Höööhh ya

Hakikaten nedir bu gelinlerin çektiği kayınvalidenize "anne aramızdaki konulara dahil olma, seninle aramız bozulmasın durduk yere" diyip telefonu kapatın.

Evlenmeyi istiyordum ama bunca şeyleri okuduktan sonra ciddi kaynana ve aile fobisi oluştu bende.
Bugün bir de arkadaşım sabah diyor memlekete gıdıyoruz aile ve akrabalarla dıye. Evlilik böyle hacı abi diyor bana
Dedım bu gıbı seyler bana cok uzak ve korkunc gelıyor diye...
Karı koca sorunundan cok kaynana-gelin sorunu var...

Ya cok yumusak yuzluyum seviyeli insan iliskisi kurmayi beceremiyorum. Neysem oyum. Iyi dusunuyosam iyi kotu dusunuyosam kotu. Ama surekki idare etmekten sıkıldjm ya. Saldım gitti aramicam ama
yok arama kesinliklee karşılaştığınız zaman meraba meraba ötesine gerek yok..

Yeni bir koruma kalkani olusturcam bakalim nasil yapicam
Yasli insanlari degistiremiyorsunuz malesef onlar iyi biseyler yaptiklarini düsünüyorlar yada ne var ki bunda diye savunuyorlar kendilerini .. benim Babaannemde böyle herseyi söyler yapr surat asar ama ben onu öyle yapmadiydim der yani bosa konusmus oluyoruz en iyisi sallamamak he he diyip gecmek hic hirpalanmamis olursunuz tecrübeyle sabit

Evet malesef geneli böyle. Neden kaynana değil ama, koca. Ailesi ve senin aranızda set olmayı başarabilecek bir babayiğit bulursan evlilik güzel

Ay bence de artik biri sunlarin dillerini kessede herkes bi rahat nefes alsa normalde yuzune bakmicagin insanlarin kendilerini bisey sanmalari kafayi yedirdiyor insana. Iyi yapmissin bagirmakla sanki esinin kardesi diye gorusmek zorundasin bence kendini kapat duyma arama gitme gorme en guzeli 3 gunluk dunyayi insana zehir zikkim ediyorlar anneni ararsada annende azarlasin kapatsin

Ya evet bide gozume baka baka ben demedim sen dedine ceviriyo atcam kendimi ya

Neden bu kadar kendinizi anlatmak icin paralaniyorsunuz ki. Gorumcemin biriyle hatta ikisiyle sayilir ben de gorusmuyorum konusmuyorum. Kv ile küs degilim gorusuruz ama esimle gider gelirim, onun disinda kv ile işim olmaz aramam da. Annemi aramaya kalksalar annem muhattap bile olmaz bunu biliyorlar. :) Annen oturup dinlemesin bir zahmet dinliyorsa da size yansitmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…