bir bayanın yürüyerek seyahati...Biz iyi yaşıyoruz ya la. Bu topraklarda tecavüz erkeğe hak. Korunmayı iyi öğrendik küçüklükten. Mesela ıssız yerlerde hiç yürümeyiz. Minibüste tek kaldığımızda neden inmemiz gerektiğini bile canlı öğrendik.
aynen..hele toplu taşıma aracına bindiysen 40 şekle giriyorsun:))Yabancı kadınlar gerçekten bu konularda çok saf oluyorlar ya. Biz küçüklükten beri her erkeği potansiyel tecavüzcü görmek üzere yetiştiriliyoruz. Geçen sene Fethiye- Faralya arası otostop yapan turist kadınlar görüp dehşete düşmüştüm yine.
Biz parkta sabahları yalnız yürüyüşe çıkarken 40 kere düşünüyoruz.
verilmiş sadakası varmış benceVıışşş Kadın oradan bura sağlam ggelmiş burada hişlamişlar kadını yazık çok yazikk...
kötülemeyin benim ülkemi bu kadarr ne kadar meraklısınız memleketinizi kötülemeyee.. o beğendiğiniz avrupa memleketlerinin arka sokaklarında neler oluyor biliyormusunuzz.. 4 dakikada bir tecavüz 4 dakikada bir gasp ve ölümm.. ,çıkın bir avrupa ülkesine sizde ve yaşayarak öğreninnHollandadan gelen genç bayan biz sizin 100 yıl gerinizdeyiz ömrünüz vefa ederse 100 sonra sizi gene bekleriz.
neden 40 şekle giriyorsun anlamadımm senelerdir toplu taşımaya binerim adamın alnını karışlarım ben pısırık olmayın ayoll. her memlekette olduğu gibi buradada elbet cahiller vardır ama yok yüzyıl geçmesi gerekiyor ..gibi laflarr ne kadar çok özeniyorsunuz yabancı memleketlere,, benim iki kuzenim almanyada evliler bi dinlesenizde anlatsalar o insanların sırnaşıklarınıı..aynen..hele toplu taşıma aracına bindiysen 40 şekle giriyorsun:))
Çokda güzel yaşıyoruz arkadaşımm benim insanlarım misafir perverdir.. sıcakkanlıdırlar sofralarını önüne sererlerr. 75 milyonun hepsini mükemmel beklemek saf olur herhaldeee..Yurtdisi kulturu almayanlar anlayamiyorkar ne yazik ki..
Bu kadin tovbe etmistir bile daha Turkiyeye ayak basmaz heralde.
Ben de yurtdisinda dogup buyudum ve halen de yasiyorum..
Malesef Turkiye icin fazlaca "saf" kaliyorum..
İlk tek basima Turkiyeye geldigimde gayet saftirik saftirik takiliyomusum meger farkinda degildim..
Otogarda bir firmanin bekleme salonunda tek basima bekledim ust katta.
Hemde bekleme salonunun bir kosesinde soforlerden birinin uyumak icin bir bolmesi varmis..
Adam umugumu sksa kimsenin ruhu duymicak..
Bana corba ikram ettiler uzun yoldan geldim bir nevi misafirim diye..
Yedim de haa misafirperverlikten bahsede ede..
Bise katsa icine bittim..
Erkek arkadasim da kimseyle konusma muhattap olma diye 3 bucuk atsin..
Bir de sen safsin kotuyu ayirt edebilme mekanizman yok rahat buyumussun der,
ben de beni ezmek istiyor diye boburlenirim..
Hic yogurdum eksi dermiyim.
Benim daha simdiden psikolojim bozuldu,
siz nasil boyle yasayabiliyorsunuz...
Hi hi evet bu kadincagizinda sofrada kasik kavgasi yaparken kolu kirilmis zaten..Çokda güzel yaşıyoruz arkadaşımm benim insanlarım misafir perverdir.. sıcakkanlıdırlar sofralarını önüne sererlerr. 75 milyonun hepsini mükemmel beklemek saf olur herhaldeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?