• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hollanda

Ahles

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
798
629
303
Merhaba hanımlar,
Amsterdama gidicez eşimle bi işi için ama raermond outlete de gitmek istiyoruz. Tren varmış ama transfer fln yapmak gerekiyormuş kayboluruz biz kesin. Araç kiralama da tuzlu oluyor, burdan ehliyet geçerliliği için de para ödemek gerekiyor. O yüzden raermonda gidiş dönüş taksi veya benzeri daha kolay ulaşım var mı bilgidi olan orda yaşayan birileri varsa bilgi verebilir mi?

Roermond Amsterdama cok uzak degil mi, zaten outlet dediginizde de fiyatlar oyle cok cok dusuk olmuyor ... muhtemelen yaktiginiz benzin parasina bile degmez. Simdi gidiyorsaniz bahar indirimleri, anneler gunu indirimleri var onlari kovalayin. Bence tatili ziyan etmeyin, etrafta cok guzel ufak koyler var onlara gidersiniz. Bu arada yazmislar zaten ehliyetiniz gecerli araba kiralayabilirsiniz.

Amaterdam Roermond arasi nerdeyse iki saat.
Fiyatlarda cokta uygun degil bence.
Birkac defa gitmistim, begenmedim pek, bi dahada gitmedi.
sanki satilmayan kalanlari koymuslar hep

Onun yerine Den Haag scheweningen tavsiye ederim. Cok güzel oralar.
Gununuzde bosa gitmez. Aralikta bir saat falan

Trenle dusseldorf (2 saat), dusseldorftan flixbusla roermond (45 dk) alternatifini deneyebilirsiniz ama bence roermond avrupanın diğer outletleri gibi değil, küçük epey. Gittiğinize değmez. Outlet ürünleri olduğu için çeşit de az. Amsterdam bence alışveriş yapılabilecek bir yer. Mağazalar birbirine yakın bikaç caddede toplanmış oradan halletseniz daha iyi bence.

Aaa şimdi baktım direkt flixbus amsterdam roermond seferi varmış ama akşam varışlı konaklamanız gerekir

Back
X