Hollanda İş Teklifi

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.021
133
Merhabalar,

Son konumda da bahsetmiştim belki hatırlayanlarınız vardır, yurtdışına taşınma ihtimalim vardı kendi şirketimin Hollanda şubesi ile görüşmelerim vardı. Olumlu döndüler, dün sabah kontratımı da yolladılar. Anlaşamadığımız bir iki konu vardı onları da halletmişler. Maaş da beklediğim gibi. Her şey iyi yani. Yıllardır, hayatımın bir döneminde bir süreliğine yurtdışında yaşamak istiyordum ben.

Fakat aldı beni korkular, kaygılar… Böyle tepki vereceğimi beklemiyordum. Babamı yalnız bırakacağımı düşünüp ağlıyorum (annem 2 sene önce vefat etti, kardeşim de erasmusa gidiyor ama o dönecek 8 ay sonra)
Dün elim ayağım zangır zangır gezdim tüm gün. Bugün de anksiyetik haller ve ağlamalar arasında gidip geliyorum. Yani sevinemedim anlamadım. “Oley be gidiyorum” diyemiyorum.

Sizce normal mi bu durumum?
Acaba içten içe istemiyor muyum? ☹️

Babanızı düşündüğünüz için böyle hissetmeniz normal.. ama mantıklı açıdan baktığınızda, artıları ve eksilerini tarttığınızda bu fırsat cazip geliyorsa kaçırmayın bu teklifi bence.
Hem kardeşiniz de geliyormuş. Belki de çok iyi durumlar karşınıza çıkıcak. Hayırlısı olsuunn

Önceki konunuza da yazmıştım çok sevindim sizin adınıza 😊

Babanız için üzülmeniz çok normal, her zaman ailemizden ayrılırken -fiziksel olarak bahsediyorum- çok üzülür ve zorlanırız. Ama manevi olarak hep yanında olmaya devam edeceksiniz..
Görüntülü konuşma sayesinde mesafeler yok gibi oldu. Biz de ailelerimizden farklı şehirlerdeyiz, aylarca görüşemiyoruz iş durumu vs.. Görüntülü konuşma ilaç gibi oluyor..

Umarım bu iş size çok güzel kapılar açar. İlk konunuzda da içime güzel bir enerji doğmuştu. Hayırlı olsun 😊

Babanızı düşündüğünüz için böyle hissetmeniz normal.. ama mantıklı açıdan baktığınızda, artıları ve eksilerini tarttığınızda bu fırsat cazip geliyorsa kaçırmayın bu teklifi bence.
Hem kardeşiniz de geliyormuş. Belki de çok iyi durumlar karşınıza çıkıcak. Hayırlısı olsuunn

bir de baba-kız olarak pek bir paylaşımımız yok aslına bakılacak olursa. Annem vefat etmeden önce hele hiç yoktu. Ondan sonra da aynı evi paylaşıp beraber yemek yapma, yeme vb dışında yine pek olmadı. Arada beraber üçümüz yemeğe falan gidiyoruz dışarı. O kadar. Ama nedense çok üzgünüm.

Önceki konunuza da yazmıştım çok sevindim sizin adınıza 😊

Babanız için üzülmeniz çok normal, her zaman ailemizden ayrılırken -fiziksel olarak bahsediyorum- çok üzülür ve zorlanırız. Ama manevi olarak hep yanında olmaya devam edeceksiniz..
Görüntülü konuşma sayesinde mesafeler yok gibi oldu. Biz de ailelerimizden farklı şehirlerdeyiz, aylarca görüşemiyoruz iş durumu vs.. Görüntülü konuşma ilaç gibi oluyor..

Umarım bu iş size çok güzel kapılar açar. İlk konunuzda da içime güzel bir enerji doğmuştu. Hayırlı olsun 😊

Çok teşekkür ederim, inşallah. 😢☺️

Gayet normal duygular. Bi de şöyle düşünün. Allah korusun yarın öbür gün babanınız bir ihtiyacı olduğunda TR de kazandığınız para ile ne kadarını karşılayabileceksiniz. Halbuki çarp Euro’yu 10 ile burda babanı rahat ettirecek istediğin hizmeti satın al.

Zaten şu covid biraz rahatlasın, babanız arada yaşadığınız yere gelir sizle zaman geçirir. Ayrıca yıllık izniniz yaklaşık 40 gün filandır herhalde. Bu sürede siz hem gezersiniz, hem ailenizle takılırsınız.

Korkularınızdan başka burda kalmak içim tek mantıklı sebep bulamazsınız.

Normal. Baban için endişeleniyorsun doğal olarak. Ama bu fırsat her zaman çıkmaz. Kendin için iyi olacağını düşünüyorsan kaçırma.
Maddi olarak alım gücü olarak tabii ki çok daha iyi olacak… Gezmeyi görmeyi de çok severim o açıdan da çok iyi olacak…
Ama ben doğduğumdan beri aynı evdeyim düzenimi değiştirecek olmak da çok korkutuyor arkada babamın tek olduğunu düşünmek falan ne bileyim hatta şuan yine ağlıyorum 😢
Bühü.

Gayet normal duygular. Bi de şöyle düşünün. Allah korusun yarın öbür gün babanınız bir ihtiyacı olduğunda TR de kazandığınız para ile ne kadarını karşılayabileceksiniz. Halbuki çarp Euro’yu 10 ile burda babanı rahat ettirecek istediğin hizmeti satın al.

Zaten şu covid biraz rahatlasın, babanız arada yaşadığınız yere gelir sizle zaman geçirir. Ayrıca yıllık izniniz yaklaşık 40 gün filandır herhalde. Bu sürede siz hem gezersiniz, hem ailenizle takılırsınız.

Korkularınızdan başka burda kalmak içim tek mantıklı sebep bulamazsınız.
Orası tabiki öyle 😥 Elimden gelen her şeyin en iyisini yaparım.

Ben de öyle düşündüm. Yılda bir kaç kere biletini alırım yanıma gelir ya da ben gelirim. 33.5 gün şuan izin. Yukarıda da yazdım aslında, baba-kız olarak yoğun paylaşımlarımız ya da bir bağımız yok ama içime çok dokundu tek kalacak olması. 😢

Ve evet bu korkular dışında bence de başka mantıklı bir sebep yok :)

Çok sevindim tebrik ederim, umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Tabi böyle hissetmeniz normal. İnsan şehir değiştirirken bile korkuyor. Siz farklı bir ülkeye farklı bir kültüre adapte olacaksınız. Bilinmeyen bir süreç elbette korkutur ki, babanız için de ayrı endişeleniyormuşsunuz yalnız kalacak diye. Ama kardeşiniz dönecekmiş 8 ay sonra. Bazen aynı ülkede olsak da başka sebeplerden ailemizden ayrı kalabiliyoruz hayatın akışı gereğince. Artık iletişim daha kolay hem. İstediğiniz zaman görüntülü de görüşürsünüz.
Ama bence çok güzel bir fırsat elde etmişsiniz, gönlünüzü ferah tutun. Umarım her şey gönlünüzce olur. İşleriniz aksamadan ilerler. Bol şans.

Çok sevindim tebrik ederim, umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Tabi böyle hissetmeniz normal. İnsan şehir değiştirirken bile korkuyor. Siz farklı bir ülkeye farklı bir kültüre adapte olacaksınız. Bilinmeyen bir süreç elbette korkutur ki, babanız için de ayrı endişeleniyormuşsunuz yalnız kalacak diye. Ama kardeşiniz dönecekmiş 8 ay sonra. Bazen aynı ülkede olsak da başka sebeplerden ailemizden ayrı kalabiliyoruz hayatın akışı gereğince. Artık iletişim daha kolay hem. İstediğiniz zaman görüntülü de görüşürsünüz.
Ama bence çok güzel bir fırsat elde etmişsiniz, gönlünüzü ferah tutun. Umarım her şey gönlünüzce olur. İşleriniz aksamadan ilerler. Bol şans.

Çok teşekkür ederim, sağolun 😥☺️

Maddi olarak alım gücü olarak tabii ki çok daha iyi olacak… Gezmeyi görmeyi de çok severim o açıdan da çok iyi olacak…
Ama ben doğduğumdan beri aynı evdeyim düzenimi değiştirecek olmak da çok korkutuyor arkada babamın tek olduğunu düşünmek falan ne bileyim hatta şuan yine ağlıyorum 😢
Bühü.
Boğakızı olduğun içindir bu haller.

Back
X