Elektrikli Mutfak Aletleri Homend hakkında yardımm...acil..

Kızceler konuyu hortlatacayım :) Mart sonuna kadar yüzde 50 indirim var. Alan arkadaşlar memnun musunuz? Hala ürünleri bu kadar kaliteli mi? Ucuz etin yahnisi pek olur demişler birşey çıkmasınn
hala meraj ediyor musun ilgileniyor musun bilemiyorum ama :KK48:
ben cam demlikli çaycısını katı meyve sıkacağını ve mutfak robotunu kullanıyorum..koaycak yerim olsa tüm aletlerinden alırım o derece memnunum:halay:

homendin nerdeyse bütün ürünlerini kullandım. ama sanırım en başarılı oldukları çaycıları. kesinlikle harika , ağır değil ama sağlam herşey yerli yerinde. benimkini babama verdim onunki bozulduğu için. şimdi ne alsam diye dolanıyorum 3 gündür. sanırım homendin yine aynı modelini alacağım. çünkü hiçbirinde o kaliteyi göremedim. arzumun renkli çelik serisini düşünüyordum çünkü tost makinamda ondan ama bir baktım üst kapak takırdıyor plastik tam olarak oturmuyor demliğe, alt hazne çok ağır daha içinde su olmadan, üstelik boya kısmı sıcak soğuk derken atacak soyulacak gibi. sonuç olarak bana hiç güven vermedi. korkmazın çelik çaycısıyla homend arasında kaldım. tekrar yıllardır kullandığımın aynısını almak saçma geliyor değişiklik olsun istiyorum ama aynı memnuniyeti yaşamazsam pişman olurum diye korkmaza da cesaret edemedim.

bu arada homendin bir tek ütüsünden memnun kalmadım. ısı rezistansında sorun olmuş sadece 4-5 kere kullanmama rağmen ve ütü masamla birlikte ütülediğim kıyafeti yakmıştı. garanti konusunda çok iyi oldukları için ütüyü gönderdim ve bana bir üst model ütü göndermişlerdi. onu da anneme hediye ettiğim için gelen yeni ütü hakkında yorum yapamayacağım.
mutfak robotununda bosch markanınkinden farkı yok kalitesi iyi
homend o fiyat aralığındaki en iyi markalardan bence

Homes çaycisini kullanıyorum. Cayci bozuldu ve servis yenisi ile değiştirip beni hiç üzmeden sorunu hallettiler. önemli olan satın alma sonrası servis derim ve ben çok memnunum. .

Back
X