6 yıllık evlıyım ılk gebelıgım evlılıgımın 3. Ayında oldu ama maalesefki dış gebelıktı ardından adet duzensızlıgım basladı ıkı uc yıl boyunca verılen ilaclar gecıcı duzene soktu adetımı.. Sonunda tavsıye ıle prof dr tımur gurgan beyın yanında tedavıye karar verdım rahımdekı polıplerım alındı,rahım fılmım cekıldı, rahım dekı perde alındı rahım duvarımda kalınlasma ılac ıle ınceltıldı ıkı yıllık tedavının ardından 4 aylık hamıle oldugunu ogrendım sevıncı tadamadan dunyamı basıma yıktılar bebegımın beynın dısarda ve bunun gıbı bırcok sey bagırsakları ellerı ayakları herseyı ıle ozurlu bebek dedıler alam ıstedler ama ben vazgecenedım kıyamafım yavruma ve aldırmadım Rabbım oyle uygun gırmus dedım ve 23 haftalık erken ve normal dogumla cocugumu bı kac dakıkalık yasama sonucu kaybettım cok zor ve cok acı gunlerdı ve cocugumun beynı falanda dısarıda degıldı hıc bır ozru hastalıgı yoktu cıgerım cok yanıyodu .. Ve ıkı yıl boyunca dr bıle gıtmedım artık guvenı. Yoktu cunku hıc bır dr guvenemıyodum dr gıtmeye karar verdım sımdı muayne sonucu tekrar rahım de perde şekıl bozuklugu denılıyo ve ben bır kez amelıyat olamama ragmen tekrar ve ben cok korkuyorum hocam sızce duzeltıldıkren sonra kendılıgınden olusması mumkunmu o duvarın ve aradakı duvar rahıme zarar verır mı hamıle kalmayı cok ıstıyorum yardım edın hocam