Hollywood yanağı estetiği (bichectomy) ameliyatı oldum

Falbala86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
78
29
38
38
Uzun zamandır araştırıyorum en sonunda dün yanaklarımdan yağlar alındı şuan yüzüm sargili sorularınız varsa cevaplayabilirim

merhaba Amelyatınızla ilgili bilgi verebilir misiniz nasıl geçti tehlikesi varmı ve iyileştirme süreciniz varsa tabiki resim (gerçi şu anda hala şişsinizdir)

Merhaba. Ilk 3 gün çok zor geçti baya bir ödem oluştu. . Ameliyata gelirsek sedasyon ile yapıyorlar. Sedasyonun bildiğimiz genel anesteziden bir farkı yok.. benim yaklaşık 45 dakika sürmüş islemim. Iyilesme surecimde hematom yani kan toplanması oldu yanaklarda ancak doktorun verdiği krem ve masaj hareketi ile o da düzeldi 10 gün içinde. Eskiden yanagimi siktigimda elime baya bir yanak gelirdi şuan öyle bir durum yok foto yuklemeyi ogreneyim hemen atacağım fotoları :)

Gecmis olsun bende bu ameliyati dusunuyorum kime oldunuz ameliyati ? Farki gorebiliyorlusun ?

Uzun zamandır araştırıyorum en sonunda dün yanaklarımdan yağlar alındı şuan yüzüm sargili sorularınız varsa cevaplayabilirim

Geçmiş olsun :) ben bu ameliyatı çok merak ediyorum , nerede ne kdara hangi doktora yaptırdınız? Bu eklediğiniz foto sonrası fotosu olmalı çünkü incecik yüzünüz. Önceden nasıldı onun da fotosunu paylaşır mısınız? Sevgiler

Evet bu sonraki fotom Bu da ameliyatimin 1. Günü önceki fotolarim hep uzaktan ama doktor bey ameliyattan evvel fotografimi çekmişti ondan isterim burada paylasirim Ankara da Kubilay Özdil e oldum. Fiyat 3000 ancak eşim de doktor olduğu için bize indirim yaptı, normal fiyat 4.500 tl ydi sanırsam.

Çok teşekkürler cevap ve ayrıntılar için.Ameliyat sonrası yüzünüz harika görünüyor, öncesini bilemiyorum ama şu hali incecik. Doktorunuzdan öncesi fotoğrafını eğer temin edip de yükleyebilirseniz çok seviniriz. Galiba farklı teknikler var bu ameliyatta, diğer başlıkta bir arkadaş ameliyat sonrası hemen yemek bile yedim, bir sıkıntım olmadı yazmış sizin süreciniz biraz daha ağrılı geçmiş sanırım ama çok güzel olmuş. Bundan sonra kilo alsanız dahi tombiş yanaklariniz olmayacak değil mi ömür boyu.

Amaliyatı biraz acarmısınız sarkma mı vardı nasıl oldu bir yan etkisi yokmuymuş yardımcı olursanız

Evet onceki fotonuzu yanyana koyup farki gormek isteriz aslinda ve neden yanaklarda pansuman yapilmis ki icten alinmiyirmu yaglar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…