beraberiz onu her görüğümde 17 yaşındaki halim gelio 9 yıl geçmiş içinden söylemek geliyorsa söyle bi tepki vereceğiini sanmıorum zira alışkın oluolar biraz onlar bu duruma ama seni önce tanımasına izin ver ona olan duygularının anlık ya da statsüne olmadığını anlasın biliosun sen de biçok kız var hoclarla beraber olmak isteyen o seni onlardan sanmasın benimki anlamıştı asla aynı kefeye koymadı ne zaman zora düşsem yetişti hala öle şimdi doçent ben asistanım ne zaman başım sıkışsa onun odasını çalarım yani güven önemli bence biraz bekle arada muhbaet kur bahçede filan gördüğünde al çayını koş yanına en güzel muhabbetler orda oluo yani imkan varsa dışarda buluşun grup olarak yalnız pek sıcak bakmayabilir zamanı geldiğinde de söylersin hatta bırak kendi anlasın okulun sonuna doru söylersin hem sen de hisleerinin ne kadar olduğunu anlamış olursun bu zaman zarfında

ya nie haketmediğini lisans bittikten sonra anlayabilidm . bu hocalar biraz ya çok okuduklarından ya da çok fazla gencin aarsında bulunduklarından biraz sapıtıolar tabi herkes aynı değildir muhakkak ama bilmiorum yani tadını çıkarmaya bak bence o heyecan çok güzel onun odasına giden merdivenleri her çıkışımda nasıl bir heyecan basardı anlatamam şimdi ben de aynı üniv hocayım odası yan tarfftaki oda her gün beraberiz onu her görüğümde 17 yaşındaki halim gelio 9 yıl geçmiş içinden söylemek geliyorsa söyle bi tepki vereceğiini sanmıorum zira alışkın oluolar biraz onlar bu duruma ama seni önce tanımasına izin ver ona olan duygularının anlık ya da statsüne olmadığını anlasın biliosun sen de biçok kız var hoclarla beraber olmak isteyen o seni onlardan sanmasın benimki anlamıştı asla aynı kefeye koymadı ne zaman zora düşsem yetişti hala öle şimdi doçent ben asistanım ne zaman başım sıkışsa onun odasını çalarım yani güven önemli bence biraz bekle arada muhbaet kur bahçede filan gördüğünde al çayını koş yanına en güzel muhabbetler orda oluo yani imkan varsa dışarda buluşun grup olarak yalnız pek sıcak bakmayabilir zamanı geldiğinde de söylersin hatta bırak kendi anlasın okulun sonuna doru söylersin hem sen de hisleerinin ne kadar olduğunu anlamış olursun bu zaman zarfında

Bende yüksek lisans düşünüyorum bazen. Alışkın değil böyle durumlara galiba garipseyebilir. Fakültede 3-5 kız daha ona hayran biliyorum. Hangi tip kızlardan hoşlanır onu bile bilmiyorum.

onunda sana karşı boş olmadığını hangi hareketlerinden çıkardığınıda anlatırsan yanılıp yanılmadığın konusunda daha çok yardımcı olabiliriz canım...
haaa bu arada arkadaşımda ünivdeki hocasıyla evlenmişti o geldi birden aklıma....

Son düzenleme:
onunda sana karşı boş olmadığını hangi hareketlerinden çıkardığınıda anlatırsan yanılıp yanılmadığın konusunda daha çok yardımcı olabiliriz canım...
haaa bu arada arkadaşımda ünivdeki hocasıyla evlenmişti o geldi birden aklıma....

Mesela bakışlar.. İnsanlar hoşlandığı birine bakarken yakalanmak istemezmiş gözlerini kaçırırmış. Bu da bakamıyor gözlerime yanakları kızarmıyor fakat bakmamaya çalışıyor gibi.

Bugün sınıftaki erkeklerden biri yanıma oturmuştu sonra ikinci derse gecikti. Hocada bana dediki imalı imalı erkek arkadaşına mesaj atda gelsin! Mesaj atarken açıklamaya çalıştım atayım hocamda o sadece arkadaşım dedim kıpkırmızı oldum sanki.

Bence biraz yakın davranmaya çalış. Derslerle ilgili birşeyler sorabilirsin ne bileyim bir şekilde muhabbet kurmalısın. Lisedeki bir arkadaşım yıllarca din kültürü hocamı sevdi de sonra evlendiler. Ki üniversitede bu gayet normal.. Ben de yeni araştırma görevlisi halimle yabancı uyruklu bir okutmana aşık oldum. Ne var bunda, koca koca insanlarız artık. Öğrenci-hoca aman da olmaz kafası bizim için biraz gerilerde kaldı bence. Keyfini çıkart aşk güzel şey :31:

kızlar konu 1 yıl öncesine ait ve konu sahibi de en son siteye yaklaşık 6 ay önce girmiş.yani kim öle kim kala şu vakitte...:ssz::ssz::ssz:

Bence biraz yakın davranmaya çalış. Derslerle ilgili birşeyler sorabilirsin ne bileyim bir şekilde muhabbet kurmalısın. Lisedeki bir arkadaşım yıllarca din kültürü hocamı sevdi de sonra evlendiler. Ki üniversitede bu gayet normal.. Ben de yeni araştırma görevlisi halimle yabancı uyruklu bir okutmana aşık oldum. Ne var bunda, koca koca insanlarız artık. Öğrenci-hoca aman da olmaz kafası bizim için biraz gerilerde kaldı bence. Keyfini çıkart aşk güzel şey :31:

Tatlım haklısın ancak şunu söyleyeyim O benim Onu sevdiğimi biliyor çünkü anlaşılıyor lakin Oda bana ilginç davranıyor bakıp ben bakınca gözlerini kaçırıp yere bakıyor diğer kızlara yapmıyor bunu bizim sınıfta 2 kız daha seviyor Onu ama Onlara öyle yapmıyor gözünün kenarıyla bana bakıyor ben bakınca alıyor gözünü geçen ben ders çalışıyordum oda yanımdan geçti arkadaşım bana 'buse sana baktı sonra gözlerini yere indirdi gitti' dedi bu gibi şeyler anlamıyorum belki de Onu sevdiğimi bildiği için mi yapıyor ama neden diğerlerine yapmıyor da bana yapıyor Onu çok kıskanıyorum kızlardan ;( Oda anlıyor bi kız bişey deyince suratım düşüyor oda anlıyor ;( O çok yakışıklı inanılmaz ama ben çok güzel değilim bana bakmaz diye düşünüyorum ama benim kafamda soru işaretleri bırakıyor kuzum benim 4 ayım kaldı mezun olmama ben okul bitince ona açılmayı düşünüyorum ama korkuyorum gözünde değerim düşer mi basitleşirmiyim diye ;( sen açılmayı düşünüyor musun peki? Birde din hocasıyla evlenen kız arkadaşın mı açıldı hocaya biraz bahsedermisin lütfen canım.

bnde hocama aşğm izmirin güzel br üniverstesnde hocalık yapıyor onu her gördüğümde ölcem snyrm kalbm duruyor nefesm keslyr :) br an acaba dedim aynı kişiye mi aşığz ama snrm sn ankaradasn

bnde hocama aşğm izmirin güzel br üniverstesnde hocalık yapıyor onu her gördüğümde ölcem snyrm kalbm duruyor nefesm keslyr :) br an acaba dedim aynı kişiye mi aşığz ama snrm sn ankaradasn

Kuzum bana mı dedin :D ben İstanbul'danım :D aynı hocaya aşık değiliz merak etme :D Açılmayı düşünüyor musun? Ben bugün ders seçimi için okula gittim hocamda konferanstan çıktı az kala ölüyodum :D kalbim yerinden fırlayacak arkadaşımda montumun içine elini soktu kalp atışıma bakıyo :D ama ağzımdan tek kelime çıkmadı ki ben faceden çok iyi samimi konuşan ben kilitleniyorum :) arkadaşlar konuştu ben de çıktım okuldan yere bakarak ama yanlış bir hareket mi yaptım bilemem ;( ama yine bana bakmış ve kaçırmış gözlerini :) o değilde ben kızdığım için beklemedim çıktım yanından çünkü konferans konuşmasını yapan kız çok güzeldi ;( bide bi elbise giymiş fiziğide süperdi bende kendimce kıskanıp sinirlendim :D başka zaman girmez konferanslara bide hiç çıkmadan izledi ;( ama arkadaş sordu bitti mi konfrans dye oda bitti uyuduk çıktık ddi :D ama ben çok ktü oldm kskndm kzı parçlcktm ;(

kızlarrr!!ben de aynı durumdayım.ben mezun olduktan sonra onu çok sevdiğimi söyledim.daha doğrusu internet yoluyla yazdım.o da bana bunları yazdı:

Senin gibi guzel, akilli ve duzgun bir hanimefendi tarafindan duyulmasi en guzel ve mutluluk verici seyler bunlar olsa gerek.
Herhangi bir yan yola sapmadan ve kivirmadan duygu ve dusuncelerini soylemem gerektigi inanciyla yetistirildim ve simdiye kadar bu inanc basima cok kez dert acti .. ancak bunun dogruluguna olan kanaatim hic degismedi.
Sen her erkegin kesinlikle etkilenebilecegi birisin.. bunu cesaretle ve acik yureklilike kabul etmem gerek.
Ote yandan aklim erdiginden beri biat ettigim ve ugrunda fedakarliklarda bulundugum bir baska duygu var.. adalet duygusu.. bu meslege atandigimdan beri muhattap oldugum herkese karsi ustun tuttugum ve her sabah saat 9 itibariyle yeniden giydigim gomlegin sahibii olan duygu.
Oyle bir sey ki bu, bir ogrencimize ya da mezunumuza karsi bile insani/erkeksi hislerime gem vurmam gerektigini soyluyor.. bugun ya da ilerde bana aciklanmasa bile bir ogrencinin/mezunun kendisini haksizliga ugramis hissedebilecegi fikrinin bende acabilecegi yaralari her gun yeniden hatirlatiyor.
Yazdiklarin bana hic bir rahatsizlik vermedigi gibi oldukca guzel seyler hissetmemi sagladi.. belki de uzun zamandir unuttugum seyler.. ancak sana su gun itibariyle her seyiyle hurriyet sahibi biri olarak cevap verebilmem mumkun degil.
Sana mumkun olabildiginde acik olabildigimi ve dusuncelerimi anlatabildigimi umit ediyorum.. gorusmek uzere.. kendine cok cok iyi bak

bu adam okulda/derste sürekli beni izlerdi.koridordorlarda dönüp dönüp bakıyordu sürekli.bana bakarken yakalıyordum hep.tabi bana çaktırmamaya çalışarak izliyordu.arkadaşlarım da onun bana ilgisi olduğunu düşünüyordu onun hal hareketlerinden yola çıkarak.belki bir süre sonra olumlu şeylerle döner dedim.7 ay geçti.bana yazdıkları hakkında ne düşünüyorsunuz??

Son düzenleme:
'burnumundikine'
:) kuzum yani anlamadım şimdi ben ama yazdıkları çok açık ve net lakin bana istemem yan cebime koy hesabı gibi olmuş yani tamam güzelsin hoşsun ama kalsın şöylesin böylesin ama kalsın gibi ki sen mezun da olmuşsun engel yok ki sen duygularını da anlatmışsın artık herşey ona kalmış fakat oda anlatmış izah etmiş fakat bilemem belki döner ama bana verdiği sözlerden geri dönmez gibi geldi zor ama hayatına başka biriyle devam et bence zaten beklemişsin bekleyeceğin kadar bende açılmayı düşünüyorum lakin bende olumsuz bir cevap alırsam dünyanın sonu değil çok sevsemde zorda olsa unutup yola devam ederdim edeceğimde çünkü olumlu düşünmüyorum nedense senin yazdığın o son yazılar varya aynılarını hocam banada yapıyor ama???

Back
X