- 7 Haziran 2017
- 4
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi tombistubis
Merhaba kizlar benim size bir sorum olcak, öncellikle ben 16 yasinda bir burun ameliyati oldum (neden diye sormayin uzun hikaye) sonra 18. yasinda dr. fatih dagdelende estetik burun ameliyati oldum, su an 25 yasindayim ve burun ucum malesef düstü ve burnumun ortasinda hafif bir kemik cikintisi olustu. Beni cok rahatsiz ediyor aslinda cünki sicak havada acaib sisiyor ve agriyor burnum, bilmiyorum acaba baska burun ameliyati olan kisilerdede böyle oluyormu. Neyse konu su ben birkac Doktor düsündüm, birincisi: Dr. Ufuk Askeroglu, iki: dr. Emre Ilhan bu konuda sanirim iyi olan ama pek emin degilim.. sizin önerebileceginiz doktorlar varmi? Ve benim yüz seklim biraz uzun ve yanakli, bunun icinde Dr. Ufuk Askeroglunun yaptigi Hollywood Yanagini düsündüm ama sosyal medyada gördügüm kadariyla genellikle hizli bir islem olsada, yanaklar uzun süre olmasi gerektigi gibi olmuyor hatta yani sanki hep bi dengesizlik var sag ve sol yanakta, bu yüzden acaba mini yüz germe nasil olur acaba diye düsündüm.. hic aranizda yüz germe ameliyati olan varmi? ordada bir dengesizlik oluyormu?