Doğuma Hazırlık Holmer kids Eurostyle Dönenceli (MP3 Çalar) Cibinlikli Oyun Parkı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

CyHnnN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
11
4
36
32
Arkadaslar Holmer kids Eurostyle Dönenceli (MP3 Çalar) Cibinlikli Oyun Parkı kullanan varmı memnunmusunuz.

Öncelikle Merhaba,
2013 yılı şubat ayında Holmer oyun parkı park yatak almıştık, gayet kaliteli ve şık dı, sorunsuz kullandık çocuğum büyüyünce bina görevlimize vermiştim. Şimdi ise bebişime yine Holmer i tercih ettim ve eskisine göre kıyaslarsam aman aman bir farklılık yok sonuçta aynı sistem ama kalite aynı diyebilirim. Gün geçtikçe bir çok marka kalitesinden ödün veriyor ve ürünü kalitesizleştiriyor ama bu üründe bunu görmedim, Güvenli ve kullanışlı. Kurulumu ve kapanması 2 dakika sürmüyor, görüntüsü ve kumaş kalitesi kendini gösteriyor. Şuna dikkat etmenizi öneririm beşiği hamak gibi sallamayın hem olmuyor hemde bozarsınız, hamak gibi kullanacaksanız hamak almalısınız bu beşikte sallama özelliği var ama hafif ve belli açıda kullanmalısız. Aldığım modeled Holmer kids maxi comfort eurostyle oyun parkı. Biz memnunuz tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…