Hollanda Lop Tavşanı

bazen bu şirin şeyleri görünce bendemi alsam acaba diyorum:)
bi ara eşimde heves etmişti bu tavşanlara, ama bahçede bakmak üzere düşünmüştü o, ve evde bakmaya ne der hiç bilmiyorum
ben kendi aşığı biriyim, ama eşimin evde kediye tahammülü yok, oyüzden eve kedi alamıyorum malesef
oyüzden bu şirinler tüylü ve sevimli olunca kedi yerine alsammı diyorum bazen amaaa ilerde bebek olunca çok az ilgilenebilirim onunla, ozamanda tavşana yazık olur
neyse şimdilik dursun bari.....
ama çok sevimliler....
bir hayvanı alırken sorumluluğunu düşünmemiz lazım her zaman.
kedi olsa bebekte olsa o kadar çok sorun değil ama tavşan olunca iş değişir zannımca.

Saol cnm bilgilerin icin :) evt zsten ben evde oldugm muddetxe onu birakmam ki kafeste surekli acikta gwzdiririm severim oynatirm falan filan yani kafeste tutup ne ypcam bu sirin seyi :))

___dega___

Aynen haklsin bakabilcek durumdaysa insan almali.. bende iste turkiyeye gidincebakcam dururmuma ortamimi begenirsem alcam yoksa alamam amacok istiorm insallah ole bi ortam saglarm zaten bosum yanj is guc yok es yok

___dega___

Aynen haklsin bakabilcek durumdaysa insan almali.. bende iste turkiyeye gidincebakcam dururmuma ortamimi begenirsem alcam yoksa alamam amacok istiorm insallah ole bi ortam saglarm zaten bosum yanj is guc yok es yok

___dega___

demek öyle:)
öncelikle rabbim eş konusunda hakkında hayırlısını versin inşaallah canım.... amin. yer gök dua ile, hayır ile....

yaş kaç canım? birde kedi sevmezmisin sen?
ben mümkün olsa kediyi tercih ederim tavşana, hem daha kolay kedinin bakımı hemde kediyi tavşana nazaran daha çok seviyorum.
tabi tercih ve sevgi meselesi bu, sen tavşanı daha çok seviyosundur belkide. sevgi bakımından kedi mümkünse bence kediyi tercih et.

Saol cnm bilgilerin icin :) evt zsten ben evde oldugm muddetxe onu birakmam ki kafeste surekli acikta gwzdiririm severim oynatirm falan filan yani kafeste tutup ne ypcam bu sirin seyi :))

___dega___

bide gece yattığın odada tutma canım kemirgen hayva olduğu için kafesi kemirmeye çalışır gece uyuyamazsın

Son düzenleme:

Cok saol cnm hep dua ediorum hayii biri olsun die en onemlisi o cnku allah razi olsun dualarn icn :) 22 yaşındayım bu arada :)

Valla butn evcil hayvanlara asigim ama zamaninda kedi besledim kucukken hemde cok bide kus beslemistm o yzden tavsan istiorm tavsan hastasiym ve adam gbi sole doya doya hic sevemedim icimde kaldi yani çocukluğumdan beri o yzden smdi onu istiorm:)

___dega___

anladııım:)
alırsan paylaş fotosunu burdan, bizde fotosundan severiz tavşancığı:)
hayırlısı olsun bakalım tavşan konununda canım, öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…