- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
evin tüm resimlerini niye koymadın?
Bilmem böyle istedim belki sonra diye düşünmüştüm talebin bu kadar yogun olacagını tahmin edememiştim:)
cnm ewin okadar tatlı kiii :))) nede güzel bişi öle.. english home aşığıyım ben..sanırım sendesağlık huzur aşk ile otur güzel yuwanda.. maşallah..
ama senden küçük bir rica; lütfen ewinin tüm fotolarınıda koy.. :))))
Teşekkür ederim tatlım evet englısh home a bayılıyorum bende ankara da ki bütün şube çalışanları ile arkadaş olmuştum hatta:)
Tamam kuzum ekliycem fotoğraflarını ama şu aralar prof.makina almayı düşünüyoruz alalım ya da ark. ile çekim yapıp eleyim kalite güzel olsun değil mi fotoğraflarımız:)
keşke evini bütünüyle görebilseydik
ufak detaylar gayet hoş
sadece telefonun da içinde olduğu fotoğrafı anlayamadım ben
İnşallah yakın zamanda bütününü de eklerim:)
Ben twitter kullanıcısıyım orda eklemiştim telefondan...
Aynı zamannda blog yazarıyım bloguma pasta tabagı fotoğrafını eklersem twitterdan takip edenler için hatırlatma düşüncesiyle o şekilde çekmiştim ayrıca hoşuma gitmişti o görüntü
Ben de bütününü görmek istiyorum :) cok tatlı görünüyor cidden. dilerim en kısa sürede eklersin tüm resimlerini de bize de fikir veririr.. ömür boyu ağız tadıyla oturun inş :)
Aminn canım amin...
dekorasyon fikirleri verebilirsem ne ala beğenmene sevindim teşekkürler:)
country tarzı bana göre değil ama eklediğiniz görsellerden sıcak ve samimi bir eviniz olduğu belli.yeni evliymişsin ALLAH yuvanızdan huzuru eksik etmesin.
Ben çok seviyorum kuzum